- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi MissBiricik
- #36.661
Günaydın hatuncuklar nasılsınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın hatuncuklar nasılsınız?
Ooooo Nisan gözün aydın =) Artık 20 gün baya bi şey halledersiniz.
Hatunlar napiyosunuz lepim, nisan naber kızlar? Nisan hayırlısıyla gelsin inşallah izine kız temellisinede az kalıyor maşallah.
İYİYİM CANIM SEN NASILSIN?
bu arada kızlar bime saten yatak örtüsü takımı gelmiş baktım ama tam anlayamadım.
A101 de ise güzel kaseler,dondurma kalıpları,paşabahçe bardakları var
saten alcakmısınızki kızlar ben almadım pek kullanıslı degil diye duymustum
bende iyiyim canım saol
evet bende baktımda pekde beğenmedim çaıkcası.
saten alcakmısınızki kızlar ben almadım pek kullanıslı degil diye duymustum
Canım ben saten nevresim takımı aldım taç tan shine serisi. Annem hala söylenip duruyor pamuk satene değiştirelim kullanamazsın diye. Ama ben çok heveslendim kullanacam.
Canım ben saten nevresim takımı aldım taç tan shine serisi. Annem hala söylenip duruyor pamuk satene değiştirelim kullanamazsın diye. Ama ben çok heveslendim kullanacam.
bakıyorum ama ara verdim çeyize kenara para atmaya başladım geçen ay böle devam edicem istediğimde nakitle almak istiyorum canım
ne mutlu canım inşallah biriktirebilirsin![]()
inş.canım gördüğümü hemebn almak istiyorum
annemde kredi kartı boşalsın sana vercem ne almak istiosan al öde dedi bakalım
ANLADIM canım oda mantıklı ama nakit almak daha iyi eğer biriktirebiliyorsan at kenara her ay belli miktar bi anda hem nakit hemde uyguna al kaydirigubbakcemile3
ayy bilmiyorumki 4-5 ay kenara para atarım annemin k.kartı anca boşalıcak ozaman benim aldığım n.takımı ile çaycının taksidi bitmiş olcak rahat rahat alıırm:)
csanım resim ekleyebilir misin???
merak ettimde