Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Korkmazda kampanya var çeyiz takımı yemek,kahvaltı tencere seti hersey icinde 2400e geldi. Tabakları kare ve kenarları kelebekli cok sık duruyor tavsiye ederim. Aynı kampanya karacadada var ama ordaki modeller biraz basitti

Nerden bulabiliriz acaba o kampanyayi yada resmi varmi

Kızlar korkmazdan
86 parça misafir yemek takımı
Tencere seti
Çatal kasik seti
3 lu seramik tencere tava seti
3 boy seramik tava seti
Falezin 1 tane karni yarık tencere si
Güral dan 31 parça mesrubat seti
Falez den kahvaltı takımı
Güral dan günlük yemek takımı
2 katlı servis tabağı
Arzum mutfak robotu
Tefal ütü
Ütü masası

Ev tekstili hepsi taç marka
4 çift kişilik nevresim
1 tek kişilik nevresim
1 çift kişilik dört mevsim nevresim takımı
1 tek kişilik pike takımı
1 çift kişilik pike takımı
1 çift kişilik battaniye
1 uyku seti
1 yatak örtüsü
1 çift kişilik banyo havlu takımı
1 tek kişilik banyo havlu takımı
2 elyaf yastık
6 mutfak havlusu

Bunların hepsi 4.290 lira tuttu iyimi sizce fiyati ??

Cok iyi tutmus canim bazilari 4000tl ye sadece mutfakla alakali seyler aliyolar sadece. Magazadan mi aldin tamamini yoksa internet uzerinden aldiklarin varmi

Eklentiler

• 11074448_1545802959006148_2810562173670689365_n.jpg
    11074448_1545802959006148_2810562173670689365_n.jpg
    75,7 KB · Görüntüleme: 143
Valla 4 kusur milyara bukadar şey satan bir yer hiic görmedim ben. Tek tencere tabak seti 2 2 buçuk milyar. Yatak seti 500 vs.

Yalan söylicek değilim ya korkmaz marka yemek takımı tencere takımı çatal kaşık 3 lü tava seti hediyesiydi 1700 aldım çeyiz setiydi bu bir buçuk seneyi geçiyo tekstil grubu hepsi taç marka nevresimlerin teki 90 lira içinde bir iki tanesi 146ydı tam hatırlamıyorum uyku seti tam hatırlamıyorum ama 300 olması lazım ztn yatak odası için aldığım en pahalı şeyde uyku setiydi evlilik seti saten dantelli pike setleri öyle cafcaflı yatak örtüleri fln sevmediğim için almadım ben herşeyimi ayrı hangi model beğendiysem onu aldım sadece yemek tencere takımı fln Çeyiz setiydi şimdi herşeyin tek tek fiyatlarını yazamıcam k.bakma

Selam kızlar. Düğünde, nikahta, nişanda kullanabileceğiniz vintage tarzı gelin el buketleri yapıyorum. Detaylı bilgi almak ve siparis vermek isterseniz açtığım konuya göz atabilirsiniz

arkadaşlar merhaba, bende bu çeyiz alışverişine yeni başladım. okuldu kpssydi derken tahmin edin hiç çeyizim yok. işe girdim başladım almaya. ilk korkmazın çelik tencere setini aldım 570 lira. cumartesi günü de bernardodan çeyiz seti aldım. 3250 lira ama içine ekleme çıkartma yaptım. mesela kahvaltı takımı istemedim. kalabalık bi aileyiz o yuzden 12 kişilik günlük yemek takımı koydum. https://www.bernardo.com.tr/yuvarlak-yemek-takimlari/april-yemek-takimi_486_24056. ama doğru mu yaptım bilmiyorum. siteden okuduğum kadarıyla alanlar pişmanmış. kahvaltı takımı ya da cay seti almayacağm. bu takımın pasta tabaklarını kullanırım. düz tabaklarınıda kahvaltı için kullanırım sorun olmaz diye düşünüyorum. 7 tane nevresim takımı aldım sarev, madame coco ve hobbyden. english home sarev ve madame coco havlu aldım bi 10 15 tane oldu sanırım. benim çeyiz bu kadar. çok fazla bişi almayacağım. mümkün olduğunca az. elektronikler en son. başka elzem olan neler var araştırıyorum burdan. önerisi olanlar olursa hepsini tek tek dikkate alıyorum :)) herkese kolay gelsin. çookk para lazım çoookk :)

