linens'i çok öneriyorlar canım
maureravm diye bi site var bak baya uygun haberin olsun
sarev marka pek çok ürün aldım onları da önerebilirim:
MAURER AVM | Pamuk Saten Nevresim Takmlar |
Sarev Nevresim Dünyası Kampanyası | evium.com
bir de soley var daha uygun ve eski bi marka...
Soley Bahar Ev Tekstili Kampanyası | evium.com
bu siteeler güvenilir dimi.. bana yamuk yapmazlar dandirik gelmez dimi :)
bide pamuk satenler iyidir dimi.. he bide :) şu dört mevsimler nasıldır kullanan varmı kullanışlı bişeymii
yok canım sorun çıkmaz :) maurer'den falan 2 gün önce sipariş vermiştim bugün geldi mesela
ben pamuk saten 1 tane mi ne almıştı çünkü 3 - 4 sene önce bu kadar ortalıkta yoktu bunlarama kullananlar ütü gerektirmiyo ve çok rahat oluyo dediler. dört mevsim de kullanışlı. ister pike diye kullan ister nevresim gibi
aahh şu çeyiz işleri.. pamuk satenin dokusu süper zaten.. ama diyorum çeyizde iki tamda dört mevsimmi bulunsa bazıları yatak örtüsü gibi bile kullanıyormuş yazın..
maurerden daha uygun sanırım evium sarev nevresimlere baktımda hediyesini çıkartmış maurer
Haklısın, Söylediğin gibi genişle maşa yapılamıyor. Ama benim aldığımda kampanya vardı Allahtan yanında maşa hediyeydi.
Hatta morhipoda hangi markanın hatırlamıyorum remington da olabilir ürün alana maşa 1 tl diye bir şey vardı. Ona da bir bakabilir ihtiyacı olanlar.
Benimde saçlarım senin gibi uzun ve kıvırcık dalgalı canım aynı şekilde çok birbirine giriyor, bende daha almadım ama saç düzleştiricisnde şu üç model çok iyi diyorlar . Bende ya Braun un yada Philipsin alacağım
Philips HP8361 ProCare Saç Düzleştirici Saç Şekillendirici - Ana Sayfa
Philips Hp8310 Active İon Saç Düzleştirici - Sağlık / Kişisel Bakım - Hepsiburada.com
Braun Satin Hair 7 Colour / ES3 Saç Düzleştirici - Sağlık / Kişisel Bakım - Hepsiburada.com
kizlar cok kapsamli olmayan celik tencere seti almak istiyorum 3lu en fazla 4 lu. cunku zaten sermaik setim var ee duduklu de alicam yok vok tavaydi yok kizartma tavasiydi derken celik tencerenin fazlaligina ihtiyacim olmucak gibi. ne onerirsiniz? tencere tava seti ne demektir? tencere seti ne demektir? :) gorunuste hepsi tencere .kizlar yardimmmm
himmmm cok begendim cok ciciymis :) alacaklara ekleyeyim bari bunu . baska alternatif var mi buna canim? biri olmazsa digeri olsun diye?:) bide cezve seti almak istemiyorum toplama bisiler yapayim diyorum tantitoniden iki cezve alsam bi buyuk bi orta boy yetmez mi :) bakir cezve ve turk kahve makinesi alicam. cezve baska ne is yapar bilmiyorum cezve =kahve ^_^ benim icin :)
çok teşekkür ederim o halde kemeraltına giderim ben :)
Güle güle kullan canım sen de.
sekerim tesekkur ederim kizlaragasinin cikisinda hum. tamam onumuzdeki haftalar gidicem oraya tavsiyen uzerine. can canan kasiklarindan cay seti may seti alicam
Merhaba;arkadaşlarım çeyizime nevresimler almak istiyorum ama taç dan beğendiğim yumuşacık takımlar 140tlden başlıyor ee aldımmı 5 6 tane almak istiyorum daha uyguna başka markalar varmı önerebileceğiniz kaliteli ve fiyat olarak uygun.. bi akıl verin hele bana bi
evim nette indirime girmiş kullananlar var mı arkadaşlar. çekme fln yapar mı..
ondan ziyade dört mevsim setler kullanışlı oluyor mu genel olarak kullananlar bi yorumlarsa sevinirim yav..
önerilirse çeyize böyle bir set almayı düşünüyorum da
canım ben misafir için aldım cotton boxın 4 mevsim setlerinden. ama maureravm sitesinden aldım orda kargo ücretsiz ve daha uygunhem pike hem de nevresim olarak kullanılabilmesi bence çok iyi bi şey
MAURER AVM
bir d şurda var: Drt Mevsim Setler - Evimm'de
bi tae de burdan alıcam çook uygun geldi bana
peki nasıl canım cotton box ın kalitesi çekermi rengi atar mı kullandın mı hiç.. tercih edilir bir ürünmü..
bide ikinci attığın sitedekilerse süpermiş he renkleri fln acaba onlar nasıldır kalitesi