-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

kızlar selam herkese
temmuz ayından sonra lepiyi de saymazsam 7. sıradayım akannehir

cumartesi günü annemle gezmeye çıktık kuaföre falan gittik.
bi yerde 18 liraya nevresim takımı gördüm. leopar desenli çok güzeldi.
ben çok severim öle leopar desenli, zebra desenli falan.
annem aldırmadı. ucuz diye. markası bilmediğimiz bi markaydı,
çeker küçük kalırsa falan dedi. ama bilmiyorum bende kararsız kaldım.
bi aklım git al diyo =))

selam kızlar ne zamandır giremiyordum ama bugün geldim
bugün davetiyemizi, nikah şekerlerimizi, gelin ayakkabılarımı, düğünde konuklarımızın yazmaları için anı defterimi ve kına tepsimi aldım :)

hg canım hayırlı olsun bakalım.bende hafta sonu evimi yerleştirmeye gittigimde halletmiştim onları bugünde nikah işlemlerini hallettim saglık ocagına gittim 3 gün sonra rapor cıkıyormus cuma günü alcam kaydirigubbakcemile3

hadi gözün aydın canım... bak aldıklarımın fotoları bunlar... gerçi davetiyelerimiz 1 hafta sonra gelecek ama olsun siparişi verildi ödemesi yapıldı ya artık bizim onlar :)

bu davetiyemiz

kına tepsim

bu da anı defterimiz

slm şekerler nasılsınızzz

SLM CANIM İİ SAOLS EN NASISLIN

SLM AYY NE GÜZELL davteiyenin resmini koyabilir misin acaba ben çk merak ediorumda dayetiyeleri ve anı defeterini felan:)

tatlikis'cımm koydum bile hepsini koza davetiyeden aldım bu arada nikah şekerleri hari. ben izmirdeyim ve burda oturucaz evlenince de kemeraltında kemal kutucular diye bi nikah şekeri satan yer var ordan aldık nikah şekerlerini de.. fırsatım olur da fotosunu çekebilirsem ayakkabım ve nikah şekerimizin de fotosunu koyarım

işte benım davetiyemde bu kızlar benim hosuma gitti bilmiorum sizinde gidermi

Eklentiler

• $1194-1080-thickbox.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 29

o kadar güzelki bayıldım hepsine tatlım
davetiyen harika heleki anı defteri kına tepsin çok güzel allahım bana nasip etsin böyle şeyleri ya

karabocuq çk güzel davetiyen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…