Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Canim bizde yatak odasini baba kizina alir adet bole. Mutfaktaki ufak ev aletleridir bardagi canagi kizin ceyizidir zaten. Beyaz esya olarak bulasik makinesiyle camasir makinesi kiza ait. Buzdolabi ve firin erkek tarafina :)

evet canım stokta yok diyor:26:
ühüüü ühüüüü
Canim bizde yatak odasini baba kizina alir adet bole. Mutfaktaki ufak ev aletleridir bardagi canagi kizin ceyizidir zaten. Beyaz esya olarak bulasik makinesiyle camasir makinesi kiza ait. Buzdolabi ve firin erkek tarafina :)

bizde yatak odasını kız almaz oturma grubunu koltuk takımını alır bizde
beyaz eşyada alınmaz annem fırını alırsın olmadı diyor bazı arkadaşlarımda bızde sadece bulasık makınesini alırsın diyor
mobılya almıycam zaten hıcbır sekılde kendısı mobılyacı zaten
beyaz esyayıda bılmıyorum bölüşürüz artık sanırım
hayırlısı artık

kızlar merhaba.. englısh home dan bornoz takımı alıp kullanan var mı acaba aranızda?:44:

ya kızlar banada bi yardım edin
eminönü pazar açık oluyor mu açık olan dükkanları var mı?

ya kızlar banada bi yardım edin
eminönü pazar açık oluyor mu açık olan dükkanları var mı?

tek tük de olsa açık olan var ama daha fazla seçenek için cumartesi sabahtan gitmen lazım canım, çünkü çoğu akşamüstü 5 gibi kapatıyor dükkanları

Arkadaşlar bu banyo setleri arasında kaldım. ilk iki set ayrı ayrı 110 tl tutuyo. 3. set 210 tl civarı yine toplamda. banyo için 210 tl sizce de fazla değil mi? hadi 3.yü eledik diyelim, ilk iki arasından hangisini seçersiniz? ikisi de aynı para. Aksesuarların hepsi üçünde de porselen. 1.nin ve 3. nün hepsi Primanova. 2.nin aksesuarları Primanova, halıları Alla Turca...

1-

2-

3-

Son düzenleme:

Bence 2. canım.1.resimde halı tamamen kırmızı set de öyle , ama 2. resimde halı yumuşatmış kırmızı yoğunluğunu diye düşünüyorum.

Bence 2. canım.1.resimde halı tamamen kırmızı set de öyle , ama 2. resimde halı yumuşatmış kırmızı yoğunluğunu diye düşünüyorum.

evet baktıkça 2.si 1.ye göre daha iyi görünüyor... 3. sette halı dahil olsam bile çok pahalı değil mi sence de? 210 tl yaaa 2. ile arada 100 tl fark var

alma imkanın varsa ben mavi takımı beğendim.
banyo deyince mavi tonları daha çok hoşuma gidiyor.bir ferahlık hissi uyandırıyor insanda..

evet baktıkça 2.si 1.ye göre daha iyi görünüyor... 3. sette halı dahil olsam bile çok pahalı değil mi sence de? 210 tl yaaa 2. ile arada 100 tl fark var

bencede 2. si gayet şık ve güzel.. mavi olana ayıracak bütçen yoksa hiç kafanı karıştırmasın :)

kızlar 2. seti aldım. evli arkadaşlara falan da sordum. sonuçta ikisini de aynı kalitede neden daha fazla para ödeyeyim ki dedim. İleride sıkılırsam başka renk alırım zaten :) Sonuçta aynı işlevi görüyo hepsi... Hepsi de porselen. Plastik ya da seramik olmadıkça kalitede fark etmiyo bence. Ekonomik olmak gerek bu devirde

2.seti Evmanya'dan aldım haberiniz olsun alla turca ve primanovanın karışımı... 1. seti beğendiyseniz o da evmanyada var. o tamamen primanovanın...

3. set aslında renk açısından daha hoş ama kovası pamuk kutusu falan gereksiz bence... Ben ufak bi pedallı basmalılardan kova alırım :) ondan almak isteyenlere de şun-nu vereyim: Maison Mavi Banyo Seti 7'li

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…