evet canım çok saol ilgin için bak bu da var Eki Görüntüle 692820 bone chinaymış nasıl sence?
tatlım philips i bilmiyorum ama genelde ütüler susuz olarak çalıştırıldığında pek iyi ütülemiyor. buhar kırışıklıkları açıyor.
kızlar buhar kazanlı ütü şart mı sizce?
Tabikide şart değil.. bu senin evin..sen ne istersen o olur
zaten ütüyü sevmiyorum((((
canım bende buhar kazanlımı alsam normalmi diye ikilemde kalanlardanımbuhar kazanlılarda kireç sorunu olmuyor ve artık çabuk ısınıyor ve sürekli su takviyesi yapmıyorsun skiye göre boyutlar daha küçük fiyat normale göre biraz yüksekk
normallerde kireç problemi oluyor olmayacak diye kireç temizleme vs diyorlar ama pek inanasım gelmiyor çok hızlı ısınıyor bu iyi birsey ama su tankları küçük olduğundan sürekli su takviyesi istiyor fiyatlar kazanlılara göre daha uygun ve boyutlar küçük olduğundan rahat kullanım ve muhafaza yeri az oluyor okadar kararsızımki bende belki senin karar vermene yardımcı olurum
bizim düğünümüz 2. şark sebebiyle ertelendi malesef. ben de yavaş yavaş almaya başlamıştım her şeyi ama 2. şark çıkınca hiçbir şey almıyorum para biriktiriyorum ve araştırıyorum sadece. kablosuz ütü görmüştüm ankda markası ve fiyatı hiç aklımda kalmamış ama çok şık bir şeydi acaba kullanışlı olur mu?
buhar kazanlı ütüler diğerlerine göre daha güzel mi ütülüyo acaba :18:
bi de bekar evime küçük ekran led tv alıcam ileride mutfağa koyarım diyorum... :26:
sen kaç yaşındasın canım
anladım canım ben 21 yaşındayım düğünüm kısmetse 2015 te olcak ama şimdiden bitirdim ben çeyizlerimi herşeyimi kendim yapıyorum yatak odam ve dğünde takılacak olan altınlarım dahil o yüzden errken başladım . mümkün olduğunca araştırarak almaya çalışıyorum. canım kablosuz tefal ve philips çıkardı ama 30 saniye çalışma özelliği var kullanışlı olacağını zannetmiyorum düşünme bence . buhar kazanlılara gelince buhar başınçları daha yüksek olduğu için daha güzel ütülüyor işte bende düşünüyorum ama son sene alacağım ütümü ve elektrikli süpürgemisenin eşin polismi canım
düğünde takılacak altınlar derken :26: evet canım polis memuru. sen çalışıyo musun?
tatlim annem ve kiz kardesimin takmasi icin 3 tane bilezik yapacagim oyle kizlarina abisey takmadilar demesinler babam yok benim aileminde oyle bana bilezik yapcak durumu yok ben yapcam onlar takcaklarhem banada birikim olur. bide ben evlwndikten sonrada aileme yardim edecegim icin borcumun olmamasi lazim o yuzden.erkenden basladim. evet canim calisiyorum memurum 112 de calisiyorum acil tip teknisyeniyim ayni zamanda acik ogretim okuyorum saglik kurumlari isletmeciligi sen calisiyomusun
Allah kolaylik versin tatlim sanada napalim annelerimiz getirdi bizi bu gunlere haklari onlarinda rahat etmek babamdan hayir yok ben gorusmuyorum zaten e durum oyle oluncada butun yuk benin uzeeime kaldi gerci yuk diyemem annecigimde calisiyor ascilik yapiyor ama hem abim.hem.kiz kardesim okudugu icin yetmiyir malesef yoksa annemi calisturmam cok gucume gidiyo valla kadinin ise gidip gelmesi bu ramazanda birakcak insallak abimin okul bitiyo bi nebzedw olsa rahatlariz insallah. Rabbim.seninde yardimcin olsunHayirli evlat allah senin gibilerini cogaltsin insallah
Benimde annem babam ayrilar annemin durumu yok senin gibi yardimci oldum anneme bir yandan para biriktiriyorum diger yandanda eksiklerimi tamamlamaya calisiyorum ......
tatlim annem ve kiz kardesimin takmasi icin 3 tane bilezik yapacagim oyle kizlarina abisey takmadilar demesinler babam yok benim aileminde oyle bana bilezik yapcak durumu yok ben yapcam onlar takcaklarhem banada birikim olur. bide ben evlwndikten sonrada aileme yardim edecegim icin borcumun olmamasi lazim o yuzden.erkenden basladim. evet canim calisiyorum memurum 112 de calisiyorum acil tip teknisyeniyim ayni zamanda acik ogretim okuyorum saglik kurumlari isletmeciligi sen calisiyomusun
Allah kolaylik versin tatlim sanada napalim annelerimiz getirdi bizi bu gunlere haklari onlarinda rahat etmek babamdan hayir yok ben gorusmuyorum zaten e durum oyle oluncada butun yuk benin uzeeime kaldi gerci yuk diyemem annecigimde calisiyor ascilik yapiyor ama hem abim.hem.kiz kardesim okudugu icin yetmiyir malesef yoksa annemi calisturmam cok gucume gidiyo valla kadinin ise gidip gelmesi bu ramazanda birakcak insallak abimin okul bitiyo bi nebzedw olsa rahatlariz insallah. Rabbim.seninde yardimcin olsun
Hayirli evlat allah senin gibilerini cogaltsin insallah
Benimde annem babam ayrilar annemin durumu yok senin gibi yardimci oldum anneme bir yandan para biriktiriyorum diger yandanda eksiklerimi tamamlamaya calisiyorum ......
Merhabalar kızlar
Benimde annem babam ayrı babami senelerinde görmüyorum
Halbuki aynı mahallede oturuyoruz aramızda 20 dk yürume mesafesi var
Vende aof okuyordum edebiyat dersaneye gidiyordum annemle ablamın anaokulu vardı Eylül'de kapattık bende ceyiz falan aldım nafakaya oduyordum anaokul kapatınca annem is buldu ablam işsiz kaldı ben çeyizleri ödeyemez duruma gelince hemen ise girdim dersaneyi bıraktım Eylül'den beri alıyorum 3 is yeri değiştirdim oradan çıktım baska yere baska yer bnincikark derken 3. Os yerimde 3 aydır çalışıyorum cok şükür
Ablam daha yeni is bulabildi bende arkadas gibi hem çeyizi ödedim hem eve yardım ettim
Arkadasın dediği gibi Nişan falan olacak para biriktirmeye çalışıyorum
Annemin üzerine zaten cok borç kaldı Allah'tan mesleği barda ısını buldu hemen
Yani sizi cok iyi anlıyorum kızlar Allah yolumuzu açık etsin
Temmuz ayında nişan düşünüyoruz babamla nasıl bir araya gelcez bilmiyorum düşündüre sıkıntı basıyor beni
Arkadaşlar uzun süredir blenderleri araştırıyorum bu ikisi arasında kaldım sizce hangisi kullananlar var mı? ikisi de 700 w homend 1oo tefal 150 tl :44:
Eki Görüntüle 697026
Eki Görüntüle 697027