Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bu siteeler güvenilir dimi.. bana yamuk yapmazlar dandirik gelmez dimi :)
bide pamuk satenler iyidir dimi.. he bide :) şu dört mevsimler nasıldır kullanan varmı kullanışlı bişeymii

bu siteeler güvenilir dimi.. bana yamuk yapmazlar dandirik gelmez dimi :)
bide pamuk satenler iyidir dimi.. he bide :) şu dört mevsimler nasıldır kullanan varmı kullanışlı bişeymii

yok canım sorun çıkmaz :) maurer'den falan 2 gün önce sipariş vermiştim bugün geldi mesela
ben pamuk saten 1 tane mi ne almıştı çünkü 3 - 4 sene önce bu kadar ortalıkta yoktu bunlar ama kullananlar ütü gerektirmiyo ve çok rahat oluyo dediler. dört mevsim de kullanışlı. ister pike diye kullan ister nevresim gibi

Son düzenleme:

aahh şu çeyiz işleri.. pamuk satenin dokusu süper zaten.. ama diyorum çeyizde iki tamda dört mevsimmi bulunsa bazıları yatak örtüsü gibi bile kullanıyormuş yazın..
maurerden daha uygun sanırım evium sarev nevresimlere baktımda hediyesini çıkartmış maurer

çok da fala doldurma canım evde koyacak yer kalmıyor... biz geçen gün evi tuttuk ve ev geniş de olsa inan ki eşyaları sığdırmak zor olacak gbi görünüyor...
sarev kaliteli marka evet :) daha da uygun olsun dersen evium'da soley de var
kolay gelsin şimdiden

Ben Philipsin yeni cikan modeli Jojobayi kullanıyorum. Ince plakalı oldugu icin cok guzel dalga yapiyor. Hemde parlaklastırıyor.

Ben HP8361 kullanıyorum. Cok memnunum. Her gun duzlestriyorum ama sacima hic zarar vermedi. Keratin bakım yapıyor resmen.

kizlar cok kapsamli olmayan celik tencere seti almak istiyorum 3lu en fazla 4 lu. cunku zaten sermaik setim var ee duduklu de alicam yok vok tavaydi yok kizartma tavasiydi derken celik tencerenin fazlaligina ihtiyacim olmucak gibi. ne onerirsiniz? tencere tava seti ne demektir? tencere seti ne demektir? :) gorunuste hepsi tencere . kizlar yardimmmm

Son düzenleme:

bebişim kesinlikle Korkmaz Vertex'i öneririm :) çoook şirin ve kullanışlı görünüyor... Ben bi de kırmızısından aldım çok hoşşş Kendinden ağzında süzgeci olduğu için çok pratik olacağa benziyor

Korkmaz A1971 Vertex Tencere Seti Kırmızı A1971 | 4'lü Tencere Seti

bu arada ben sahan seti almadım. Seramik varsa kapaklı bi orta boy sahan al yeterli olur derim

Son düzenleme:
himmmm cok begendim cok ciciymis :) alacaklara ekleyeyim bari bunu . baska alternatif var mi buna canim? biri olmazsa digeri olsun diye?:) bide cezve seti almak istemiyorum toplama bisiler yapayim diyorum tantitoniden iki cezve alsam bi buyuk bi orta boy yetmez mi :) bakir cezve ve turk kahve makinesi alicam. cezve baska ne is yapar bilmiyorum cezve =kahve ^_^ benim icin :)

bebeğim cezveleri bence de bakır al. ve dediğin gibi büyüklükte alsan yeter de artar bile :) tantitoni dışında esse'nin de vardı yanlış hatırlamıyorsam.... haa ben elektrikli homend kahve makinesi dışında bakır cezvemi küçük çeyizcilerden aldım bu arada
http://www.esse.com.tr/Search.aspx?...6f-b54e-42f6bda47f12&CatID=&Text=cezve&brand=

korkmazın bi de bakır çelik setleri var tencerelerde. biraz tuzlu fiyat olarak ama çok kaliteli duruyorlar:
Birebir.Com 7/24 Kesintisiz Alveri - Sanal Maaza
korkmazın bi de mini setleri var 3'lü:
3 lü Tencere Setleri HomeBravo'da

