Merhaba arkadaşlar, çeyizime alacağım bıçak seti konusunda baya kararsızlığa düştüm. Sizler hangi markayı önerirsiniz? :97:
henüz kullanmadım canım, kullanan varsa böyle bişeyle karşılaşmışsa bizimle paylaşsın
Merhabalar, ben de bu askılardan aldım a101 den hatta hem ceyizime hemde şimdi kullanmak için bayadır kullanıyorum ve düşündüğünüz gibi renk verme durumu vs. yasamadım biraz ince gibi görünseler de ben montumu bile asıyorum bence gonul rahatlıgıyla alabilirsin.
Aynen.. Bicak setleri gereksiz sekilde cok pahali. Biev in bicak setini begendim istersen bak.. Fikir edinmis olursun.[/QUOTE
indirimleri takip edilirse uyguna da bulabiliyorsunuz, ben çoğu çelik ürünümde tercihimi korkmazdan yana kullandım gecen zamanlarda başka bıçak seti 85 tl'ye kadar düşmüştü mesela. bende sizin tam tersinize bievin ürünlerini hiç beğenmiyorum tercih meselesi :)
Merhaba bende bıçak setim için çok kararsız kalmıştım araştırdım ama dediğin gibi gereksiz bir şekilde çok pahalılar. En son korkmaza karar kılmıştım fakat onunda en uygunu 150 tl di.
Daha sonra yardıma babacımm koştuDaha önce anneme almış olduğu ve hala kullandığı Sürbısa (Trabzon Sürmene) bıçaklarının satıldığını ve çok kaliteli olduğunu söyledi. Yakın bir arkadaşının firmasıymış. Katalog getirdi baktım beğendim ve 10 lu bıçak seti (4 ü mutfak bıçağı büyükten küçüğe doğru 6 sı ise meyve bıçağı ) olmak üzere 130 tl olduğunu söyledi.
Fiyatları ve kalitesi çok hoşuma gitti benim. Tavsiye ederim
Magaza adini soyler misiniz rica etsem ?
a101 den mi, kaça aldın biz kesin kazık yemişizdir
canımm nerdeymiş bu firma ya bizim oralara yakın mı bende hala alamadım bıçak setiniii :) yardımıma koşşşş
ay çok güldüm5 adet 4,95 e aldım :)
Aynen.. Bicak setleri gereksiz sekilde cok pahali. Biev in bicak setini begendim istersen bak.. Fikir edinmis olursun.
Merhaba bende bıçak setim için çok kararsız kalmıştım araştırdım ama dediğin gibi gereksiz bir şekilde çok pahalılar. En son korkmaza karar kılmıştım fakat onunda en uygunu 150 tl di.
Daha sonra yardıma babacımm koştuDaha önce anneme almış olduğu ve hala kullandığı Sürbısa (Trabzon Sürmene) bıçaklarının satıldığını ve çok kaliteli olduğunu söyledi. Yakın bir arkadaşının firmasıymış. Katalog getirdi baktım beğendim ve 10 lu bıçak seti (4 ü mutfak bıçağı büyükten küçüğe doğru 6 sı ise meyve bıçağı ) olmak üzere 130 tl olduğunu söyledi.
Fiyatları ve kalitesi çok hoşuma gitti benim. Tavsiye ederim
Tamam canım bakıyorum çok sağol.
Sürbisa markasını ben de duydum. Hatta setten vazgeçmek üzereydim, tek tek bu markanın birkaç bıçağını almayı düşünüyordum. Setine de bakayım o zaman çok sağol. Piyasada bu markanınmış gibi satılan sahte bıçaklar varmış diye duydum. İyi araştırıp almak lazım. Ben de yakın zamanda Trabzon'a gidicem, gitmişken oradan alayım bari
Tamam canım bakıyorum çok sağol.
Sürbisa markasını ben de duydum. Hatta setten vazgeçmek üzereydim, tek tek bu markanın birkaç bıçağını almayı düşünüyordum. Setine de bakayım o zaman çok sağol. Piyasada bu markanınmış gibi satılan sahte bıçaklar varmış diye duydum. İyi araştırıp almak lazım. Ben de yakın zamanda Trabzon'a gidicem, gitmişken oradan alayım bari
bende trabzondayım canım, sürbisanın bıçağı kullandıkça kendini bileme özelliği var, çok uzun ömürlü oluyorlar...
Setinin fiyatı ile tek tek aldıklarının fiyatları hemen hemen eş değerde oluyor tabi aynı sayıda alırsan. Ben bıçak standıyla beraber olsun diye set düşünüyorum.Evet canım sahtelerinin olduğunu bende duydum bu nedenle yerinden Trabzondan alman çok daha iyi olur.
bende trabzondayım canım, sürbisanın bıçağı kullandıkça kendini bileme özelliği var, çok uzun ömürlü oluyorlar...
Demir zuccaciye cnm ama dukkanda tabela fln yok bana verdigi kartta yaziyo ismi
Çok teşekkür ederim.. Fırsat buldugumda bakıcam.
Standı olması da iyi olur aslında. Çekmecede arayıp bulmaktansa elimizin altında olması daha kullanışlı olur. Mantıklı bi seçim olmuş
Benim nişanlım Trabzonlu, ailesini ziyarete gideceğiz. Gitmişken oradan alayım diyorum. Madem sen de öneriyorsun, bıçak işi de böylece netleşmiş olduBernardo'nun beyaz bi bıçak seti var, onun rengi cezbetmişti aslında ama kullanışlılığına bakmak daha doğru olacak sanırım. Sonuçta dekoratif bi eşya değil bu