canım ben 680 e aldımama cok begenerek aldım ve asil duruyo bence. kabarık kabarık modelleri begenmiyorum ben sen nasıl begendin ama modelleri iyice arastr canım bu da benim ki canım nevresim takımı pikesi vs tam takım
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=656717
Şekerim ben gelin home bembeyaz gelin setlerine bayıldım bende kabarık yatak örtüsü falan sermicem, sade ama şık modelleri çok beğeniyorum seninkide maşallah çok şık bi kerelik kıyıcaz artık mangırlara napalım :)
kızlar evim.net nasıldır?burdan biçok şey begendim sormadan almak istemedim birde indirim kuponu olupt KULLANMAYAN VARSA verirse çok makbule geçer
kızlar bi sorum olacak sizlere arçelik çamaşır makınamızdan cok memnunuz maşAllah. 2 yıl oldu alalı daha önce de arçelikti 20 yıl kullanabildik vallaşimdi kendi çeyizime de almayı düşünüyorum. peşin 1430 lira elden 10 taksitle 1600 lira. henüz nişanlı yada sözlü değiliz ama nasipse 2015 te evlenebilirim. sizce şimdiden alayımmı yoksa parayı biriktir peşin mi al dersiniz :)
Birşey sorucam benimde çok hoşuma gidiyo bu askılar ama kadife olduğu için astığımız gömlek, tshört, pantolon v.s. renk vermez mi?
Bende gezinirken çok gördüm çokta hoş duruyorlar ama anneme de sordum hatta renk verir bence dedi. Kadife sonuçta ve çok kaliteli olduklarını sanmıyorum kadifesinin.
Kullandınız mı yada kullanan var mı? :18:
henüz kullanmadım canım, kullanan varsa böyle bişeyle karşılaşmışsa bizimle paylaşsın
Merhaba iyi sohbetler :)
Yeni üye oldum buraya ama uzun zamandır takip ediyordum sohbetinizi :) Evim.neti sizin sayenizde öğrendim ve uygun fiyata çok güzel şeyler var güvenilir site mi?Hem bu indirim kuponu başka sitelerde buldum da acaba kullanırken sorun olur mu?Kusura bakmayın ya bu konuda pek bilgim yok mazur görün
ARkadaslar istanbul sultangazi cevresinden olan varsa tavsiye eedebilecegim toptanci bi abi var bende ceyizlerimi
oradan aliyorum. Yemektakimi catal kasik tencere elektrikli aletler. Akliniza ne gelirse siparis aliyo. Ve cogu marka var korkmas philips
vs.:)
merhaba. ben bu zamana kadar ecim netten 2 tane nevesim, 1 tane keyif tepsisi , 1 tanede korkmazdan çaycı aldım. çaycımda sorun çıktı. korkmazın fabrikası ürünün bir postasnda hata olduğunu söyledi. korkmaza geri yolladık ürün değişimi olacak. sana tavsyem elektrikli eşyaları normal bi mağazadan al. diğerlerinde netten alabilirsin. ayrıca fiyat karşılaştırması mutlaka yap. 200 tl iken 100 tl yazıyoo evim net. o ürünün kendi sitene batığında fiyatının zaten 100 tl olduğunu görüyorsun. ona da dikkat et derim.
2 hafta sora istanbul a gideceğim. adresi neresi bu dediğiniz yerin acaba?
Merhaba arkadaşlar, çeyizime alacağım bıçak seti konusunda baya kararsızlığa düştüm. Sizler hangi markayı önerirsiniz? :97:
korkmaz duro blade bıçak setini çok beğeniyorum ben inşallah birazcık indirime girerse onu alıcam ben :) yok eger o olmadı o zaman gene korkmaz'ın pro chef bıçak setini düşünüyorum..
Teşekkürler cevabın için canım. Setler çok pahalı yaaa acaba tek tek işime yarayacak olan bıçakları mı alsam diye de düşünmeye başladım açıkçası.
Sultangazi yeni mahalle duraginda lcw nin arka tarafinda ara sokakta kucuk bii dukkan. Yalniz elinde istedigin urun olmazsa siparislerin gelmesi
Bi kac haftayi buluyor canim. Taksit falanda yapiyor cok ilgililer yani