Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kızlar daha bardak takımı almadım.Hem fiyatlarını çok yüksek buldum hemde modelleri begenmedim.yemek takımım $1_SHF4011.400X400.jpg bu model.Bu şekilde takım oluştursam güzel mi sizce uyar mı yada:KK14: $Pasabahce-Kare-Bardak-6-Adet__51902930_0.jpg $CARRE-KADEH-TABANI-KARE-DIZAYN-6-Li-SET__33812277_0.jpg $Pasabahce-Kare-Bardak-6-Adet__51903239_0.jpg

Kızlar daha bardak takımı almadım.Hem fiyatlarını çok yüksek buldum hemde modelleri begenmedim.yemek takımım Eki Görüntüle 717523 bu model.Bu şekilde takım oluştursam güzel mi sizce uyar mı yada:KK14: Eki Görüntüle 717522 Eki Görüntüle 717521 Eki Görüntüle 717520

Yemek takımını çok beğendim ben de alırsam böyle bir şey alıcam. Karacanın mı??

Bu arada bardak konusuna gelince bence gayet de olur. Ama başka alternatifleri de gözardı etme:) Dahakristalimsi daha şık bardaklar var. Onlardan takım yapabilirsin şekerim :KK69:

Yemek takımını çok beğendim ben de alırsam böyle bir şey alıcam. Karacanın mı??

Bu arada bardak konusuna gelince bence gayet de olur. Ama başka alternatifleri de gözardı etme:) Dahakristalimsi daha şık bardaklar var. Onlardan takım yapabilirsin şekerim :KK69:

Schafer canım. Kristal olmaz diye düşündüm.Yemek takımı daha modern çünkü.diger setleride modelleri pek hoşuma gitmiyor sadelikten yanayım yinede karar veremiyorum:KK1:

canim viledanin varligindan haberim yoktu. sen soyleyince baktim :) tam benlik. haha cok sevdim. ama dusunduren bir husus var bu cihazin onunr hrp engel cikarmis gibime geliyo. yok masa yok sehpa yok koltuk. gerci kendi donup donup siliyomus ama. reklamindan da cok tatmin olmadim. insan bir gercek evde kullanilmisini gosterir. boyle simulasyonla olmaz o is. beklemek lazim tatlim. iyi, kullanisli urunler kisa zamanda gun isigina cikiyor zaten :KK66:

canim viledanin varligindan haberim yoktu. sen soyleyince baktim :) tam benlik. haha cok sevdim. ama dusunduren bir husus var bu cihazin onunr hrp engel cikarmis gibime geliyo. yok masa yok sehpa yok koltuk. gerci kendi donup donup siliyomus ama. reklamindan da cok tatmin olmadim. insan bir gercek evde kullanilmisini gosterir. boyle simulasyonla olmaz o is. beklemek lazim tatlim. iyi, kullanisli urunler kisa zamanda gun isigina cikiyor zaten :KK66:

haklısın canım ya... bunun gibi robotlar var ama çok pahalı LG'nin falan....
burda test edilişi var: vileda ViROBI im Test - YouTube
valla ora bura çarpıp temizleyinceye kadar ben 2 dk'da temizlerim zamandan tasarruf etmez gibi geldi bana :KK9: bi de temizliği içime sinmez sanırım :KK76:

haklısın canım ya... bunun gibi robotlar var ama çok pahalı LG'nin falan....
burda test edilişi var: vileda ViROBI im Test - YouTube
valla ora bura çarpıp temizleyinceye kadar ben 2 dk'da temizlerim zamandan tasarruf etmez gibi geldi bana :KK9: bi de temizliği içime sinmez sanırım :KK76:

canım bir de mesela biz siliyoruz sonra suya sokup sıkıyoruz tekrar siliyoruz. Bu aleti saldın mı silcek durcak fakat suyunu sıkma vs nasıl olcak ? hı sadece süpürgemsi bişiyse susuz yine içime sinmedi :) o temizlik yaparken çocuk gözetir gibi ona da bakıcaz. Verimli temizlesin diye ortadaki eşyaları kaldırıcaz falan. Astarı yüzünden pahalı derler ya ondan . :)

Boşver bence:) Mesela nasıl düdüklü denince akla fissler , ütü denilince philips geliyor koşup alıyoruz. o hale gelmeden alma başka ihtiyacını al :)

Ben şimdi şu can canan tatlı kaşıklarından almak istiyorum hangi siteyi önerirsiniz prensesler :)?

çay kaşığı istemiyorum sadece tatlı kaşıkları ^_^

tesekkurler kizlar nehirin kendi yeri mi varmis ya? ay cok cahilim bu ceyiz olaylarinda :) izmirde var mi ki? :cool:

arkadaşlarım çeyizime nevresimler almak istiyorum ama taç dan beğendiğim yumuşacık takımlar 140tlden başlıyor ee aldımmı 5 6 tane almak istiyorum daha uyguna başka markalar varmı önerebileceğiniz kaliteli ve fiyat olarak uygun.. bi akıl verin hele bana bi

arkadaşlarım çeyizime nevresimler almak istiyorum ama taç dan beğendiğim yumuşacık takımlar 140tlden başlıyor ee aldımmı 5 6 tane almak istiyorum daha uyguna başka markalar varmı önerebileceğiniz kaliteli ve fiyat olarak uygun.. bi akıl verin hele bana bi

hımm çeyiz alşıverişinin en güzel yerine gelmişsin..
Taç makosatenler güzel seçim. bende aldım çok güzel yumuşacık.
Karaca home da son moda trend nevresimler var ama kullanan duymadım şimdi.
özdilek, sarev, linensede bak derim..
bu arada mağazada görerek al muhakkak.

linens'i çok öneriyorlar canım :KK16:
maureravm diye bi site var bak baya uygun haberin olsun :KK34:

sarev marka pek çok ürün aldım onları da önerebilirim:
MAURER AVM | Pamuk Saten Nevresim Takmlar |
http://www.evium.com/sarev-nevresim-dunyasi-ull79

bir de soley var daha uygun ve eski bi marka...
http://www.evium.com/soley-bahar-ev-tekstili-ull161

Son düzenleme:
X