- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #2.121
şöyle bir düşündüm de kayınpederim de babamın ne kadar zıttı :) Babam hiçbir şeyi esirgemiyor bizden kayınpeder ise ben ne eşya alacağım ikisininde maaşları iyi diyor.İkiside baba,ikisinin de kendi öz evladı evleniyor.İşin garip yani ilgisiz ve umursamaz olan erkek babası kaydirigubbakcemile3 nişanlıma üzülüyorum ya ailesi böyle davranınca kendini çok kötü hissediyor.Sonradan laf söyleme hakkı bulur mu kendinde bilmiyorum ama şimdilik nişanlım gerçeklerin farkında olduğunu hissettiriyor.
sağolun kızlar teşekkür ederim genelde bekar kızlar yazıyor ya ben ondan gideyim dedim
nisanım napıyon canım hoşgeldin
pınarpin sen de balım naber nasılsın
sirkencubin konuşmuyorsun canım
bana kısaca Ada diyebilirsiniz kızlar
hepinize çok ama çok teşekkür ederim aranıza aldığınız için beni bende insan canlısı biri olduğum için konuşmak sohbet etmek istiyorum hepiniz sağolun
kızlar ya
gelinlik içine iç çamaşırı ve jartiyer takımı aldım ben ama
jartiyer rahatsız eder gibi geliyo bana
galiba düz beyaz külotlu çorap alıcam onu giyicem ben
ne önerirsiniz
Geçmişi kurcaladım biraz adacımm görümcenCADIARZU klava:
Kızlar çeyiz cicileriniz çok güzeller. Güz o biblo hele nereye koycan kız onu kaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlar.
biricik baktım canım resimlere.
yemek takımın çok hoşuma gitti bikere. çok güzel.
kase ve bardakların uyumuda süper olmuş opuyorumnanaktan
sonbahar senin çeyizlerin çoğunu görmüştüm ben.
güle güle kullanmak nasip olsun inş canım opuyorumnanaktan
stres ve heyecandan insan kilo veriyo sanıım canım.
bide pek iştah olmuyo. yani nişan zmnı bende öleydi ve kıyafetlerimden zayıfladığımı anladım ki bnm istemeye geleceklerini öğrenmek ve nişan arası 10 ancak biliyosun.
okadar zmnda bianda kilo verdim ben.
hepinize çok ama çok teşekkür ederim aranıza aldığınız için beni bende insan canlısı biri olduğum için konuşmak sohbet etmek istiyorum hepiniz sağolun
sonbahar 14 hoşgeldin
zeynep hoşgeldin canım
şöyle bir düşündüm de kayınpederim de babamın ne kadar zıttı :) Babam hiçbir şeyi esirgemiyor bizden kayınpeder ise ben ne eşya alacağım ikisininde maaşları iyi diyor.İkiside baba,ikisinin de kendi öz evladı evleniyor.İşin garip yani ilgisiz ve umursamaz olan erkek babası kaydirigubbakcemile3
nişanlıma üzülüyorum ya ailesi böyle davranınca kendini çok kötü hissediyor.Sonradan laf söyleme hakkı bulur mu kendinde bilmiyorum ama şimdilik nişanlım gerçeklerin farkında olduğunu hissettiriyor.
hoşbulduk kızlarr.
odamı toplamaya die geldim yine pc başındayım. ayrılamıyorum sizlerdenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?