-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

çok güzelmiş canım allah ağız tadıyla güzel mutlu biçimde oturmayı nasip etsin tatlım

kızlar davetiyeme bu sözü
yazdırdım benm cok hosuma gıtti :))

Bu hayat güneşi hic batmayacak
Kalplerimiz birbirine hep bağlı kalacak
Buna yemin ettik hep böyle kalacak
Bir yuva kuruyoruz hiç yıkılmayacak
Bu mutlu günümüze sizleri de bekleriz.

Son düzenleme:

çok güzelmiş canım sözleri

ee canım normal bence bu yaslar inş askerden gelir gelmez hemen iş bulur çünkü gercekten evlilik denildigi zaman mutlaka biraz birikimn olması gerekiyor eger yardım eden kimse yoksa

ee canım normal bence bu yaslar inş askerden gelir gelmez hemen iş bulur çünkü gercekten evlilik denildigi zaman mutlaka biraz birikimn olması gerekiyor eger yardım eden kimse yoksa

kesinlikle canım doğru söylüyorsun inşallah kararları değişmez biliyorsun askerden sonra karraları değişenler oluyor bakalım kısmetse olur canım
ama ben çeyizimi şu ana kadar 2 şey aldım onunda taksitleri ben ödüyırum aileme yaptırmama herşeyimi kendim almak istiyorum bakalım
onun ailesi destek olcak mı merak ediyorum

hayırlısı canım askerlik erkekleri olgunlaştırıyor.inş olgunlaşmış bir şekilde çıkar karsına umarım aileside destek olur.benim kayınvalidemler allah var şimdi a dan z ye evimin tüm eşyalrını aldılar.kendi ailemde öle yatak odamı mutfak için gerekli ne varsa hep aldılar borçsuz bi şekilde evlenioruz şimdilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…