Canim yemek takiminin icinde 12 li oluyo zaten bitanede 6 li yeter napican daha fazlasini zaten 6 kisiyi gecicek kadar misafirin olursa misafir takimini kullanirsin.. cay bardagi bulasik makinasi olucagi icin fazla olmasinda zarar yok bende su bardagini abarttim galiba birazini kardesime vericem. Onda da iki takim olabilirkızlar çeyizinize kaç takım türk kahve fincanı almayı düşünürsünüz?? bende 1 takım var ama daha alsammıki ? ayrıyetten günlük için kaç çay bardagı su bardagı kupalar ve çay altlığı ??
Canim yemek takiminin icinde 12 li oluyo zaten bitanede 6 li yeter napican daha fazlasini zaten 6 kisiyi gecicek kadar misafirin olursa misafir takimini kullanirsin.. cay bardagi bulasik makinasi olucagi icin fazla olmasinda zarar yok bende su bardagini abarttim galiba birazini kardesime vericem. Onda da iki takim olabilir
Cay tabagida fazla olsun 12 ideal daha dogrusu biz ablama gittigimizd yetmiyo ekstradan almamis dedim ben alcam en sonunda
Canim yemek takiminin icinde 12 li oluyo zaten bitanede 6 li yeter napican daha fazlasini zaten 6 kisiyi gecicek kadar misafirin olursa misafir takimini kullanirsin.. cay bardagi bulasik makinasi olucagi icin fazla olmasinda zarar yok bende su bardagini abarttim galiba birazini kardesime vericem. Onda da iki takim olabilir
Cay tabagida fazla olsun 12 ideal daha dogrusu biz ablama gittigimizd yetmiyo ekstradan almamis dedim ben alcam en sonunda
arkadaşlarım almışta canım bende kendime renkli şöyle tatlı bi takım alıyım baribide eşimle içebileceğim iki kişilik takımdan alırım
çay bardagını fazla alıyım demen gibi. çay altlıgıda zararı olmazz. ben bide su takımı da aldım ondada var herşey
kızlar çeyizinize kaç takım türk kahve fincanı almayı düşünürsünüz?? bende 1 takım var ama daha alsammıki ? ayrıyetten günlük için kaç çay bardagı su bardagı kupalar ve çay altlığı ??
Kızlarrr merhabaa
Tahmini 1,5- 2 sene sonra düğün olacak, kahvaltı takımı almak için erken mi acaba?
Bernardonun şu modelini çok beğeniyorum, üretimden kalkar diye korkuyorum ne dersiniz:26:
Eki Görüntüle 916231 Eki Görüntüle 916233
6 aylık evliyim. Bu modelin günlük yemek takımını kullanıyorum. Sağlam ve kullanmaktan hiç sıkılmadım. Tabi 2 senede neler çıkar bilinmez ama pişman olacağını pek sanmıyorum. Ben daha kahvaltı takımımı hiç kullanmadım bile. Çalışan bir bayansan zaten çıkar ser yıka vs üşeniyor insan :)
kızlar çeyizime kurutma makinesi almak istiyorum hangi marka model önerirsiniz? iyonlular saçları bozuyo diyorlar öyle mi??
cevap verebilecek yok mu acaba???
BOSCH PHD9500 mor renkli. Kullanılıyoruz. Çok memnunuz. Hem soğuk hem sıcak. Bunaltmıyor. Birçok özelliği daha var. Memnunuz.