- 10 Kasım 2011
- 897
- 75
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar daha bardak takımı almadım.Hem fiyatlarını çok yüksek buldum hemde modelleri begenmedim.yemek takımım Eki Görüntüle 717523 bu model.Bu şekilde takım oluştursam güzel mi sizce uyar mı yada Eki Görüntüle 717522 Eki Görüntüle 717521 Eki Görüntüle 717520
Yemek takımını çok beğendim ben de alırsam böyle bir şey alıcam. Karacanın mı??
Bu arada bardak konusuna gelince bence gayet de olur. Ama başka alternatifleri de gözardı etme:) Dahakristalimsi daha şık bardaklar var. Onlardan takım yapabilirsin şekerim
Kızlar daha bardak takımı almadım.Hem fiyatlarını çok yüksek buldum hemde modelleri begenmedim.yemek takımım Eki Görüntüle 717523 bu model.Bu şekilde takım oluştursam güzel mi sizce uyar mı yada Eki Görüntüle 717522 Eki Görüntüle 717521 Eki Görüntüle 717520
çok güzel bardaklar ve tabaklarlada uyumlu.... fiyatları ne kadar peki..
canim viledanin varligindan haberim yoktu. sen soyleyince baktim :) tam benlik. haha cok sevdim. ama dusunduren bir husus var bu cihazin onunr hrp engel cikarmis gibime geliyo. yok masa yok sehpa yok koltuk. gerci kendi donup donup siliyomus ama. reklamindan da cok tatmin olmadim. insan bir gercek evde kullanilmisini gosterir. boyle simulasyonla olmaz o is. beklemek lazim tatlim. iyi, kullanisli urunler kisa zamanda gun isigina cikiyor zaten
Tabakları 880,00 TL'ye aldım canım.Bardakların 6 tanesi 12,50 parça parça yani. paşabahçenin. Alıp takım yapmayı düşünüyorum.
haklısın canım ya... bunun gibi robotlar var ama çok pahalı LG'nin falan....
burda test edilişi var: vileda ViROBI im Test - YouTube
valla ora bura çarpıp temizleyinceye kadar ben 2 dk'da temizlerim zamandan tasarruf etmez gibi geldi bana bi de temizliği içime sinmez sanırım
Ben şimdi şu can canan tatlı kaşıklarından almak istiyorum hangi siteyi önerirsiniz prensesler :)?
çay kaşığı istemiyorum sadece tatlı kaşıkları ^_^
Ben şimdi şu can canan tatlı kaşıklarından almak istiyorum hangi siteyi önerirsiniz prensesler :)?
çay kaşığı istemiyorum sadece tatlı kaşıkları ^_^
tesekkurler kizlar nehirin kendi yeri mi varmis ya? ay cok cahilim bu ceyiz olaylarinda :) izmirde var mi ki?
İZMİR deki mağaza listesi;
NEHİR çok kaliteli bir marka. ben 2 takım çkb seti ve can canan setine 350 tl verdim.
İzmir ilindeki Nehir Mağazaları || Nehir Çatal Kaşık Bıçak Takımları, Çay Setleri, Çeyiz Setleri
arkadaşlarım çeyizime nevresimler almak istiyorum ama taç dan beğendiğim yumuşacık takımlar 140tlden başlıyor ee aldımmı 5 6 tane almak istiyorum daha uyguna başka markalar varmı önerebileceğiniz kaliteli ve fiyat olarak uygun.. bi akıl verin hele bana bi
arkadaşlarım çeyizime nevresimler almak istiyorum ama taç dan beğendiğim yumuşacık takımlar 140tlden başlıyor ee aldımmı 5 6 tane almak istiyorum daha uyguna başka markalar varmı önerebileceğiniz kaliteli ve fiyat olarak uygun.. bi akıl verin hele bana bi