Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tam olarak bilmiyorum ne kadara geldiğini çünkü o mağazadan toplu almıştım çeyizlerimi. 7 parça . ben kalitesinden emin değilim. eğer uzun süreli kullanım için iyi değilse başka bi takım daha almayı düşünüyorum. aldığım takım şuMoneta nin Alluflon unu almistim. Kampanyadan iyi fiyata gelebiliyor. Seninki kac parca, ne kadara ?
Artik almissin, hayirli olsun diyelim. 2. bir takim daha fazla gelir. Gele bi kullan, memnun kalmazsan alirsin derim.tam olarak bilmiyorum ne kadara geldiğini çünkü o mağazadan toplu almıştım çeyizlerimi. 7 parça . ben kalitesinden emin değilim. eğer uzun süreli kullanım için iyi değilse başka bi takım daha almayı düşünüyorum. aldığım takım şu
Eki Görüntüle 1382656
Markasi neydiBugün bana dökme demir grill tavası önerdiler. Sizce kullanışlı mı? Bir tavaya neredeyse 300 TL gibi bir fiyat ödeniyor neticede. Emin olamadım ben de :)
Öneriyi mağazadan yapmadılar; çalıştığım yerdeki arkadaşlar önerdi. Esse'de var ya, ondan alabileceğimi söylediler.Markasi neydi
Esse nin kendi urunu icin degmez. Staub var, yine Esse de satilan. O cidden iyi bi marka ama, onu almayi ben de dusunmustum. Olmasa da olur mu, bence olur. Ben onu ceyiz alisverisine dahil etmedim mesela. Her sey bitsin, evlenince de alinabilir. O 300 tl yerine bi suru sey alabilirsin oncelikli olan. Her seyi aldim cok param var diyorsan al, bi dene, bize de anlatirsin :)Öneriyi mağazadan yapmadılar; çalıştığım yerdeki arkadaşlar önerdi. Esse'de var ya, ondan alabileceğimi söylediler.
Hehehe :) Evet bende para çokEsse nin kendi urunu icin degmez. Staub var, yine Esse de satilan. O cidden iyi bi marka ama, onu almayi ben de dusunmustum. Olmasa da olur mu, bence olur. Ben onu ceyiz alisverisine dahil etmedim mesela. Her sey bitsin, evlenince de alinabilir. O 300 tl yerine bi suru sey alabilirsin oncelikli olan. Her seyi aldim cok param var diyorsan al, bi dene, bize de anlatirsin :)
Evde homend marka bi blender kullanıyoruz. Yaklaşık 6 7 ay oldu diye tahmin ediyorm alali. Forumda bi kac yerde ucu plastik olmasin demisler bizim de plastik degil. Bi de yedek cirpici ucu var. Uzun dönemde sorun cikarir mi arizalanir mi bilmiyorum ama blenderdan memnunum :)Blender seti alcam kızlar varmı bi öneriniz
Kızlar dört mevsim ve uyku seti aldınızmı çeyizlerinize gerek varmı yada
haklısın canım hangi markadan tercih ettinBen ikisindende aldım cnm dört mevsim çok kullanışlı gibi geldi bana uyku seti de ceyizin olmazsa olmazlarindan dediler aldık
haklısın canım hangi markadan tercih ettin