Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kızlar Felix'in vakumlu saklama kaplarından alan var mı nasıllar acaba?

Felix Vacuum Vakumlu Saklama Kabı - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com

Bu ve bir de diktörtgeni var görmüşsündür. Evim nette 29.90 a düşüyor bunların fiyatları. Şu anda hala var mı bir bakmak lazım ama sık sık da geliyor o siteye. Ben de araştırdım bi ara baya, en iyi fiyatı orda gördüm.
Benimde çok ilgimi çekiyor bunlar. Ekmek falan muhafaza etmek içinde kullanılıyormuş galiba, görselinde o şekilde görünüyordu.
Bakalım kullananlardan tavsiyelerini bekleyelim :KK66:

bunları çok beğendim almalımıyım acaba pembe çöpğ kovası mutfak ve banyoya uyabilirmi çok şirinler yaa alsammı pembe pembe hepsi

$havluluk.JPG $çöp kovası.JPG $çerezlik.JPG $pembe süzgeç.JPG

bunları çok beğendim almalımıyım acaba pembe çöpğ kovası mutfak ve banyoya uyabilirmi çok şirinler yaa alsammı pembe pembe hepsi

Eki Görüntüle 705648 Eki Görüntüle 705649 Eki Görüntüle 705650 Eki Görüntüle 705652

canım ben de bordo çöp kovası almayı düşünüyorum. mutfağa metal renkte aldım standart bi şey. ama banyoya bordo alı takım yapıcam... pedallılar bence diğer porselen kovalardan daha kullanışlı :KK34:
sen kap kacağımla takım yaparım diyorsan pembe de olabilir bence...
banyo eşyalarında pembe varsa bence banyoya da olur.

giz bence alma, çoğu plastik ve melamin anladığım kadarıyla bir de daha güzellerini bulma şansın var.

kızlar ben bir şey soracağım, bana fritöz veya kızartma tenceresi tavsiyesi lazım.
var mıdır bilginiz? kızartma tenceresi olarak hangi malzeme iyi ki :44:

canım ben de bordo çöp kovası almayı düşünüyorum. mutfağa metal renkte aldım standart bi şey. ama banyoya bordo alı takım yapıcam... pedallılar bence diğer porselen kovalardan daha kullanışlı :KK34:

pedallıların bazılarının içinde mandal gibi bir şey oluyor ve mekanizma o şekilde işliyor. benimkinin mesela mandalı kapağı çok açınca sürekli çıkıyor ve takmak zorunda kalıyorum, yoksa mekanizma çalışmıyor. o açıdan yakından incelemekte fayda var içini.

aslında banyomda pembe şeler kullancam giz homdan bu iki paspas klozet takımından birini istiyorum ama banyo standrt beyaz v soft renkelrde oluyormu oda var hani ilerde ev tutarım siyah kırmızı banyo olur düşer bayılırım valla

bide şu paspas çok hoşmuş napsam alsammı böle şeler

senin fikrinde çok güzel bordo olarak canım paylaşabilirmisin fikir olsun banada

$giz home.JPG $giz home 2.JPG $paspas.jpg

giz bence alma, çoğu plastik ve melamin anladığım kadarıyla bir de daha güzellerini bulma şansın var.

kızlar ben bir şey soracağım, bana fritöz veya kızartma tenceresi tavsiyesi lazım.

sağol canım çok doğru sölüyorsun en azından tecrübelisiniz evlilerin yorum yapması iyi oluyor bizim içinde görüp almakta fayda var

ben fakirin mini bi fritözünü aldım canım baya da uygundu fiyatı. tencere almadım ama daha önceden bi ara kullandım. seramik olanını görmedim. essenso emsan vs pek çok markada tencereleri var. ben olsam emaye alırdım. sonuçta kızartma işinde emaye kullanışlı olur....

http://www.kadinlarkulubu.com/mutfak-puf-noktalari/464607-kizartma-tenceresi.html
http://www.kadinlarkulubu.com/mutfa...zartmalar-icin-nasil-kap-kullaniyorsunuz.html
http://www.esse.com.tr/essenso_sant...m_kirmizi/ProductDetails.aspx?ProductID=32003

Son düzenleme:
canım esseye baktım da onu istemiyorum.
emaye mi alsam:26: aslında fritöz istemiyorum da fakire karşı bir sempatim var, gitti gidiyorda 80 lira kargo hariç. sen ne kadara almıştın? fritözün temizliği zor oluyormuş :44:

aslında banyomda pembe şeler kullancam giz homdan bu iki paspas klozet takımından birini istiyorum ama banyo standrt beyaz v soft renkelrde oluyormu oda var hani ilerde ev tutarım siyah kırmızı banyo olur düşer bayılırım valla

bide şu paspas çok hoşmuş napsam alsammı böle şeler

senin fikrinde çok güzel bordo olarak canım paylaşabilirmisin fikir olsun banada

Eki Görüntüle 705662 Eki Görüntüle 705663 Eki Görüntüle 705664

valla pembeler çok tatlıymış canımmm :KK31: benimkiler şöyle:
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=692633&d=1366654341
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=692634&d=1366654345
paspaslar alla turca, porselen takım primanova. 100 tl ye falan almıştım iki takımı :KK34:

