Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canin allah kolaylik.versin gercekten durumumuz zor ama.ben mutluyum bu durumdan evimde huzurum var en azindan

Aynen oyle en azından evin huzuru var bizimde babama karşı kızağının ama artık evlenip coluga cocuğa karışmaz kimseye karşı sahipsiz gözükmek istemiyorum ha tek basına devlet gını annem var yanımda ama olsun diyorum babam görünsün istiyorum artık evleneceğim icinde en azından aradaki soğukluk kalkar gider gelirim cocuklarım dedesiz büyümesin sadece baba tarafinı bilmesin benim ailemi de bilsin istiyorum bakalım inşallah buzları eritiriz

Ben Nisanlaninca cagirmadim babami annemle iyi bir sekilde ayrilmadiklari icin annem istemege geldiklerinde fln istemedi ya o ya ben diyince bende Tabiki annemin yanimda olmasini istedim dilerim allah hakkinda herseyin en hayirlisini verir ve babanla aranizdaki buzlar erir bizimki cok karisik mesela hayirlisi ile ekimde evleniyoruz ve annem sart kosuyor ya onun adini yazarsin ya benim yoksa gelmem dügüne yani benimki en zoru:26:

bence Homend.. ama ben pek kullanıcısına rastlamadığım içim FAKİR İN MOTTO serisi var 800 watt 80 tl. gold yada bimekste onu alıcam sanırım.

Kızlar dikey süpürge olarak hangi marka düşünüyosunuz?
Tavsiye edebilceğiniz bi ürün var mı bana:26:

Kızlar dikey süpürge olarak hangi marka düşünüyosunuz?
Tavsiye edebilceğiniz bi ürün var mı bana:26:

en çok fakir darky öneriliyor canım ama daha güzel ya da daha uygun ürünler de var tabii... ama fakir darky'nin çekimi çok iyi ama kablolu kullanılıyor dediler....

çok teşekkürler kızlar, önerilerinizi dikkate alıcam
ne çeyizmiş ya al al bitmiyo
bi de bazen çok beğenerek aldığım bişeye annem, aa nie aldın bunu,
ne gerek vardı, gibisinden yorumlar yapınca canım sıkılıyo:26:
size de oluyo mu böyle?
ama ben yine de dinlemiyorum
hevesim kalmasın diye beğendiğim herşeyi alıyorum

arada ben de kendimi o açıdan sorguluyorum. mesela fritöz aldım ufak ucuz bi şey ya da ucuz bi katı meyve sıkacağı aldım. en azından çocuk oluncaya kadar ya da hamile kalana kadar sık sık kullanır hevesimi alırım diye düşündüm. ama evimiz dar olursa, hele ki mutfak, vay başıma gelenler.... :18:
kişiye göre de değişir kullanılacak ürünler. mesela ben baharat ve kahve öğüten delonginin bi makinesini aldım. çünkü kahve ve baharata aşığım diyebilirim
şu da var: aslında senin için en gerekli, en önemli şeyleri en başta alırsan, artan paranla da o heveslendiğin ufak tefek şeyleri alırsın bence

canım ben zaten en gerekli şeyleri aldım gibi. yani o dururken gittin de bunu mu aldın diyemez annem öyle bi duruma mahal vermiyorum ama yine de bazen zevklerimiz uyuşmuyo ya da pahalı bulabiliyo bazı şeyleri... aynen ben de mesela katı meyve sıkacağını alıyım diyorum şimdiden çünkü çok severim taze meyve suyunu. gel gelelim annem onu evlendikten sora alırsın şimdi paranı harcama dedi.
param hemen bitivercek sanıyo ama ufak tefek şeyler de olsa alıyım aradan çıksın isityorum ben de

hımmm o zaman ben de olsam alırım çünkü ilerde başka masraflar çıkınca onu da alayım diyemiyorsun... aegnin clatronic diye bi katı meyve sıkacağını 100 tl ye almıştım ben ama kullanmadım henüz...

şöyle pratik bişey arıyorum ben. genelde meyve sıkacaklarının 136 tane parçası oluyo yıkarken insanı sinirediyo
senin aldığının parçası çok mu canım?

şöyle pratik bişey arıyorum ben. genelde meyve sıkacaklarının 136 tane parçası oluyo yıkarken insanı sinirediyo
senin aldığının parçası çok mu canım?

evet canım büyük bi şey aldım ben. eğer elma havuç gibi şeylerin suyunu çıkarmayacaksan arzum ya da philipsin normal küçük narenciye sıkacaklarından alabilirsin bence

Philips HR2752/90 Pure Essentials Collection Narenciye Skaca Fiyat ve zellikleri - En ucuz Fiyat!
Arzum AR163 Arzum Vitamina Narenciye Sıkacağı - Gold.com.tr
Arzum AR 167 Navelina Hazneli Narenciye Sıkacağı - Küçük Ev Aletleri

merhaba kızlar benim sorum çeyizlerle ilgili çeyizleri hazırlarken kutulara koymayı süslemeyi düşünüyorum da bu nevresim takımları falan paketlerinden açılıp mı konuyor ? yoksa paketleriyle kutulara koysak olur mu ? bütün nevresim takımlar örtüler hepsini mi paketinden açıp ütülüyoruz yoksa birazını mı ?

canım kuzenimden gördüğümü söyleyeyim. ilk ev dizilirken kullanacağı 2 ad nevresimi yıkadı ütüledi. diğerlerini paketleriyle sakladı.

valla bakalım annem bir şey demedide babam yanaşmayabilir küslük yaratabilir hakkımızda hayırlısı canım

çok güzeller çok beğendim güle güle kullanın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…