aryıldız da mini tencere setleri açısından hoş görünüyor:
Ar-Yıldız Eko Luna Kırmızı Kulplu 6 Parça Cam Kapaklı Tencere Set - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com
Ar-Yıldız Eko Mını Cam Kapaklı 6 Parça Tencere Set - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com

büyük setleri de var:
Ar-Yıldız İris Kırmızı Cam Tencere Set 10 Parca - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com
Ar-Yıldız Caprice Prestige Kırmızı Tencere Set 10 Parca - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com
Ar-Yıldız Piramit Pudra Cam Tencere Set 10 Parca - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim o halde kemeraltına giderim ben :)
Güle güle kullan canım sen de.

canım kemeraltında kızlarağası hanın çıkış kapısında züccaciye mağazaları var.orda global hediyelik die bir mağaza var.orda nehirin can canan kaşıkları var.ben 20 tlye aldımdı pazarlıkla.hem orda bir bayan var çok iyi uygun veriyo ilgili biri.bide bu koleksiyon marka çay bardakları var istanbul adı.ben onlardanda aldım.heryerde 49 t idi ben ordan indirimdeydi 39 tl ben 33 tlye aldım.harika çeyiz ürünleri var.nette gördüğün herşeyi uygun fiyata bulabilirsin..

tantitonide pembe sapli gordum cezve :) ya bisi sorcam kucuk tencere seti isimi gormez mi? :) hoho safiyecim cok cok tesekkur ederim yardimlarin icin kesin bunlardan birini alicam. bakir cezve evet essede var tatlim onu da aradan cikaririm haziranda kahve makinesi arcelik telve alicam canim. bayiliyorum o makineye. ^_^

Kızlarr merhaba Bir şey soracağımm annem çeyizim için dantel gümüşlük takımı yaptırıyor da inci li çok şık eski moda şeyler değil diyor ama gerekli olur mu artık sizce kullanmam diyorum ama olması lazım diyor :44:

Birde havlu, bornoz setlerinde hangi markayı önerirsiniz en iyisi Özdilek midir :125:

Merhaba;
Günlük kendi kullanımın için %100 pamuk Luoca Patisca markasının nevresimlerini önerebilirim.Çok kaliteli ve garantili.Ama misafirler için falan kullanmak istediğin nevresim takımlarını daha uygun olanlardan seçebilirsin.Sana önerebileceğim nevresim takımları,hem şık hem de kaliteli olsun dersen ;

City In Bed
Home Design
Luoca Patisca

Son düzenleyen: Moderatör:
evim nette indirime girmiş kullananlar var mı arkadaşlar. çekme fln yapar mı..
ondan ziyade dört mevsim setler kullanışlı oluyor mu genel olarak kullananlar bi yorumlarsa sevinirim yav..
önerilirse çeyize böyle bir set almayı düşünüyorum da

canım ben misafir için aldım cotton boxın 4 mevsim setlerinden. ama maureravm sitesinden aldım orda kargo ücretsiz ve daha uygun hem pike hem de nevresim olarak kullanılabilmesi bence çok iyi bi şey
MAURER AVM

bir d şurda var: http://www.evimm.com/?kategori-71-dort-mevsim-setler
bi tae de burdan alıcam çook uygun geldi bana

Son düzenleme:

peki nasıl canım cotton box ın kalitesi çekermi rengi atar mı kullandın mı hiç.. tercih edilir bir ürünmü..
bide ikinci attığın sitedekilerse süpermiş he renkleri fln acaba onlar nasıldır kalitesi

Valla canım cotton box'ı herkes önerdiği için aldım.
diğer sitedeki markadan örgü battaniye nevresim takımı aldım. o da önerilen bi marka. normalde pahalı bi marka ama burda gayet uygun görünüyor

ben kullanmadım hiçbirini ama sonuçta beyaz eşya gibi değil bunlar. öyle düşündüğümden 10 seneden fazla kullanmayacağımı düşündüğümden aşırıya kaçmak istemiyorum canım... bizle yaşlanacak şeyler değil çünkü...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…