kızlaar küçük çaydanlık almak istiyorum 3-4 kişilik günlük olarak kullanılacak.. akmayan leke tutmayan kapağı patır patır düşmeyen kullanışlı kaliteli bişey olsun sonuçta hergün kullanıcak tavsiye edebileceğiniz marka ve modeller nelerdir? :44::44::44::44:
Eki Görüntüle 706744 Canım ben gündeliğe korkmazın bu modelini aldım 40 küsür tutarı vardı ama hatırlayamadım şimdi
güvenilir marka birde tanıdığım biri kullanıyordu memnundu bende aldım:) bu arada home bravo dan aldım
Kızlarr sizce şu nevresim takımı anneler günü diye indirim de ve hediyeli :44: Sizce nasıll
Karaca Home Anissa Çift Kişilik Nevresim Takımı - 2li Fincan Takımı Hediyeli 179.9TL - evmanya.com
Eki Görüntüle 706891 Eki Görüntüle 706892
bence kesinlikle alma. malzemesi pamuk. ranforce falan da yazmıyor, pamuk saten olmadığı da kesin. bu şartlarda bu fiyat çok fazla. bu desenlere yakın linens anneler günü için çıkarmıştı sanki ve daha ucuzdu. zaten karaca'dan hoşlanmıyorum, bence politika olarak görselliğe özen gösterip malzemeden çalıyorlar. çocuk kandırır gibi
Kızlarr sizce şu nevresim takımı anneler günü diye indirim de ve hediyeli :44: Sizce nasıll
Karaca Home Anissa Çift Kişilik Nevresim Takımı - 2li Fincan Takımı Hediyeli 179.9TL - evmanya.com
kızlar microfiber yorgan yastık almak istiyom tavsiye ettğiniz varmı
ben henüz çeyiz anlamadım ama ablama sarev mikrofiber almıştım. çok memnundu o. kalındı yani
ben modelini çok begendim.
ama evmanya sitesi sorunlu biraz sanırım.sikayetimvar bakarsan
kızlar mrb hepsiburada da paşabahçe ürünleri satılıyor ya acaba burdan alsam bir sorun çıkar mı diye tereddüt ettim kırılır mı falan diye bir de burdaki fiyatlarla eminmönü kürkçühanda paşabahçe satan bir yer var diyordunuz da orayla karşılaştırınca uygun mu yoksa pahalı mı bir bakıverir misiniz :)
Paşabahçe Dıamon Pembe Meşrubat Bardak 3'Lü - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com
Paşabahçe Renkli 6.Lı Su Bardağı - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com
Paşabahçe Hürrem 6.Lı Kahve Yanı Su Bardağı - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com
Paşabahçe Kıtchen Kavanoz Orta Boy - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com
Paşabahçe Puantiyeli Su Takımı - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com
Paşabahçe Bistro Desenli Küçük Kase - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com
ben daha önce evmanya dan bir kaç kez alışveriş yaptım çokta memnun kaldım canım gecikme , ürünlerde kırık arıza gibi bir sorun olmadı
bende bornoz havlu almıştım
taç marka
pembe istemiştim kahve gelmişti.
sonrada iade istemiştim. çok problem olmuştu.
çok geç gelmişti. ablam için almıştım bende
bana ters tarafı denk geldi ozaman
ben henüz çeyiz anlamadım ama ablama sarev mikrofiber almıştım. çok memnundu o. kalındı yani