- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #2.581
Canım sen bizim ZARİFECİK misin hani nişanlığına bittiğim zayıflığına hayran olduğum çıtır kız mısın kaydirigubbakcemile3 Geçmiş sayfalara göz attım biraz ve böyle anladım.. Gelinliğinin fotoğrafını mı ekledin de kaldırdın sonra yaa ama ben çok merak ediyordum lütfen benimle de paylaşşşş zemuszemus
kardelen18 ALLAH kabul etsin canım, bize de dua et..
Kızlar en erken kim evlenecek aramızda?
Ben 5 Haziranda kısmetse..
Hadi kızlar madem farklı etkinlikler yapamıyoruz yeni yıla beraber girelim :)
Ayy tamam tamam :) Peki gelinliğini mi ekledi buraya?Ben onun gelinliğini çok merak ediyodum yaa nişanlığı çok güzeldi çünkü.. Bu arada herkese merhaba..
Canım ben gelmiştim neyim var neyim yoksa eklemiştim buraya fotoğraflarını ama son bikaç gündür ödevlerimi yapıyordum uğrayamadım hiç bu topiğe..
Evet başbaşayız sanırım canım :) Senin düğün ne zaman kısmetse?Ben füsun bu arada :)
hmm hatırlayamadım ya kusura bakma mafoldumben
nasılsın keyifler nasılzemuszemus
Estağfurullah tatlım normaldir kısa zamanda bir sürü arkadaş ediniyoruz KK sayesinde, bazen hatırlayamadıklarımız olabilir arada kaydirigubbakcemile3
Keyifler iyi valla, hazırlık aşaması çok heyecanlı.. sırnaşık şey
Haftaya mobilyalarımızı alacağız inşaallah, uykularım kaçıyor heyecandan delikafadulden
Öğrencilikte bir sürü çeyiz almıştım ben yaa harçlıklardan çok güzel para biriktiriyodum :))
Yatak odası için ne lazımsa öğrenciyken tamamlamıştım :)))
Ben İngiliz Dili ve Edebiyatı okudum canım, geçen yıl özel okulda çalıştım. Bu yılda formasyon alıyorum..
Öğretmenlik çok güzel, umarım sende seversin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?