Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Bende çeyizime bu kahvaltı takımını aldım içime çok sinerek aldım.gerçekten çok şık ve esprili bi takım bence indirime girdiği an alın derim şuan 299 ve 100tlhediye çeki var bilginize

forumlardaki önerileri göz önünde bulundurup Etap marka kuaförlerin kullandığından aldım umarım iyidir..

Bende şuan etap kullanıyorum ve çok memnunum saclarını kurutmadan önce koruyucu sprey sıkmanı tavsiye ederim .cünkü çokyüsek ısı veriyor

Bende çeyizime bu kahvaltı takımını aldım içime çok sinerek aldım.gerçekten çok şık ve esprili bi takım bence indirime girdiği an alın derim şuan 299 ve 100tlhediye çeki var bilginize

Teşekkür ederimmmm yarın yolum düşerse hemmenn alacağım çok uyguna geliyor indirimle birlikte

kızlar bernardo rose garden yemek takımını kullanan varmı elde mı yıkanması gerekiyo

ben aldım cok begenerek hemde satışı yapan eleman cok net konuştu bi sorun olmaz diye yengemde makinede yıkama dedi o kullanmış farklı bi modelini renklerde solma oluyomuş

Kızlar günaydın nasılsınız?

Çeyizler ne durumunda? çarşı pazar dolaşıp alışveriş yapan varmı bilmiyorum. internetten alışveriş benim kolayıma geliyor. gerçeekten harika birşey. ne zaman harcıyor nede topuklarım şişene kadar geziyorum. hemde tüm ürünleri fiyatları karşılaştırabiliyorum.

sizce mantıklı değil mi?

kızlar harika bir önerim var bence bir bakın inceleyin.
bence çok da uygun fiyatlar ve inanılmaz fırsatlar bir bakın mutlaka.

Sevgiyle kalın :)

http://www.evbella.com/

Arkadaslar supurge tavsiyelerinize ihtiyacim var.en fazla 500 tl ye kadar temizligi zahmetsiz cekim gucu iyi bii
supurge ariyorum evinizde dekullandiginiz bildiginiz marka modelleri soyler misiniz lutfen..

Slm kızlar benim de düğünüm nisanda çok az kaldı.son eksiklerimi tamamlamaya çalışıorum.kalanlar:çaydanlık.yatak örtüsü.davet için kadeh takımı.masa örtüsü.banyo aksesuarları.banyo klozet tk ve ütü ve kirli sepeti ve düdüklü tencere ve ekmek sepeti:)))az kalmış dimi:))

Elektrik süp.de philipsin modellerini düşünebilirsin.ben araştırdığımda o fiyat civarı en çok çeşidi onda görmştüm.

kızlar şokta bu hafta katı meyve sıkacağı sinbo nun 59 tl miş.fiyatı çok uygun geldi bana ama markadan dolayı tereddütteyim nedersiniz?

Kızlarrrr Markafonide "Aşkın Ev Hali" diye bir kampanya açılmış çok güzel şeyler var bakmanızı öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…