• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Selam kızlar. Hatigem ne kadar uğraşmışsınız nikah işlemleri için. Bizim sağlık ocağına gittiğimzde hemen kanlarımız aldılar talasemi için. Ama sonucunu beklemenize gerek yok bu kağıtla başvurunuzu yapabilrisiniz dediler. Hiç öyle röntgen filan istemediler. Sağlık ocağındaki doktor amca bize nasihatte bulundu birbirinizi hep sevin sayın diye =)) Ordan belediyeye gittik, sadece nikah saatinde sorun yaşadık doluymuş. Onda da tandık birini bulduk o istediğimiz saati bize aldı. bi de kızdı neden benim yanıa uğramadan kendiniz uğraşıyorsunuz diye =)

saol canım ne olsun dün yoktum evdeydim rahatsızdım bugün geldim işe sen neler yapıyosun

bu konu tam bana göreymiş yahu :)) bende her çıktığında üstüne başına almak yerine kuruşu kuruşuna evine yatırım yapanlardanım :) dün mesele eve yürüyerek geldim yol paramla a 101 birden tuzluk aldım :))( tuzluk doldurdum evi bunuda yeni farettim :) ) hevesi hat safhada insandan mrb kızlar :D çiğdem ben tanıyanınız vardır belki...

Back