Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kızlar 6 yıllık bir beraberliğimiz var 7 ay önce nişanlandık. 2015 martta düğün düşünyoruz. fakat benim bir tane bile çeyizim yok. yıllardır anneme sakın birşey alma modası geçer ben alıcam demiştim. ama paçalarım tutuştuu nerden başlamalıyım ne yapmalıyım 1 sene var ve neyi hangi marka almalıyım neyden başlamalıyım? yardım bekliyorumm kızlarr

öncelikle hayırlı olsun

düğün tarihi de belli olduğuna göre yavaş yavaş başlayabilirsin canım : yemek , kahvaltı , çatal bıçak , tencere takımlarını , nevresim , pike bardak takımlarını , bornoz , havlu takımlarını alabilirsin ufak tefek şeyleri de nolarla birlikte alırsın

bir başladın mı gerisi gelir zaten yemek , çtb takımlarının falan çeyiz paketleri oluyor zaten öyle bir pakette 1 taşla 3 kuşta vurabilirsin

Kütahya porselen , hisar , korkmaz , bernardo , özdilek benım önerebileceğim markalardan

canım çok sağol yazdıklarını ve forumlarda gördüklerimi not ediyorum artık başlamam lazım. indirimli ürünleri takip edicem dediğin gibi mesela bernardoya baktım: yemek takımı alana çatal bıçak ve 200 tl hediye çeki hediyeymiş. sanırım burdan başlayabilirim.

evet güzel bir başlangıç olabilir ara ara çok güzel kampanyalar oluyor internette de daha uygun olabiliyor , mesela mağazada modeli karar verip internette bir sitede daha uyguna alabilirsin

internet için : evmanya , evim.net , altıncıcadde gibi siteleri tavsiye edebilirim güvenilir

rica ederim

Cookplus.com'dan karaca home nevresim takımı sipariş ettim 4 şubatta. 7 gün içinde kargoya verileceği yazıyordu. Bu sabah arayıp stoklarında olmadığını söylediler, üstelik sipariş ederken var görünüyordu. Sabahın köründe aramaları da ayrı bir rezillikti. Bu siteyi kesinlikle önermiyorum kızlar. Farklı bir rengini önerdiler nevresim takımının ama istemedim. İade işlemi yapacaklar, inşallah sorunsuz şekilde paramı geri alabilirim.

Son düzenleme:

aa hadi yaa üzüldüm :26: bana cookplus pahalı geldi biraz ben gittigidiyor dan sipariş verdim daha uyguna kargoya verıldı hemen bir bak o siteye istersen canım

aa hadi yaa üzüldüm :26: bana cookplus pahalı geldi biraz ben gittigidiyor dan sipariş verdim daha uyguna kargoya verıldı hemen bir bak o siteye istersen canım

İndirimdeydi ben alırken, stoklarda da var görünüyordu ama 1 hafta sonra arayıp stokta yok dediler. Tamam canım hemen bakıyorum, çok teşekkürler

Kızlar 3 ay sonra nişan düşünürken erkek arkadaşımla biranlık sinirle ayrıldım.Çok pişman oldum ama artık o istemiyor. Çeyizimi bi hevesle hazırlamaya başlamıştık annemle, ama bütün hevesim içimde kaldı. Şimdi siz mutlu arkadaşlarımın bu tatlı telaşını görerek avutuyorum kendimi. Çok mutlu olun canlarım, sakın öfke ile karşınızda ki kişinin kalbini kırıp ani kararlar almayın. Kabul ederseniz benden size arkadaş tavsiye, sabırlı olun ..

ben buna bayılıyorum evkurda görmüştüm taksidim olduğu için alamamıştım ama çok güzel görünüyordu .

199tl idi evkurda sen ne kadar buldun bunu canım?

ben 190tlye aldım canım çeyiz topiğimde de görebilirsin çok güzel kesinlikle tavsiye ederim. hele ki battaniyesi yumusacık

Bende karaca sherry nevresim takımı aldım sahibinden.com adresinden verdim siparişi ertesi gün elimdeydi üstelik 186 tlye aldım kargo da ücretsizdi

Ben karacadan set aldım. Misafir yemek takımı, tencere takımı, misafir çatal kaşık bıçak takımı,günlük yemek ve çkb takımı. Henüz kullanamadım. Topiğim de var bak istersen.

Benim de nişanlım Trabzonlu. Ben de gidince alacağım o bıçaklardan kısmetse. Gerçekten güzel bıçak. Öğrenciliğimde çok kullandım.

Yok canım İstanbul'da yaşayacağız ama bol bol gidip geleceğiz gibi görünüyor. Ailesi orada yaşıyor çünkü. Hatta Trabzonda'da düğünümüz olacak inşallah

Nerde olacak düğünün canım? Biz cephanelikle anlaştık.

ben 190tlye aldım canım çeyiz topiğimde de görebilirsin çok güzel kesinlikle tavsiye ederim. hele ki battaniyesi yumusacık

canım merhaba. benim çeyizimde ev tekstili ürünlerin hiçbiri yok daha ( nevresim araştırıyorum şimdi siz yazınca gördüm netten baktım. hepsiburada.com da 190 tl olarak var. bu nevresimin kullanımı nasıl? yani kalitesi falan iyidir herhalde. bide hiç anlamam bu tarz şeylerden :26: bana tavsiye edebileceğin model falan var mı :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…