Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Şekerim ben gelin home bembeyaz gelin setlerine bayıldım bende kabarık yatak örtüsü falan sermicem, sade ama şık modelleri çok beğeniyorum seninkide maşallah çok şık bi kerelik kıyıcaz artık mangırlara napalım :)

kıy canım bencede aklın kalmasın bi kere gelin olcaz inşAllah begendiğin içinde çok sevindim canım

Son düzenleme:
kızlar evim.net nasıldır?burdan biçok şey begendim sormadan almak istemedim birde indirim kuponu olupt KULLANMAYAN VARSA verirse çok makbule geçer

Gayet güvenilir gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsin güzelim İndirim kuponum maalesef yok

Eger biriktirebiliyosan biriktir tabii daha mantikli, ben ceyizlerimi para biriktiremiyoum diye simdiden aldim, buzdolabi ve camasir mak. de aldim bekar evimde kullaniyorum, evlenince de kullanicam... Ama bundan sonra hicbir sey almiyorum biriktirmek istiyorum :)

Uzun zamandir bu siteyi yazilarini resimleri takip ediyorum artik yavas yavas ben de katilmaya karar verdim :) 3 ay sonra dugunum var ve bir senedir ceyiz hazirligi yapiyorum. Ceyiz hazirlarken en onemli dusuncem gereksiz hic bir sey almamak. Cok sukur oyle yaptigimi dusunuyorum. Cogu seyi hallettim sayilir. Sira beyaz esyaya geldi. Onda da sizin fikirlerinizden faydalanarak karar vericem :) yeni gelin evlerini de inceledim ne yapmamam gerektigini daha iyi gordum :)

Birşey sorucam benimde çok hoşuma gidiyo bu askılar ama kadife olduğu için astığımız gömlek, tshört, pantolon v.s. renk vermez mi?

Bende gezinirken çok gördüm çokta hoş duruyorlar ama anneme de sordum hatta renk verir bence dedi. Kadife sonuçta ve çok kaliteli olduklarını sanmıyorum kadifesinin.

Kullandınız mı yada kullanan var mı? :18:

henüz kullanmadım canım, kullanan varsa böyle bişeyle karşılaşmışsa bizimle paylaşsın

Merhaba iyi sohbetler :)

Yeni üye oldum buraya ama uzun zamandır takip ediyordum sohbetinizi :) Evim.neti sizin sayenizde öğrendim ve uygun fiyata çok güzel şeyler var güvenilir site mi?Hem bu indirim kuponu başka sitelerde buldum da acaba kullanırken sorun olur mu?Kusura bakmayın ya bu konuda pek bilgim yok mazur görün

merhaba. ben bu zamana kadar ecim netten 2 tane nevesim, 1 tane keyif tepsisi , 1 tanede korkmazdan çaycı aldım. çaycımda sorun çıktı. korkmazın fabrikası ürünün bir postasnda hata olduğunu söyledi. korkmaza geri yolladık ürün değişimi olacak. sana tavsyem elektrikli eşyaları normal bi mağazadan al. diğerlerinde netten alabilirsin. ayrıca fiyat karşılaştırması mutlaka yap. 200 tl iken 100 tl yazıyoo evim net. o ürünün kendi sitene batığında fiyatının zaten 100 tl olduğunu görüyorsun. ona da dikkat et derim.

2 hafta sora istanbul a gideceğim. adresi neresi bu dediğiniz yerin acaba?

Elektrikli eşyaları zaten sonra alıcam dediğin gibi mağazadan almak daha güvenli olacak.Tavsiyen için teşekkürler dikkat ederim fiyat karşılaştırması pek yapmıyordum sağol.

2 hafta sora istanbul a gideceğim. adresi neresi bu dediğiniz yerin acaba?

Sultangazi yeni mahalle duraginda lcw nin arka tarafinda ara sokakta kucuk bii dukkan. Yalniz elinde istedigin urun olmazsa siparislerin gelmesi
Bi kac haftayi buluyor canim. Taksit falanda yapiyor cok ilgililer yani

Merhaba arkadaşlar, çeyizime alacağım bıçak seti konusunda baya kararsızlığa düştüm. Sizler hangi markayı önerirsiniz? :97:

Merhaba arkadaşlar, çeyizime alacağım bıçak seti konusunda baya kararsızlığa düştüm. Sizler hangi markayı önerirsiniz? :97:

korkmaz duro blade bıçak setini çok beğeniyorum ben inşallah birazcık indirime girerse onu alıcam ben :) yok eger o olmadı o zaman gene korkmaz'ın pro chef bıçak setini düşünüyorum..

korkmaz duro blade bıçak setini çok beğeniyorum ben inşallah birazcık indirime girerse onu alıcam ben :) yok eger o olmadı o zaman gene korkmaz'ın pro chef bıçak setini düşünüyorum..

Teşekkürler cevabın için canım. Setler çok pahalı yaaa acaba tek tek işime yarayacak olan bıçakları mı alsam diye de düşünmeye başladım açıkçası.

Teşekkürler cevabın için canım. Setler çok pahalı yaaa acaba tek tek işime yarayacak olan bıçakları mı alsam diye de düşünmeye başladım açıkçası.

Aynen.. Bicak setleri gereksiz sekilde cok pahali. Biev in bicak setini begendim istersen bak.. Fikir edinmis olursun.

Sultangazi yeni mahalle duraginda lcw nin arka tarafinda ara sokakta kucuk bii dukkan. Yalniz elinde istedigin urun olmazsa siparislerin gelmesi
Bi kac haftayi buluyor canim. Taksit falanda yapiyor cok ilgililer yani

Magaza adini soyler misiniz rica etsem ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…