Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Askılar çok tatlı bizde nişanlımla aldık mudodan.benımkıler siyah ama.güle güle kullanın kızlar.

Üç gün rapor alıp bursaya gıttım.gelinlik işimi hallettım ve çeyızıme bişeyler ekledım:))

Arkadaslar supurge tavsiyelerinize ihtiyacim var.en fazla 500 tl ye kadar temizligi zahmetsiz cekim gucu iyi bii
supurge ariyorum evinizde dekullandiginiz bildiginiz marka modelleri soyler misiniz lutfen..

ben alerjik astım hastayısım. philipsin ürünlerini öneriyorum. hepaflitre özelliği var. 2200w. 5lt haznesi bulunan torbası dolu olduğu halde en yüksek emişgücüne sahipmiş, tavsiye ederim.iki rengi var kırmızı ve kahve, fiyatı da 450 ye filan düştü bildiğim kadarıyla.
suluyu her kullanımda yıkaman gerekiyor çok zahmetli.torbalı en iyisi bence

cok alakasız olacak ama burdan seslenmek ıstedım balayı otellerınız neresı olcak bana fıkır verır mısınız?

Aslinda bend3 biraz arastirinca bu modeli begenmistim birinden tavsiye alinca daha iyi oluyo cok tesekkurler:)

kızlar bi sorum olacak sizlere arçelik çamaşır makınamızdan cok memnunuz maşAllah. 2 yıl oldu alalı daha önce de arçelikti 20 yıl kullanabildik valla şimdi kendi çeyizime de almayı düşünüyorum. peşin 1430 lira elden 10 taksitle 1600 lira. henüz nişanlı yada sözlü değiliz ama nasipse 2015 te evlenebilirim. sizce şimdiden alayımmı yoksa parayı biriktir peşin mi al dersiniz :)

kızlar evim.net nasıldır?burdan biçok şey begendim sormadan almak istemedim birde indirim kuponu olupt KULLANMAYAN VARSA verirse çok makbule geçer

Günaydın kızlar bende hazırlık yapıyorum ama daha nişanım olmadı gelin yatağı için gelin home den set alayım diyorum ama bana biraz pahalı geldi sizce 500 küsür verilir mi sizler benim yerimde olsanız ne yapardınız

canım ben 680 e aldım ama cok begenerek aldım ve asil duruyo bence. kabarık kabarık modelleri begenmiyorum ben sen nasıl begendin ama modelleri iyice arastr canım bu da benim ki canım nevresim takımı pikesi vs tam takım

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=656717

Son düzenleme:

Parayı biriktirmek daha mantıklı hem fikrin çok değişebilir. Hem de diğer ürünlerle birlikte alırken bir de nakit alırsan çok indirim olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…