- Konu Sahibi MissBiricik
- #9.101
opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adacım bence bulabilirisn canım.. 20.00 ye kadar açıktırlar bence... denemeden almaaaaaaaaaa.....:)))
benimkide ekmek yapma makinasına takmış durumda, ekmek yapma makinası alalım diyo...
Hanigis kullanışlıdır acaba bilen varmı?
buldum :)
adacım allah kolaylık versin cnm zor işler
valla o şekilde yapabilirsek çok iyi olur canım
ben gelirim ödemesini yaparım sen maltepe mağazaya gönderirsin oradan alırım ben.
yada babama aldırırım. valla süper olur. hem gelmişken başka ürünlerede bakarım kaydirigubbakcemile5
sonrasını profilden konuşur haberleşiriz canımcımŞeniz
biz 4-5 yıldır Sınbo kullanıyoruz, memnunuz.
adacım boşver kıskançlığından bişey yapmıyodur :dilcikar:hem karışmaması daha iyi boşver
bnm 3 yıllık evli görümcem benm nişanımdan 2 hafta sonra gelinliğini giyip stüdyo resmi çektirdi :dilcikar:herkes şaşırdı biz nişan günü stüdyo resmi çektirmiştik onu mu kıskandı özendi anlamadım :roflol:
Adacım boşverr benimki ilgilenio gibi görünüo nişanlımın yanında bir iyi bir ilgili ailemin yanında bir sevecen davranıo anlatamambaşbaşa iken yüzüme bile bkmıo
![]()
cnm senin ki yine açık açık yapmış bizimki olsa öle bişey yapmaz ama kıskansada çaktırmamaya çalışıo inan o da vahim sen bunu fark ediosun ve hissediosun kimseye anlatamıonnboshayallersmileadacım boşver kıskançlığından bişey yapmıyodur :dilcikar:
hem karışmaması daha iyi boşver
bnm 3 yıllık evli görümcem benm nişanımdan 2 hafta sonra gelinliğini giyip stüdyo resmi çektirdi :dilcikar:
herkes şaşırdı
biz nişan günü stüdyo resmi çektirmiştik onu mu kıskandı özendi anlamadım :roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3evet kızlar aynen anlattığım gibi :roflol:
hatta kuaföre saçımı yapması için götürdüğüm modelin aynısından yaptırdı :roflol:
benim görümceylede sözden sonra hiç görüşmedik :))
Ne o aradı ne ben...