-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

neredesin sen yaw hatige offf ne kadar sürüyor bu işlerimler ne kadar tutuyor birde bizde düğün salonuna istiyoruz artık bakıcaz bi çaresine bildiğim kadarı ile daha fazla veriyorsun

aman canım sorma yaaa offf pofff yanii lmaz: biz 1 günde bitirmek için tahlilleri özelde yaptırdık ama özel olduğu için belediyelerdeki sağlık grup başkanlığına gösterip onaylatmak gerekiyoo, kişi başı 55 TL tahlilleri yaptırdık, ama önce sağlık ocağına gidiliyo onlar seni yönlendiriyo ve iyi de oluyo, ciğer filmini orda çektiler zaten.. 45 TL defter ücreti, 200 TL de salona geldiği için para derken, dün sabah 9 da bi başladık akşam saat 3:30 da işlerimizi bitirdik, sonra yapmak istediğimiz birşey daha vardı onu da hallettik, kadın doğuma gittik bilgilendik vs, birçok şeyi halletik yanii :)):1hug:

hatige ne kadar ugrasmıssın bende dün burda hallettim nişanlım da orda halletti sadece kan tahlili istediler bizden onuda cuma günü alcass

ay farklı belediyelerde oluncada izin gerekiyo falan dediler ama gerekmedi şükür :)) evet çok az kaldı kuzum senin yaaa:)) heyecan varmı heyecan :))

sorma tatlım yhaaa heycan tavan yamıs durumda ama hem sewinç var hem ailemden ayrılcagım için üzülüorum hele o evden cıkısımı dusundukcee kahroluyorum mafoldumben

en iyisini yapıyorsun gerçekten çok zor ama en güzeli de kendi evinizin olması rahat rahat kira derdiniz olmucak en azından canım şimdi sıkıntı yaşıyorsun ama ilerk, zamanda çk rahat olucaksın canım

hadi ya bend epara yoktu ama bugün aysonu maaşlar yattı gidip öğlen çekccem:dance:

bu ödediğim kendimize ev değil annemle babamın oturduğu ev ama,
Kısmetse kendimize de ev alıcaz bakıyorum arada tabi önce kredi işlemlerinin olması lazım..

bu ödediğim kendimize ev değil annemle babamın oturduğu ev ama,
Kısmetse kendimize de ev alıcaz bakıyorum arada tabi önce kredi işlemlerinin olması lazım..

hııı öyle mi pardon canım:))
inşallah tam istediğin gibigölüne göre bir eviniz olur inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…