Kızlar Felix'in vakumlu saklama kaplarından alan var mı nasıllar acaba?
Felix Vacuum Vakumlu Saklama Kabı - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com
bunları çok beğendim almalımıyım acaba pembe çöpğ kovası mutfak ve banyoya uyabilirmi çok şirinler yaa alsammı pembe pembe hepsi
Eki Görüntüle 705648 Eki Görüntüle 705649 Eki Görüntüle 705650 Eki Görüntüle 705652
canım ben de bordo çöp kovası almayı düşünüyorum. mutfağa metal renkte aldım standart bi şey. ama banyoya bordo alı takım yapıcam... pedallılar bence diğer porselen kovalardan daha kullanışlı
sen kap kacağımla takım yaparım diyorsan pembe de olabilir bence...
banyo eşyalarında pembe varsa bence banyoya da olur.
canım ben de bordo çöp kovası almayı düşünüyorum. mutfağa metal renkte aldım standart bi şey. ama banyoya bordo alı takım yapıcam... pedallılar bence diğer porselen kovalardan daha kullanışlı
sen kap kacağımla takım yaparım diyorsan pembe de olabilir bence...
banyo eşyalarında pembe varsa bence banyoya da olur.
giz bence alma, çoğu plastik ve melamin anladığım kadarıyla bir de daha güzellerini bulma şansın var.
kızlar ben bir şey soracağım, bana fritöz veya kızartma tenceresi tavsiyesi lazım.
var mıdır bilginiz? kızartma tenceresi olarak hangi malzeme iyi ki :44:
giz bence alma, çoğu plastik ve melamin anladığım kadarıyla bir de daha güzellerini bulma şansın var.
kızlar ben bir şey soracağım, bana fritöz veya kızartma tenceresi tavsiyesi lazım.
var mıdır bilginiz? kızartma tenceresi olarak hangi malzeme iyi ki :44:
aslında banyomda pembe şeler kullancam giz homdan bu iki paspas klozet takımından birini istiyorum ama banyo standrt beyaz v soft renkelrde oluyormu oda var hani ilerde ev tutarım siyah kırmızı banyo olur düşer bayılırım valla
bide şu paspas çok hoşmuş napsam alsammı böle şeler
senin fikrinde çok güzel bordo olarak canım paylaşabilirmisin fikir olsun banada
Eki Görüntüle 705662 Eki Görüntüle 705663 Eki Görüntüle 705664
canım esseye baktım da onu istemiyorum.
emaye mi alsam:26: aslında fritöz istemiyorum da fakire karşı bir sempatim var, gitti gidiyorda 80 lira kargo hariç. sen ne kadara almıştın? fritözün temizliği zor oluyormuş :44:
krizsavar sen fritözmü bakıyorsun phılıps bişi çıkarmış onu hiç araştırdığuınızmı tefalinlikler gibi 1 damla yağla yapıyormuş kızartmaları felan
krizsavar sen fritözmü bakıyorsun phılıps bişi çıkarmış onu hiç araştırdığuınızmı tefalinlikler gibi 1 damla yağla yapıyormuş kızartmaları felan
kriz sen kullandığında burda yine bilgilendirme yaparmısın bende zaten öyle çok paralar vermem phılıpse tefala bide sürekli kızartma yapmam zaten phılıpsın bir tost makinesini alıcam indirime girsin die bekliyorum döküm plakalı ızgarada yapıyor ben kızartma değilde ızgarayı çok seviyorum hemde sağlıklı hem fırın hem ızgara balığı yağda yiyemiyorum çok fazla mesela o yüzden fritözde sevgilim için alırım ki o çok seviyor
ben fakir fritözü çok araştırdım kullananlarda memnun alsammı die düşünüyorum onuda
giiiiz bak evim.nette alla turca ve irya home'un paspasları indirime girmiş bi göz at bence
http://www.evim.net/banyo/irya-heart-banyo-paspas-70x70-cm-kirmizi_p239219?cid=12146&from=Catalog
http://www.evim.net/alla-turca-klozet-takimlari_k12153