- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #9.121
adacım, canım çok haklısın.. seni çok iyi anlıyorum.. ama nedense çekemiyorlar... kskanıyorlar, paylaşmak istemiyorlar... ben daha önce çok sevmeme rağmen görümcelerim ve kaynanam yüzünden nişan attım.. allahtan şimdi görümcem yok ve kayınvalidemde beni çocukluğumdan tanıyor ve seviyor.. bir eltim var... ama oda farklı şehirde.. sen de hiç afana takma.. onların yanıdna kocişine daha çok sarıl daha çok değer ver... iyice çatlasınlar.. birazda maddi anlamda böyle yapıyorlar.. senin ki eve destek oluyormu bilmiyorum ama, malum eve giren maaş gidicek...
tabiki normal değil canım.. ben sadece örneğim.. sizinkiler yapacak diye söylemedim zaten..
allah bana bir daha yaşatmasın sizlerden de uzak tutsun öyle şeyleri...
cannıımm çalışıom ama yaklaşık 6 aydır 2 haftada bir c.tesi sabahtan gidiyorumm
süper şeyler buluyorum her seferindee sabah kahvaltımı vapurda çay simit yapıorumm
buarada sende anadolu yakasında oturossun dimii
sen neler yaptın dünnnn?
buarada tshırtler süper olmuş bebişimm ellerine sağlık bende öle şeyler yapıorumm diorum sana bi yerden bi akrabalık bişey çıkacak senleeekaydirigubbakcemile3
ahanda gördüm lepik kız ne beceriklsiin sen aferm nan
lepiğimmm neyin var ya kendini çok bunaltma canım,güzel düşün güzel olsun derler,hadi bakayım kov bütün negatif enerjiyi üstünden
he bi eksiğim oydukızlar bime jeneratör geliyomuş almak isteyen var mıı :roflol: :roflol: :roflol:
benimkide ekmek yapma makinasına takmış durumda, ekmek yapma makinası alalım diyo...
Hanigis kullanışlıdır acaba bilen varmı?
çileğim canım güle güle kullan,ne güzel bir çeyiz eşyasından daha kurtulmuşsunkaydirigubbakcemile3 öyle özeniyorum ki ilgili insanlara,değil kardeşlerimden birinin baldızı benim görümcem bile ilgilenmiyor hiçbir şeyimle :sinifsinif:
bura böle burda insan herşeyi yazıo rahatlıospeedy, ada, ve nisan.. teş.ederim kızlar..
gerçekten zordu.. şimdiki nişanlımıda o kötü günlerin mükafatı olarak görüyorum...
yaa neler paylaştık yaaaa.. ne kadar özelimizi paylaştık buradaa.
fe.öz başın saolsun cnm Allah sabır versin
feoz canım Allah sabır versin sana
insana eksiğin ne die sorulmaması koyuyo hakkaten
tek hissedio insan kendini
hayat garip ne diyim
anaaam baya düşmüş hee süperrrzemuszemuscanım merdivenden çıktığında hemen sağ çarprazında kalıyor.. sevcan gelinlik.. 1400 fiyat vermişlerdi ve 900 e yaptırıyorum.. çok memnunum şimdilik... c.tesi provam var:)))
feoz başın sağolsun Allah sabırlar versinfeoz canım Allah sabır versin sana
insana eksiğin ne die sorulmaması koyuyo hakkaten
tek hissedio insan kendini
hayat garip ne diyim
gülsün canım sen diğerlerine de girdin mi ordaki gelinlikçilerin
tavsiye üstüne mi gittin
ben de iki yere girdim meraktan
iişçilikleri kötü görünmüodu aklıma yatmadı değil yani oralara gidip diktirebilirim
çok vermek istemiyorum bi gün giyceğim şeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?