Kizlar sizce ben bunlari almakla hatami yaptim ya? Bazi kisiler morlimi bozuyor. Sen sirf karacanin markasina parani vermissin diyor. Niye karaca o kadarmi kalitesiz ya.Kızlaar sizce nasil? Uygun mu fiyati da ? Karaca 355 TL Eki Görüntüle 1464988
Kızlar fikrinize ihtiyacım var . bu kampanya uygun bir kampanya mıdır? tek tek alsam daha az maliyete denk getirme şansım olur mu ?
Canım gural porselen kare fine bone yemek takımını 800 TL ye aldım, belki kütahya da fabrika satıştan aldığım için bu fiyat olabilir Nehir i şuan bulunduğum yerde daha bugün maksi modelini 350 dediler sandıklı Yani bu fiyat çok indirimli gibi gelmedi bana
1: 85 prç. Kütahya kare bone yemek takımlarından istediği modeli alma imkanı
2: 89 prç. Nehir kaşık çatal sandıklı setlerin den altın yaldızlı hariç beğendiği modeli alma imkanı
nehir kaşık çatalların 50 yıl garantili ürünleridir 18/10 çeliktir
Kütahya porselenler 10 yıl parça tamamlama garantili ürünlerdir
genelde misafirlik olarak beyaz düz model tercih edilir o yüzden sıradanlaştı diye düşünüyorum eğer benim gibi canlı renkleri seven biriysen bıkmadan bu modeli kullanabilirsinEki Görüntüle 1586996 kızlar bu kahve fincanı sizce misafrlik nasıl ve 12 kişilik 2 takım alıcam hoş mu yoksa daha düz mü almalıyım
canım umaraım almamışsındır, bernardo estetik olarak çokgüzel ancak çin malı ve bu fiyatlar pahalı, ben 89parça yemek takımı,çatalkaşık takımı,su seti,tencere seti,kahvaltı takımını korkmazdan 2900e almıştım,ben korkmazı da önermiyorum bu arada kargoile eve geldiğind ehepsine tek tek baktım porselenler pek istediğim gibi çıkmadı bence kütahya porselen ya da hisar al, bu arada çeyiz seti halinde alırsan daha uyguna gelir ama ayrı ayrı alırsan zararın olur ama bi 500 liranın falan bana zararı olmaz beğendiğimi alıyım diyosan ayrı yerlerden de alabilirsin,bu arada daha düğünüm olmadı ama şimdi olsa ben su setini ve kahvaltı takımını almazdım o zaman nası almışım hayret:)Kızlar acilen sizin değerli fikirlerinize ihtiyacım var. Size sormadan almamak için bıraktım beğendiğimiuzun zamandır bernardo dan bi yemek takımı beğeniyorum. indirime girmesini bekledim. Bayram indirimi var. 2.299 dan 2.099 a düşmüş. Yemek takımı alınca kahvaltı takımında %30 indirim oluyo. 12 kisilik 700 küsür den 520 lere düşüyor. Çok konuştum sonuç olarak bu asagidaki iki takım 2.620 ye geliyo nasıl sizce ? Siz yemek takımlarını zi ne kadara aldınız ? Düğün yaza olucak daha indirime girer mi ? Eki Görüntüle 1636668 Eki Görüntüle 1636669
Yemek takimin Bone china mi bilmiyorum ama bana pahali geldi. Bernardo'nun tum urunleri dayanikli olmayabiliyor. Benim kardesim oradan almis gecenlerde ceyizini (bana sormadan), eve bir geldi set, yemek takiminin yaldizlar soyulmus. Tencere kapaklari gold rengiydi soyulmus. Bu yuzden uzun omurluk seylerin oradan alinmasi taraftari degilim. Cay takimi ve fincan takimi aldim ben oradan (Bone china). Onlar hep kullanilmiyor zaten. Bir sey olursa digerine gecerim. Bu arada; ben hisardan almistim ceyiz setimi 2 yil once, 2200 falandi. Celik urunler (Tencere, seramik, CKB) ve Bone china yemek takim dahil.Kızlar acilen sizin değerli fikirlerinize ihtiyacım var. Size sormadan almamak için bıraktım beğendiğimiuzun zamandır bernardo dan bi yemek takımı beğeniyorum. indirime girmesini bekledim. Bayram indirimi var. 2.299 dan 2.099 a düşmüş. Yemek takımı alınca kahvaltı takımında %30 indirim oluyo. 12 kisilik 700 küsür den 520 lere düşüyor. Çok konuştum sonuç olarak bu asagidaki iki takım 2.620 ye geliyo nasıl sizce ? Siz yemek takımlarını zi ne kadara aldınız ? Düğün yaza olucak daha indirime girer mi ? Eki Görüntüle 1636668 Eki Görüntüle 1636669
Kızlar çatal, bıçaklara isim yazan yerler var ben instagramda bir sayfa görmüştüm fakat unuttum sonra şimdi de bulamıyorumvarsa bilen özelden yazabilir mi çok yardımcı olmuş olursunuzz
Nasıl yaptırabilirim peki ? internette de sadece restorant a falan yapan yerler var kaşık çatalları pek şık değillHisar markası yapıyordu eğer yanlış hatırlamıyorsam.
Nasıl yaptırabilirim peki ? internette de sadece restorant a falan yapan yerler var kaşık çatalları pek şık değill