Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben de bernardodan 1-2 parça bi şey aldım senin kadar çok olmasa da. ürünleri pahalı tasarımları güzel ama porselen kalitesi gerçekten düşük.... porlandın 2 senedir kullandığım günlük yemek takımları 2 kere yere düştü tabakları falan hala bi şey olmadı....

Bugun su sitede denk geldim aklima senin sordugun geldi. 1.4999 a inmis o set.
hisar bahama çeyiz seti

Ben alisveris yapmadim burdan ama alisveris yapan forumdan arkadaslar memnun kaldiklarini yazmisti. Yine bir arastirirsin.

Son düzenleme:
ben yaptım ama daha elime ulaşmadı ama forumda yapanların çoğu memnundu. sadece biraz geç geliyomuş o kadar. :18:

canım sene ne tatlısın çok yaşa emi, valla çok sevidim şuan ama bu site güvenilir mi ki alışveriş yapan arkadaşlar oldu mu buradan??
Bugun su sitede denk geldim aklima senin sordugun geldi. 1.4999 a inmis o set.
hisar bahama çeyiz seti

Ben alisveris yapmadim burdan ama alisveris yapan forumdan arkadaslar memnun kaldiklarini yazmisti. Yine bir arastirirsin.

canım sene ne tatlısın çok yaşa emi, valla çok sevidim şuan ama bu site güvenilir mi ki alışveriş yapan arkadaşlar oldu mu buradan??

Rica ederim canim :)
Bu konu icinde 'ergün' diye aratirsan bulabilirsin kimler magaza hakkinda ne yazmis diye. Bir de ceyiz hazirligi kampanyalari basligi altinda cok sey yazilmisti.
Mesela su sayfada bi kac kisinin bu siteden alisveris yorumlari var.

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...i-gordugumuz-kampanyalari-paylasalim-524.html

Selam kızlar, bi sorum var?

Elektirikli yani garanti kapsamına giren, ev eşyalarınızı küçük ev aletlerinizi v.s, ne zaman almaya başladınız?
Misal 1 yıl sonra evleniceksiniz fakat blendır yada işte ne biliyim elektirikli süpürge alıp çeyizinize koydunuz.Eee zaten 2 yıl garanti kapsamında, 1 yılı kullanmadan gitti garantisi yok yere.

Bunu nasıl yaptınız? Garanti kapsamında olan eşyaları düğüne 2 ay kala mı almalı:44:?

ben arcelikten aldim arcelikte ceyizlik urunlerde evlilik cuzdanindaki tarih gecerli ya da srvise goturup kutulu orda garantisini baslatabiliyosun diger markalarda oyledir buyuk ihtimal bi arastir ona gore alirsin

kızlar philipsten aldığım ütüyü denedim cızırtı sesi geldi yaa. acaba su koymadım ondan mı. buharsız denedim çok da iyi ütülemedi sanki. istanbul bilişimden aldım da geri mi göndersem

kızlar philipsten aldığım ütüyü denedim cızırtı sesi geldi yaa. acaba su koymadım ondan mı. buharsız denedim çok da iyi ütülemedi sanki. istanbul bilişimden aldım da geri mi göndersem

tatlım philips i bilmiyorum ama genelde ütüler susuz olarak çalıştırıldığında pek iyi ütülemiyor. buhar kırışıklıkları açıyor.

çok inceliyorum çok soruyorum ayy çok sinir oldum kendime kızlar bi yardım ediverseniz;

uzun zamandır kahvaltı takımı arıyorum çok desenli şeyleri sevmiyorum bernardo da ki romance serisini çok beğendim. fakat onun da bir porselen serisi var fincan takımlı, bir de yeni çıkan bone china serisi. fakat bone china serileri sır üstüymüş bulaşık makinesinde yıkanır diyor ama kararsız kaldım. porselenler sır altıymış. bone china daha zarif ve sağlam oluyor diye biliyorum kızlar bone china olanı mı alayım sizce yoksa normal porseleni mi? ay ne karmakarışık anlattım

canım şurda baya bi konuşmuştuk tartışmıştık, farklı modeller var bernardonun modellerinde fincan takımlı olmayanlar yani cam bardaklı olanlar var.ama bence porland veya kütahya kalitede diğerlerini sollar geçer...
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/575820-kahvalti-takimi-onerisi.html

aslında çok sık kullanmayacaksan keramikanın modelleri de kullanılabilir çok da uygun:
http://www.keramikashop.com/Urun/SET-EGE-CAY-KEYFI-22-PARCA-PRIMIDIN-pmu404.html
http://www.keramikashop.com/Urun/TAKIM-PASTA-7-PARCA-KOSEM-PERI-MASALI-pmu401.html

Son düzenleme:

evet canım ben kullanırım yaaa severim. o yüzden seramik pek düşünmüyorum aslında ben de porlanda bayılıyorum hem kaliteli hem zevkli ama orada beğendiğim modele sevdicek eeh işte dedi sinir oldum ona da neyse bu olsun dedimm bernardodan ama işte hangisi olsun diye şaşırdm

şu dört model var canım cam bardaklı olan:
Pure Rose Bone China Kahvaltı Takımı | Bernardo
Floral Kahvaltı Takımı | Bernardo
Vintage Kahvaltı Takımı | Bernardo
Cherry Kahvaltı Takımı | Bernardo

bunların arasından Pure Rose ve Vintage bence daha hoş Hatta direk Vintage diyebilirim

ama Porlandın armelle serisi de hoş. yüzde 30 da indirim varmış hemmmm :) kendi setini kendin oluşturabilirsin...
Porland Porselen
bi de Kütahya var tabi...
Medusa 6 Kişilik 43 Parça 70354 Desen Kahvaltı Takımı

evet canım çok saol ilgin için bak bu da var bone chinaymış nasıl sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…