Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kızlar u.s polo dan nevresim pike alan varmıki nasılki kalitesi

ben trendyol indiriminden US Polo pike takımı almıştım tek kişilik, hoşuma gitmişti kalitesi de iyi daha kullanmadık gerçi ama paketi açıp baktık beğenmiştik

Moneta nin Alluflon unu almistim. Kampanyadan iyi fiyata gelebiliyor. Seninki kac parca, ne kadara ?
tam olarak bilmiyorum ne kadara geldiğini çünkü o mağazadan toplu almıştım çeyizlerimi. 7 parça . ben kalitesinden emin değilim. eğer uzun süreli kullanım için iyi değilse başka bi takım daha almayı düşünüyorum. aldığım takım şu

Artik almissin, hayirli olsun diyelim. 2. bir takim daha fazla gelir. Gele bi kullan, memnun kalmazsan alirsin derim.

Bugün bana dökme demir grill tavası önerdiler. Sizce kullanışlı mı? Bir tavaya neredeyse 300 TL gibi bir fiyat ödeniyor neticede. Emin olamadım ben de :)

Öneriyi mağazadan yapmadılar; çalıştığım yerdeki arkadaşlar önerdi. Esse'de var ya, ondan alabileceğimi söylediler.
Esse nin kendi urunu icin degmez. Staub var, yine Esse de satilan. O cidden iyi bi marka ama, onu almayi ben de dusunmustum. Olmasa da olur mu, bence olur. Ben onu ceyiz alisverisine dahil etmedim mesela. Her sey bitsin, evlenince de alinabilir. O 300 tl yerine bi suru sey alabilirsin oncelikli olan. Her seyi aldim cok param var diyorsan al, bi dene, bize de anlatirsin :)

Hehehe :) Evet bende para çok

Ben de evlilik sonrasına bırakacağım sanırım; artık başkalarından tavsiye alacağız :)

Kızlar korkmazdan
86 parça misafir yemek takımı
Tencere seti
Çatal kasik seti
3 lu seramik tencere tava seti
3 boy seramik tava seti
Falezin 1 tane karni yarık tencere si
Güral dan 31 parça mesrubat seti
Falez den kahvaltı takımı
Güral dan günlük yemek takımı
2 katlı servis tabağı
Arzum mutfak robotu
Tefal ütü
Ütü masası

Ev tekstili hepsi taç marka
4 çift kişilik nevresim
1 tek kişilik nevresim
1 çift kişilik dört mevsim nevresim takımı
1 tek kişilik pike takımı
1 çift kişilik pike takımı
1 çift kişilik battaniye
1 uyku seti
1 yatak örtüsü
1 çift kişilik banyo havlu takımı
1 tek kişilik banyo havlu takımı
2 elyaf yastık
6 mutfak havlusu

Bunların hepsi 4.290 lira tuttu iyimi sizce fiyati ??

Çeyiz hazırlık kısmı ne güzel zamanlardı Markaları araştır ,yorumları oku,bütçe planlaması yap Ben özellikle mutfak eşyalarında ıvır zıvırı düğünden önce almamıştım,taşıma olayı zor olmasın diye Şimdi beğendikçe birşeyler arıyorum.Özellikle instagram bu konuda baya yardımcı oluyor.satış yapan profillerde farklı ürünleri görebiliyosunuz.Bende gördükçe yüksek fiyatlara almaktansa araştırıp uygun fiyata bulmaya tercih ettim.Şuanda meşhur olan cicili bicili ev eşyalarının %90'sını kanca ev veya biev markasına ait.Bir göz atmanızı tavsiye ederim,mutlaka alıcak birşeyler bulursunuz çeyiz için
ben en son baya yüklü bir alışveriş yaptım resimleri merak edenler bu linkten bakabilirler;

http://admalzede.blogspot.com.tr/2015/02/mutfakta-alisveris-zaman-evideacom.html

Blender seti alcam kızlar varmı bi öneriniz
Evde homend marka bi blender kullanıyoruz. Yaklaşık 6 7 ay oldu diye tahmin ediyorm alali. Forumda bi kac yerde ucu plastik olmasin demisler bizim de plastik degil. Bi de yedek cirpici ucu var. Uzun dönemde sorun cikarir mi arizalanir mi bilmiyorum ama blenderdan memnunum :)

Kızlar dört mevsim ve uyku seti aldınızmı çeyizlerinize gerek varmı yada

Kizlar bende dun a101 den lav in pembe cay bardak takimlarindan sekerlik kahvaltilik kucuk tabaklar recellik kapakli saklama kapları filan aldım kahvalti setim pembr diye uyumlu geldi. Bide 4orta boy 4de ufak kavanoz aldim baharatlik gibi kullanmak icin sizce nasil fikir porselen baharatliklar 90-100 tl civari bunlari almakla iyi etmismiyim sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…