Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

çok kararsız bir kişi olarak veeee çok aceleci de biri olarak yazıyorum sizlere lütfen bana yafrdımcı olun ya kafayı yicem.. 7senedir çalışıyorum ve bütün paramı kıyafete bujiteriye yatırdıgımı farkettim nezaman farkettim. 2 hafta önceki sözüm olana kadar. ya çevremdeki bütün arkadaşlarım yemek tencere kaşık bıçak bütün takımları almışlar peki ya bende? sadece kocamaaaaaaaaaaaan bir gardrop elbise ve ayakkabı var. ve böyle işlerden de pek anlamıyorum. şimdi karacadan bir yemek takımı begendim çeyiz seti olduğu için tencereleride var ama hiç beğenmedim. aslında emsanı alacakktım sonra karacada bir model gördüm beni benden aldı...
karaca çeyiz seti 2640 tl .. ama ben bunun tencerelerini almak stemiyorum dedim içinde emsanı verecekler bana. ama karar veremediğim sürekli okudugum yorumlar duyduklarım. yok kare alma yok çok desenli alma yok karacanın tencereleri kötü yokk emsanın tencerelerinin sapları da çelik olduğu için ısınır yok şu marka daha ucuz falan filan... lütfen yardım edin kızlarrrrrrr

.
bu karaca fine bone helen yemek takımı..

https://www.krcshop.com/image/cache/data/-diger/yemek-takimlari/12kisilik-yemek/helen_-800x800.jpg

buda

http://www.google.com.tr/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0CAcQjRw&url=http://www.emsanshop.com/emsan-aragon-17-parca-paslanmaz-celik-tencere-seti/&ei=u0TqVLayAYnbPcjIgbgF&bvm=bv.86475890,d.bGQ&psig=AFQjCNFnLtEBuoRoAiV0F_VOHU4YR-XEHg&ust=1424725464465811

buda emsanın aragon tencere seti sizce ne yapmalıyım yaaaaaaaaa.

Kıız granit tencere tavalardan al. Kullanisli gorunuyor. Bende daha soz nisan yok ama bende simdiden almayi dusunuyorum :)

Bu caydanliklarin ağzi hic hos değil. Dokuluyor doldurunca.

Şu kivrimli olanlar daha kullanisli

Eklentiler

• unnamed (40).jpg
    24 KB · Görüntüleme: 252
Bu caydanliklarin ağzi hic hos değil. Dokuluyor doldurunca.

ya bravo 6 kere baktıgım begendiğim takımda bir kere çaydanlıgın ağzına bakmadım ya helal olsun aman agzıda öyle olsun yaaaaaa çok başarılı bir set değilmii. ? ve yemek takımını karaca alıp tencere setini emsan alsam garipmi oluyorr yan,s etini bozuyorum ya ondan

Kıız granit tencere tavalardan al. Kullanisli gorunuyor. Bende daha soz nisan yok ama bende simdiden almayi dusunuyorum :)

granit yorumlarınıda okudum sağlıklı değil yazmşlar hayır biryerden başlamak gerektiğini düşündümm . bizim neden çeyiz için hiçbirşeyimiz yok

Amaaan kiz set bozulsa nolur sanki. Kim hepsini cikaripta yanyana koyup bakacak set mi diye. Hem sen gorunusu bosver. Kullanisli olmasina bak bacimm aaa

Amaaan kiz set bozulsa nolur sanki. Kim hepsini cikaripta yanyana koyup bakacak set mi diye. Hem sen gorunusu bosver. Kullanisli olmasina bak bacimm aaa

benim paylaştığım yemek takımını görebildinmiiiiiii. kare kullanışlı olurmu yuvarlakmı almalıyım. ama plastik gibi sapı olan tencerelerde çok dandik gibi ya baksana

http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/karaca-didim-18-parca-celik-tencere-set-gri-151926547 aslında sete dahil olan bu ben emsan aragonu begendm diye değiştiriyorum

Valla tatlim yemek takimi hakkinda bilgim hic yok ama kare şık duruyor. Tencere markalarindan anlamamda ben bunlar daha kullanisli olur diye dusunuyorum şekil olarak

Yok ya o kadar kararsiz olma. Hangisini beğendiysen al gönlünce olsun hersey. Amaan kız ömürlükmü sanki alacağimiz esyalar.

çok doğru söylüyorsunn. ama bunlardan pek anlamadığım için kullanışsız sonradan sıkıntı çıkartacak şeylere para ödemek istemedmmm.

çok doğru söylüyorsunn. ama bunlardan pek anlamadığım için kullanışsız sonradan sıkıntı çıkartacak şeylere para ödemek istemedmmm.
p
Acele etme karşina uygun guzel ciktikça alirsin. Hem tabak setlerindeki coğu sey gereksiz. Kapaği bilmem neyi herseyi parcadan sayiyorlar ve pahaliya geliyor. Cezveni ayri al. Caydanlik ayri. Tencere tava ayri. Emin ol daha kaliteli ve kullanisli olacak

Ben çok şey almadım kızlar. İyiki de öyle yapmışım.

ve hepsini aldım karaca helendi galiba tencereleride emsan aldım.. amaan içime sinen oldu kullanışlı olmayan birşey aldıysamda en azından kendim ettim kendim buldum derim :kızlarr

ve hepsini aldım karaca helendi galiba tencereleride emsan aldım.. amaan içime sinen oldu kullanışlı olmayan birşey aldıysamda en azından kendim ettim kendim buldum derim :kızlarr
Hayirli olsuuun :)) İyi yaptin tatlim. Gule gule guzel gunlerde kullan insaallahh.

Korkmazda kampanya var çeyiz takımı yemek,kahvaltı tencere seti hersey icinde 2400e geldi. Tabakları kare ve kenarları kelebekli cok sık duruyor tavsiye ederim. Aynı kampanya karacadada var ama ordaki modeller biraz basitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…