- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #36.741
neredesin sen yaw hatige offf ne kadar sürüyor bu işlerimler ne kadar tutuyor birde bizde düğün salonuna istiyoruz artık bakıcaz bi çaresine bildiğim kadarı ile daha fazla veriyorsun
anladım canım yine çok uğraştırıyor sağlık ocaklarında 1 günde halledemez miyim acaba.
hatige ne kadar ugrasmıssın bende dün burda hallettim nişanlım da orda halletti sadece kan tahlili istediler bizden onuda cuma günü alcass
1 günde bitmiyo canım hemen vermiyolar ki tahlilleri, akciğer filmini veriyolarda gün içinde, belki başka sağlık ocakları verir ama biliyosun hemen tahlil veren yok öle:sinifsinif:
zevkli uğraştı ama kızlar yaaa :)) ohh sende halletmişsinn :)) :teytey:
farklı sehrlerde olunca ayrı bi ugras oluyo ne yazıkki evlenme izinnamesi için ugrastık işte son 17 gun kaldı benmde
ay farklı belediyelerde oluncada izin gerekiyo falan dediler ama gerekmedi şükür :)) evet çok az kaldı kuzum senin yaaa:)) heyecan varmı heyecan :))
sorma tatlım yhaaa heycan tavan yamıs durumda ama hem sewinç var hem ailemden ayrılcagım için üzülüorum hele o evden cıkısımı dusundukcee kahroluyorum mafoldumben
Bende ev için kredi ödüyorum canım her ay 500 YTL eve sositososito
malum 50000 YTL maaş alınca sıkıntı olmuyor :roflol::roflol::roflol:
şaka bi yana canım Allaha çok şükür her ay kendimie bişey alamazsam bile.
taksiti sevmiyorum ve kredi kartını da alacaklarımı gidiyorum araştırıp en ucuzunu alıyorum. örneğin şuanda cebimde ayın 5 ine kadar 24 YTL var tam hemde ne eksik ne fazla delikafadulden
en iyisini yapıyorsun gerçekten çok zor ama en güzeli de kendi evinizin olması rahat rahat kira derdiniz olmucak en azından canım şimdi sıkıntı yaşıyorsun ama ilerk, zamanda çk rahat olucaksın canım
hadi ya bend epara yoktu ama bugün aysonu maaşlar yattı gidip öğlen çekccem:dance:
bu ödediğim kendimize ev değil annemle babamın oturduğu ev ama,
Kısmetse kendimize de ev alıcaz bakıyorum arada tabi önce kredi işlemlerinin olması lazım..
hııı öyle mi pardon canım:))
inşallah tam istediğin gibigölüne göre bir eviniz olur inşallah canım
offf o konuya hiç girmeee :sinifsinif: Allahım o dakikalarda sabır versin hepimize bilmiyorumkismile:Saruboceq:
inşallah canım Allah herkezin yardımcısı olsun :Saruboceq:
inşallah canım Allah herkezin yardımcısı olsun :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?