Kızlar korkmazdan
86 parça misafir yemek takımı
Tencere seti
Çatal kasik seti
3 lu seramik tencere tava seti
3 boy seramik tava seti
Falezin 1 tane karni yarık tencere si
Güral dan 31 parça mesrubat seti
Falez den kahvaltı takımı
Güral dan günlük yemek takımı
2 katlı servis tabağı
Arzum mutfak robotu
Tefal ütü
Ütü masası

Ev tekstili hepsi taç marka
4 çift kişilik nevresim
1 tek kişilik nevresim
1 çift kişilik dört mevsim nevresim takımı
1 tek kişilik pike takımı
1 çift kişilik pike takımı
1 çift kişilik battaniye
1 uyku seti
1 yatak örtüsü
1 çift kişilik banyo havlu takımı
1 tek kişilik banyo havlu takımı
2 elyaf yastık
6 mutfak havlusu

Bunların hepsi 4.290 lira tuttu iyimi sizce fiyati ??
Arkadasim cok iyi bence ben bernardo yemek takimi, 12 kisilik gunluk, granit tava set catalbicak, korkmazdan celik tencere setine neredeyse o parayi verdim. Nevresimleri havlulari katarsam 5 bini geciyor. Ben mi cok pahali aldim nedir.

Arkadasim cok iyi bence ben bernardo yemek takimi, 12 kisilik gunluk, granit tava set catalbicak, korkmazdan celik tencere setine neredeyse o parayi verdim. Nevresimleri havlulari katarsam 5 bini geciyor. Ben mi cok pahali aldim nedir.

Ben hepsini alalı 2 sene oluyo cnm fiyatlarda bi değişme oluyormu bilmiyorum bernardonun takımları çok pahalı oluyor diye okumuştum kk de

Yalan söylicek değilim ya korkmaz marka yemek takımı tencere takımı çatal kaşık 3 lü tava seti hediyesiydi 1700 aldım çeyiz setiydi bu bir buçuk seneyi geçiyo tekstil grubu hepsi taç marka nevresimlerin teki 90 lira içinde bir iki tanesi 146ydı tam hatırlamıyorum uyku seti tam hatırlamıyorum ama 300 olması lazım ztn yatak odası için aldığım en pahalı şeyde uyku setiydi evlilik seti saten dantelli pike setleri öyle cafcaflı yatak örtüleri fln sevmediğim için almadım ben herşeyimi ayrı hangi model beğendiysem onu aldım sadece yemek tencere takımı fln Çeyiz setiydi şimdi herşeyin tek tek fiyatlarını yazamıcam k.bakma
Kimse size yalan söylüyorsunuz gibi birsey demedi. Siz heryerde var dediğiniz ve çoğunlukta böyle uygun fiyat görmediği için şaşırdım ve sordum. Nereden aldınız diye ... açıklamalar için teşekkür ederim .

Kızlar yatasta indirim var.Neler aldim:
1 yün yorgan
1 anti stress yorgan
2 anti stress yastık
2 klimalı yastık
1 nevresim
1 pike
1tek+1çift kişilik çarşaf*annem kendine aldi
Hepsi toplam 690 tuttu. Piyasayı bilmiyorum bu fiyatlar uygun mu pahalli mi? Ama yatasin kalitesi baya güzel. %50 ye varan indirim var neredeyse.

kızlar granit tencereler hakkında fikri olan var mı?:KK64: kullanımı, kaliteli olan markaları ve fiyatları falan nasıl acaba?

kızlar granit tencereler hakkında fikri olan var mı?:KK64: kullanımı, kaliteli olan markaları ve fiyatları falan nasıl acaba?[/QUOT

Canim bende alacam haftaya insallah. Ama karacami tac mi baska markami alsam karar veremedim hangisi iyi acaba. Taç granitlerinde teflon granit yaziyor yani bu iyi birsey olmasa gerek. Anlayamadim. Bilen biri yardimci olursa sevinirizz.:KK68:

X