Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmem sanmıyorum, yüzeyi kadifeden işte :) kaç tane almak gerek ben 12 adet aldım toplam?yine alsam mı
Arkadaslar supurge tavsiyelerinize ihtiyacim var.en fazla 500 tl ye kadar temizligi zahmetsiz cekim gucu iyi bii
supurge ariyorum evinizde dekullandiginiz bildiginiz marka modelleri soyler misiniz lutfen..
ben alerjik astım hastayısım. philipsin ürünlerini öneriyorum. hepaflitre özelliği var. 2200w. 5lt haznesi bulunan torbası dolu olduğu halde en yüksek emişgücüne sahipmiş, tavsiye ederim.iki rengi var kırmızı ve kahve, fiyatı da 450 ye filan düştü bildiğim kadarıyla.
suluyu her kullanımda yıkaman gerekiyor çok zahmetli.torbalı en iyisi bence
Eki Görüntüle 941718
karaca home nevresim takımlarını kullanan yada bilgisi olan var mı kızlar
EVET ben aldım tatlım mükemmeller....
hem çizimi renkleri kalitesi hem de kullanışı mükemmel
tesekkür ederim canım ceyizinde değil dimi test ettin onayladın
kızlarr biri bana yardım edebilir mi birşey sormak istiyorum :26:
bohça için neler aldınız :26:
nişan bohçası için mi?
anne baba nişanlım ve görümceme iç çamaşırı ve de gömlek bluz,çorap,yazma aldık..
düğünü sorarsan o daha olmadı :)))
düğün için canım :)
ekstra neler koyulur ki acaba :26:
Günaydın kızlar bende hazırlık yapıyorum ama daha nişanım olmadı gelin yatağı için gelin home den set alayım diyorum ama bana biraz pahalı geldi sizce 500 küsür verilir mi sizler benim yerimde olsanız ne yapardınız
kızlar bi sorum olacak sizlere arçelik çamaşır makınamızdan cok memnunuz maşAllah. 2 yıl oldu alalı daha önce de arçelikti 20 yıl kullanabildik valla şimdi kendi çeyizime de almayı düşünüyorum. peşin 1430 lira elden 10 taksitle 1600 lira. henüz nişanlı yada sözlü değiliz ama nasipse 2015 te evlenebilirim. sizce şimdiden alayımmı yoksa parayı biriktir peşin mi al dersiniz :)