Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Sanırım bu tarz bir şey yapmak istiyorum. Taş yerine ahşap/tahta da olabilir ama kahvaltılıkları şeffaf ya da beyaz porselen, servis tabakları dediğin gibi pasta takımının pasta tabakları, yine çay bardağı/fincanı da ayrı bir kombin ancak renk olarak uyumlu. Hepsi birbirinin aynısı olması konusunda emin değilim çünkü

Cevapladığın için çok teşekkür ederim gsm_lee kafam karışık

Eklentiler

• [img][5][1][900x1234] (1).jpg
    90,5 KB · Görüntüleme: 144
merhaba arkdaşlar benim de nisanda düğünüm ve arkadsların ceyizleri çok güzel hep iyi güzel günlerde kullanın kızlar=)

kızlar bu yeni çıkan granit setler hakkında ne düşünüyosnuz ?
Ben daha dün aldım :)
Granit seramikten daha iyidir tabi ki, yemeğin lezzetini korur. Umarım aldığım set kullanışlıdır. Kullanmama daha 1 sene var :)
Granit alınır bence, baktım da piyasadaki uygun fiyatlı seramik tencerelerden 100 lira daha fazla, yokse nerdeyse aynı fiyat

bende almayı düşünüyorm h.ngi markataldn ve ne kadara aldn cnm

bende almayı düşünüyorm h.ngi markataldn ve ne kadara aldn cnm
Falez markası. İçinde 3 boy tencere ve 1 ızgara var. Biz sevgilimle ızgarasına tav olduk diyebilirim, tam et-balık yapmalık. 270 liraya aldık canım, piyasaya göre oldukça uygun.

Falez markası. İçinde 3 boy tencere ve 1 ızgara var. Biz sevgilimle ızgarasına tav olduk diyebilirim, tam et-balık yapmalık. 270 liraya aldık canım, piyasaya göre oldukça uygun.
bende birazönce bi mağazadan sordum falezin kırık beyaz 4parçaydı 279 dedi çok güzeldi ya alabilirim inşallah

bende birazönce bi mağazadan sordum falezin kırık beyaz 4parçaydı 279 dedi çok güzeldi ya alabilirim inşallah
evet evet söyledikleri fiyat o. 280 dedi 270e verdi. Bu arada 3 boy derin tencere değil pardon yanlış söyledim. 2 tane derin tencere, 1tane derin tava (sote falan ne yapılır bunda dedim içimden :) ) , 1 de işte kare ızgara.
Alırsın canım inşallah, her şey gönlüne göre olsun. İçimize sinmeyen hiçbir şeyi almayalım / yapmayalım. Kendimize not :)))

aynen ya ben seramik set almayayım dedim sadece pilav tenceresi almıştm ona bile pişman oldum graniti görünce

aynen ya ben seramik set almayayım dedim sadece pilav tenceresi almıştm ona bile pişman oldum graniti görünce
Ben graniti aldım bi de çıktım karacadan seramik aldım. Daha küçüktü tencereler onlar da yemek yaparım dedim. Granit biraz daha misafirlik gibi. Sadece küçük derin tencere ve ızgarayı kullanırım. hiç pişman olma seramiği aldığına, mutlaka kullanılacak
Şimdi bi küçük çelik tencerelerden alıcam yemek ısıtmak için saklamak için falan, onlar marka olmasına gerek yok pazardan alırım. Eve almıştım çünkü 2 yıl olcak pazardan daha hiç kararmadı paslanmadı taş gibi :) çelikte yemek pişirmiycem zaten. Bir de sahanlar kaldı. Onu da granit mi alsam diye düşünüyorum azcık pahalı ama :/

b
sulu yemekler fln çelikte olur diye sadce pilavlık almıştm hepsi birden set olursa çok oluyo ya gereksiz bence tencere seti beyaz teflon set bide granit set yeter heralde çok bile sahan setide ayrıca almış annem seramik sahan setide aldım mı tamamdır dahada bna tencere tawa yook

ohhhohh çeyiz tamamlandı :))

Kızlar şöyle bir kampanya gördüm ve fikrinizi almak istiyorum
Karaca:
home aile banyo seti
pikeli saten nevresim
pamuk saten nevresim
yatak örtüsü
battaniye
alez
örgü battaniyeli nevresim
yastık
yorgan
toplam fiyat 1.400tl

Tek tek alsan da olur bence canım. fiyat olarak pek fark etmiyo gibi hatta daha uyguna bile alabilirsin gibi. modelleri bilmiyorum ama bence öyle

karacanınsa fiyat iyi bornoz seti bile 250lira
örgü battaniye 200 bnce bu kampanya iyiymiş

Slm kızlar bence tencereleri set halinde fazla almayın ben 6 aylık evliyim sadece seramik ve düdüklü tencereyi kullandım fazla esya almayın bidaha koycak yer bulamıyosunuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…