- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
gördüm canım sağolasın hatta pembe kalp çok hoşuma gitti yaa ne güzel şeler yapıyolar çok gıcık oluyorum paracıklaırmız gidiyor
http://www.evim.net/banyo/irya-heart-banyo-paspas-70x70-cm-pembe_p239220?from=ProductSuggestions
onları gördüm, ama işte emaye kararsız bıraktı. fritöze çok yağ koymak gerekiyor mu peki, yoksa istediğim gibi koyabiliyor muyum? mekanizma nasıl işliyor? istediğim kadar koyamıyorsam ben tencere alayım ya
ay eveeet kesinlikle çok tatlıııbence küçük bi lavabo tuvalet için çok ideal
şu da çok romantikkkk http://www.evim.net/banyo/irya-eleg...0x100-cm-pembe_p239193?cid=12146&from=Catalog
Eki Görüntüle 705742
Kızlarr bizim evde türk kahvesi çok sevildiğindenanneler günü hediyesi olarak anneme bu Korkmaz elektrikli cezveden aldım biraz araştırdım ve kullanışlı , bol köpüklü tavsiye edilen bir ürün olduğunu gördüm rengini de çok beğendim ürün gelince daha çok hoşuma gitti acaba diyorum çeyizime de mi bir tane alsam sizce gerekli olur mu :44:
korkmaz çok kaliteli ben arzum marira aldım ve kullandık sözümdede çıkarıcam tekrardan çok kaliteli arzumda tavsiye ederim
Eki Görüntüle 705800
Eevet canım arzum mırra ve arçelik telve yi de çok tavsiye ediyorlar bakalım evde bunu kullanmaya başlayalım kullanışlı olursa alırım bende
bir de şunu çok beğendim ama pahalı biraz http://www.altincicadde.com/urun-detay/kelebekli-mini-kahve-seti-1-26065-81975 bu sitedeki ürünleri çok beğeniyorum ama pahalı da oluyornasılll Eki Görüntüle 705805
bende paylaştığını çok beğenmiştim ama almadım canım şu sıra elektrnk ürünlerimi alacağım
hımm anladım canım bende elektrik ürünlerini biraz sona saklıyorumm:123:
tamam aldığımda bildiririm giz
yağ ve şeker insanın midesini bulandırıyor zate de işte bazen canımız çekiyor, biz de pek yapmayız, sadece patates kızartıyorum sanırım ayda birkaç kez :44: çok ağır şeyler ya, aman
fakir fritözden kullananlar memnunsa alınabilir bence. burdaki fakir bayisinde yakından bakayım ben de, sağolasın
tefal actifry asadece patates kızartma makinesi olarak bakmayın bence. ben 3 yıldır kullanıyorum.sadece patates yapmıyorum.tavuk,et,balık,arnavut ciğeri,irmik helvası vs..ve dahada çok çeşitlendiriyorum yaptığım yemekleri sote falanda yapıyorum.diyetteyim çok işime yarıyor.yağsız harika şeyler yapıyorum.yapışmıyor yanmıyor.dakikasını ayarlayıp işime bakıyorum.o alacağınız friözlerde ne kadar çok yağ kullanılıyor ve mideye gidiyor.bir daha kullanılmazda.en fazla 2-3 kez.ben çocuklara patatesi ince dilimleyip baharatlayıp bir kaşık yağla çeşit çeşit cipsler bile yapıyorum...yer kaplıyor ama abartılacak kadar değil.biz alıştık artık yağsz tüketmeye.bence bi düşünün derim.
merhaba, paylaşımlarınız için çok teşekkürler
açıkçası ürünü fazla incelemedim. evde kızartma yapan biri değilim, sadece patates kızartması yapıyorum. başka kızarttığım bir şey hatırlamıyorum, onu da haftasonları genelde yapıyorum. fritözleri inceledim, sanırım emaye bir tencere alıp bu işi halledeceğim. diğer bahsettiğin şeyleri de zaten genelde fırında yapıyoruz. kızartma severler için tavsiye edelim o halde
Kızlar merhaba,
bende sizler gibi çeyiz hazırlıgı içerisindeyim
malesef hazırlıklarımı tek basıma yapıyorum bu yuzden ne gercekten gerekli ne değil tam kestiremiyorum
masraflarım içinde ayırabilecegim fazla bütcem de yok ne yazıkki
kızlar bugun aklıma geldi, benim çeyiz sandıgı almam gerewkir mi diye düşündüm
yani şu maras işi işlemeli ahsap sandıklardan mesela
bana kalsa çok çok gerekli değil gibi ama kararsız kaldım
yani erkek tarafının garibine gider mi acaba diye düşündüm
şimdiye kadar aldıgım ve sandıga koyulacak türü şeylerin hepsi bohçalar içerisinde onları o sekilde zaman buldukca oturacagımız eve tasırız diye düşünüyordum ama şimdi sandık düşünmeye basladım.
sizce mutlaka gerekli mi sandık?
Evli arkadaşlar sizce dikiş makinesi alsam mı yaaayarın A101e dikiş makinesi geliyor ama acaba kullanır mıyım diye düşündüm...
el yeteneğim var ama dikişte değil resim ve heykeldebilmiyorum ki bunu da alıp riske girsem mi :44:
Evli arkadaşlar sizce dikiş makinesi alsam mı yaaayarın A101e dikiş makinesi geliyor ama acaba kullanır mıyım diye düşündüm...
el yeteneğim var ama dikişte değil resim ve heykeldebilmiyorum ki bunu da alıp riske girsem mi :44:
hobiseversen al kenarda dursunelin de yatkınmış. ben bir ara heveslenmiştim, benim ablam dikişe yakın bir bölümde okudu. o dikiş makinesi kullanmak sandığın kadar zor değil demişti. arabamız olsaydı da biz de alsaydık :44: hem üretmek her zaman daha güzel ve keyif verici
benimde hiiç dikiş gibi şeylerde yeteneğim yokturr ama ilgin yoksa dikiş makinesini pek kullanacağını sanmıyorum canım yaa