Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar çeyizinize kaç takım türk kahve fincanı almayı düşünürsünüz?? bende 1 takım var ama daha alsammıki ? ayrıyetten günlük için kaç çay bardagı su bardagı kupalar ve çay altlığı ??
Canim yemek takiminin icinde 12 li oluyo zaten bitanede 6 li yeter napican daha fazlasini zaten 6 kisiyi gecicek kadar misafirin olursa misafir takimini kullanirsin.. cay bardagi bulasik makinasi olucagi icin fazla olmasinda zarar yok bende su bardagini abarttim galiba birazini kardesime vericem. Onda da iki takim olabilir :KK56:
Cay tabagida fazla olsun 12 ideal daha dogrusu biz ablama gittigimizd yetmiyo ekstradan almamis dedim ben alcam en sonunda :KK9:

Canim yemek takiminin icinde 12 li oluyo zaten bitanede 6 li yeter napican daha fazlasini zaten 6 kisiyi gecicek kadar misafirin olursa misafir takimini kullanirsin.. cay bardagi bulasik makinasi olucagi icin fazla olmasinda zarar yok bende su bardagini abarttim galiba birazini kardesime vericem. Onda da iki takim olabilir :KK56:
Cay tabagida fazla olsun 12 ideal daha dogrusu biz ablama gittigimizd yetmiyo ekstradan almamis dedim ben alcam en sonunda :KK9:

arkadaşlarım almışta canım bende kendime renkli şöyle tatlı bi takım alıyım bari :KK52: bide eşimle içebileceğim iki kişilik takımdan alırım :KK9:

çay bardagını fazla alıyım demen gibi. çay altlıgıda zararı olmazz. ben bide su takımı da aldım ondada var herşey :KK1:

arkadaşlarım almışta canım bende kendime renkli şöyle tatlı bi takım alıyım bari :KK52: bide eşimle içebileceğim iki kişilik takımdan alırım :KK9:

çay bardagını fazla alıyım demen gibi. çay altlıgıda zararı olmazz. ben bide su takımı da aldım ondada var herşey :KK1:

Benim hahve takimim yok bende bitane alirim yeter :) bide dedigin gibi 2 kisilik olabilir :KK66:

kızlar çeyizinize kaç takım türk kahve fincanı almayı düşünürsünüz?? bende 1 takım var ama daha alsammıki ? ayrıyetten günlük için kaç çay bardagı su bardagı kupalar ve çay altlığı ??

Bence hiç alma, çünkü düğün sırasında istemediğin kadar çok kahve takımı hediye geliyor..:KK1:

Kızlarrr merhabaa:KK16:
Tahmini 1,5- 2 sene sonra düğün olacak, kahvaltı takımı almak için erken mi acaba?
Bernardonun şu modelini çok beğeniyorum, üretimden kalkar diye korkuyorum ne dersiniz:26:

Eki Görüntüle 916231 Eki Görüntüle 916233

6 aylık evliyim. Bu modelin günlük yemek takımını kullanıyorum. Sağlam ve kullanmaktan hiç sıkılmadım. Tabi 2 senede neler çıkar bilinmez ama pişman olacağını pek sanmıyorum. Ben daha kahvaltı takımımı hiç kullanmadım bile. Çalışan bir bayansan zaten çıkar ser yıka vs üşeniyor insan :)

arkadaşlar ben de kısmetse ağustos ayında evleniyorum.çeyiz alışverişlerim malum hala bitmedi :) keyifli geçiyor ama şuan işten ayrıldığım için pek de keyifli değil açıkcası :KK43: neyse konudan uzaklaştım.ben çooook önemli birşey sormak istiyorum.resimdeki üründen elinden alan duyan bilen varsa lütfen benimle iletişime geçebilir mi? çünkü heryerde arıyorum bulamıyorum.yataklara düşcem artık :KK43:
$pembe yesil renkli cicek desenli gural porselen kahvalti takimi modeli.jpg

6 aylık evliyim. Bu modelin günlük yemek takımını kullanıyorum. Sağlam ve kullanmaktan hiç sıkılmadım. Tabi 2 senede neler çıkar bilinmez ama pişman olacağını pek sanmıyorum. Ben daha kahvaltı takımımı hiç kullanmadım bile. Çalışan bir bayansan zaten çıkar ser yıka vs üşeniyor insan :)

Cevabın çok teşekkür ederim canım:KK16::KK16:
Çok haklısın ben de çalışıyorum ve anca haftasonları kahvaltı yapma fırsatım oluyor:KK31: Onda da baya
üşeniyorum uğraşmak istemiyorum açıkçası.:KK17: Senin gibi ben de yemek takımını alabilirim aslında.
Zamanla modası geçecek, sıkılabileceğim bir model değil oldukça şık ve modern. Bir dahaki indirimde
kaçırmayayım:KK31:

kızlar çeyizime kurutma makinesi almak istiyorum hangi marka model önerirsiniz? iyonlular saçları bozuyo diyorlar öyle mi??

ARkadaslar istanbul sultangazi cevresinden olan varsa tavsiye eedebilecegim toptanci bi abi var bende ceyizlerimi
oradan aliyorum. Yemektakimi catal kasik tencere elektrikli aletler. Akliniza ne gelirse siparis aliyo. Ve cogu marka var korkmas philips
vs.:)

Arkadaşlar öncelikle merhabalar
daha önceden takip ediyordum siteyi paylaşımlar çok yararlı ve samimi o yüzden üye olmaya karar verdim henüz çok yeniyim yani aranızda :)
Bende nişan düğün telaşındayım ve hazırlıklara nereden nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Okuldu işti güçtü filan bu çeyiz kısmıyla pek alakadar olamadım. Fakat artık bi yerden başlamam gerekiyor. Bana bu konuda yardımcı olacak pek kimsede yok etrafımda. O yüzden yardımlarınızı bekliyorum :)

kızlar keremika ürünlerini kullanan varmı kalitesi nası bi günlük yemek takımı begendim de:KK49:

kızlar bernardo rose garden yemek takımını kullanan varmı elde mı yıkanması gerekiyo :KK50:

merhabalar arkadaşlar ben daha yeni üye oldum bu sayfaya.. nişanlanalı yaklaşık 8 ay olmuştur evliliğe daha çok var ama ben yavaş yavaş çeyizimi hazırlamak istiyorum neler almam gerekiyo ama pek bi fikrim yok.. bana yardımcı olursanız sevinirim...:nazar: :nazar:

X