canım esseye baktım da onu istemiyorum.
emaye mi alsam:26: aslında fritöz istemiyorum da fakire karşı bir sempatim var, gitti gidiyorda 80 lira kargo hariç. sen ne kadara almıştın? fritözün temizliği zor oluyormuş :44:

ben de ekim kasım gibi 70 tlye mi ne almıştım canım. bence 80 uygun bi fiyat. korkmazın çelik makinesini de görmüştüm birinde çeyizcide gezerken. ona da göz atabilirsin bence :KK31:

http://www.gold.com.tr/korkmaz-a380-patez-1-2-lt-paslanmaz-celik-fritoz_u
http://urun.gittigidiyor.com/beyaz-esya-ev-aletleri/korkmaz-a382-twinfry-fritoz-yeni-urun-84524406

Son düzenleme:
krizsavar sen fritözmü bakıyorsun phılıps bişi çıkarmış onu hiç araştırdığuınızmı tefalinlikler gibi 1 damla yağla yapıyormuş kızartmaları felan

krizsavar sen fritözmü bakıyorsun phılıps bişi çıkarmış onu hiç araştırdığuınızmı tefalinlikler gibi 1 damla yağla yapıyormuş kızartmaları felan

canım onlar iyi güzel de çok pahalı yaaa :KK50: ben sıkça kızartma yapan biri değilim. hevesimi alayım bulunsun diyerek aldım şahsen. eğer sık kullanılmayacaksa evde fritözü pahalı almanın anlamı yok derim....

giz, yaşam güzeldirin dediği gibi onlar hem pahalı hem de yer tutan aletler. bana tencere de yeter de sağlıklı olanı keşfedemedim, saç malzemesinden yapılan da var, şimdi gördüm. fakirle korkmazın küçük fritözlerine bakıp, bir de çelik ve emaye kızartma tencerelerine bakıp bir karar vereceğim sanırım. emayeden endişem -çinkoyla karıştırabilirim ama- malzemesi atınca zehirli bir kaba dönüşme olasılığı. bir çarşıda bakayım ne diyecekler, esnafa pek inanmasam da :KK19:

kriz sen kullandığında burda yine bilgilendirme yaparmısın bende zaten öyle çok paralar vermem phılıpse tefala bide sürekli kızartma yapmam zaten phılıpsın bir tost makinesini alıcam indirime girsin die bekliyorum döküm plakalı ızgarada yapıyor ben kızartma değilde ızgarayı çok seviyorum hemde sağlıklı hem fırın hem ızgara balığı yağda yiyemiyorum çok fazla mesela o yüzden fritözde sevgilim için alırım ki o çok seviyor

ben fakir fritözü çok araştırdım kullananlarda memnun alsammı die düşünüyorum onuda

kriz sen kullandığında burda yine bilgilendirme yaparmısın bende zaten öyle çok paralar vermem phılıpse tefala bide sürekli kızartma yapmam zaten phılıpsın bir tost makinesini alıcam indirime girsin die bekliyorum döküm plakalı ızgarada yapıyor ben kızartma değilde ızgarayı çok seviyorum hemde sağlıklı hem fırın hem ızgara balığı yağda yiyemiyorum çok fazla mesela o yüzden fritözde sevgilim için alırım ki o çok seviyor

ben fakir fritözü çok araştırdım kullananlarda memnun alsammı die düşünüyorum onuda

tamam aldığımda bildiririm giz :KK31:
yağ ve şeker insanın midesini bulandırıyor zate de işte bazen canımız çekiyor, biz de pek yapmayız, sadece patates kızartıyorum sanırım ayda birkaç kez :44: çok ağır şeyler ya, aman :KK19:
fakir fritözden kullananlar memnunsa alınabilir bence. burdaki fakir bayisinde yakından bakayım ben de, sağolasın :KK55:

gördüm canım sağolasın hatta pembe kalp çok hoşuma gitti yaa ne güzel şeler yapıyolar çok gıcık oluyorum paracıklaırmız gidiyor

http://www.evim.net/banyo/irya-heart-banyo-paspas-70x70-cm-pembe_p239220?from=ProductSuggestions

$KORKMAZ-A365-KIRMIZI-KAHVE-MAKINESI__84819571_0.jpg

Kızlarr bizim evde türk kahvesi çok sevildiğinden :KK56: anneler günü hediyesi olarak anneme bu Korkmaz elektrikli cezveden aldım :21: biraz araştırdım ve kullanışlı , bol köpüklü tavsiye edilen bir ürün olduğunu gördüm rengini de çok beğendim :KK16: ürün gelince daha çok hoşuma gitti acaba diyorum çeyizime de mi bir tane alsam sizce gerekli olur mu :44:

Son düzenleyen: Moderatör:
X