-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ohh ne güzel canım şöle sölim biz 1 ay konuştuk ve o askere gitti bilmiorum canım aklım çok karışıyor bu yüzden
en güzelide borçsuz evlenmek zaten ne mutlu size canım

ıyi yapmışsın beybi hepside çok güzel, kral ayrıca güle güle eskit. Bu arada yatak örtüsüne bir parantez açayım eğer japon yatağı mı ne alacaksanız çokta gerekli değil aslında nevresimlede şık durabiliyor. Ya da kesinlikle olmaz illa bulunmalı diyenlerdenseniz alın gitsin yaw. Bazen serince süper görünebiliyor gözümede:) O Bime gelenlerde iyidir sanırsam.
Canım ben saten nevresim takımı aldım taç tan shine serisi. Annem hala söylenip duruyor pamuk satene değiştirelim kullanamazsın diye. Ama ben çok heveslendim kullanacam.
Hayırlı olsun hevesliysen kalması isabet olmuş bencede cnm.

Hani bazen tek kalan ürünlerin fiyatını aşağı çekiyorlarya belkide öyle bişeydir. Fiyatı değilde yumuşaklığı birde solmaması önemli kuş.

işte benım davetiyemde bu kızlar benim hosuma gitti bilmiorum sizinde gidermi
Bayıldım hepsin ne mutlu sana canım. Hayırlı olsun.

karabocuk'cumm... çok güzel evin, eşyaların... allah azınızın tadını hiiiç bozmasın
Böcük evin nerde ben görmedim kız?

Haha canım bence süper çok anlamlı çok.

ee canım normal bence bu yaslar inş askerden gelir gelmez hemen iş bulur çünkü gercekten evlilik denildigi zaman mutlaka biraz birikimn olması gerekiyor eger yardım eden kimse yoksa
Katılıyorum beybi.

- 2 Temmuz - Hilmi_ve_Fatma - düğün
- 10 Temmuz - em4561 - düğün
- 10 Temmuz - NiSaN83 - düğün
- 17 Temmuz - karabocuq - düğün
- 17 Temmuz - mglove - düğün

- 17 Temmuz - arzu_84 - nikah
- 19 Temmuz - em4561 - nikah

- 25 Temmuz - arzu_84 - düğün
- 12 Eylül - DaMla - düğün
- 18 Eylül - FE.OZ - düğün
- 19 Eylül - papatya2507 - düğün
- 19 Eylül - undomiel - düğün
- 25 Eylül - hatige - düğün
- 25 Eylül - sirkencubin - düğün

- 3 Ekim - lepi - nikah
- 3 Ekim - Cilek - düğün
- 10 Ekim - MELTEMRE - nikah
- 23 Ekim - NektaR - düğün

ne güzel canım ee ben bide evede veriyorum pek bişe kalmıyo bana:))

sende düğün şafağına başlamışsın canım hadi hayırlısı
bu bile insanı mutlu ediyor tahmini bile olsa:)

Bende ev için kredi ödüyorum canım her ay 500 YTL eve sositososito
malum 50000 YTL maaş alınca sıkıntı olmuyor :roflol::roflol::roflol:
şaka bi yana canım Allaha çok şükür her ay kendimie bişey alamazsam bile.
taksiti sevmiyorum ve kredi kartını da alacaklarımı gidiyorum araştırıp en ucuzunu alıyorum. örneğin şuanda cebimde ayın 5 ine kadar 24 YTL var tam hemde ne eksik ne fazla delikafadulden

günaydın kızlarr :)) dün nikah işlemlerini bitirdik sonunda amma çok prosedür var, memuruda ayarladık salona gelcek :)) bu arada sesim felaket şekilde kısıkk :))

sipidi çok şık canım güle güle giy sandaletini :))

neredesin sen yaw hatige offf ne kadar sürüyor bu işlerimler ne kadar tutuyor birde bizde düğün salonuna istiyoruz artık bakıcaz bi çaresine bildiğim kadarı ile daha fazla veriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…