- 12 Temmuz 2006
- 7.199
- 345
- 363
- Konu Sahibi MissBiricik
nasıl kullanılıyor bu mıknatıslı mı:uhm:
bilmiyorum ki mıknatıslı mı değilmi sositososito
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl kullanılıyor bu mıknatıslı mı:uhm:
hoşgeldin tatlımmmm
hoşgeldin canım
bilmiyorum ki mıknatıslı mı değilmi sositososito
hoşbulduk kızlarr.
ne zormuş bu çeyiz işi için içine girince anlıyormuş insan.
ama burda olmak iyi oluyor fikir ediniyor insan.
google baharatlık yaz görsellerde ara çıkıyor zaten resmi canım bak
bi bu eksiktiii
tefal pamuk şeker yapma makinesi
yok artık yaa kaydirigubbakcemile3
zarifecik geldiiiii
biricik topik açmışın çeyiz diye diye delircen haakaydirigubbakcemile3
yarın ben de tabak fln almaya çıkıcam eklerim belki
koltuk fln da eklerim
ne utanmazım atıldım isteden hala aynı kafadayımlülülülülülülülülülülülülülülülülülü
kız zilli sen beni öldürecen ha iki ay sonra düğünü var bizimki hala çeyizle uğraşıyor. senin şimdi tek derdinin düğün işleri olması lazımdı zarifecik bürcüğe laf etme bakem :hulya:
kız nasıl gidiyor bakem hazırlıklar.resimlerini eklemeyi unutma anlaştık Şeniz
![]()
mesela bu
topiğiniz hayırlı olsun
bende çeyiz hazırlığı yapıyrm.
fikir edinirim sizlerden
aşkolsun biricik topik açıon aberimiz olmuyo olsun davetsiz misafiriz bizde kaydirigubbakcemile3
günaydınn
ben nişanlıyım
mayıs gibi düğünüm var inş
çeyizim yok sanıyodum ama dün anlatırken aa o vardı aa bak o da vardı derken bişeylerim çıktı ortaya
arkadaşımızın biri (ismini unuttum) baharatlık eklemiş çok beğendim nerde satılır fiyatı ne kadardır bilen var mı
bide parlayan yıldız arkadaşın eklediği beyaz tüllü ilk yatak odası çok hoştu ben cibinlik düşünmüyodum ama alsammı ki :uhm:
bu arada ben de konyalıyım konyalı bi arkadaşımız varmış sanırım burdada (isim özürlüyüm aklımda tutamıyorum isimleri)
türbana dair herşey topiğindede görmüştüm ben konyalı arkadaşı o zmn ben konyalıyla evlencem dediğini duymuştum ama kendisinin konyalı olduğunu bilmiyodum
seni abime alayım kız o zmn ben :)
evet zarifecik çeyiz diye diyeee delircemm:sm_cool::sm_cool::sm_cool:bak senin alışveriş yapıcan içime doğmuş bizimde bi topkikimiz olsun dedim açıverdim iyikide açmışım:lepi:talep çok
aferin zeynep koru beniÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
canım bu baharat setleri benim pek hoşuma gitmiyo açıkçası hepsi birbirine girmiş hem ben bu kadar çeşitli baharat kullanmıyorum yinede sen bilirsin..
bu arada hoşgeldinopuyorumnanaktan
bekleriz canımzemuszemus
şekerrkiz tesettür topiğine link attım sen görmemişin:mymeka:
sultanoo talibin çıktı kız yetiiişkaydirigubbakcemile
m.m.m. burası çeyiz topiki kıss onu direk sultanoya sölekaydirigubbakcemile3
tamam yerimseniben
ya kızlar ben tefalin kumaşa göre ayarlanan ütüsünden almak istiyorum kullanan, tavsiye eden, etmeyen, yada başka bi ütü öneren varmı