Birde üründe çift kişilik saten nevresim takımı yazıyor açıklamasında da %100 pamuktur diyor.
yaaozaman yanlis yazilmis olabilirmi bi googledan baksana ayni urune baska Siteden ne yaziyor aciklamalarda
merhaba arkadaşlar kuzenim nişanlı ona hediye almak istiyoruz annemle ütü ve masasını almak istiyoruz tefalmde önerebileceğiniz model varmı acaba
merhaba arkadaşlar kuzenim nişanlı ona hediye almak istiyoruz annemle ütü ve masasını almak istiyoruz tefalmde önerebileceğiniz model varmı acaba
kızlar meraba.first choice nevresimleri hakkınızda bilginiz var mı?kalitesi nasıldır.alan ya da kullanan var mı?modellerini begendim ama emin olamadım.yardımcı olursanız sevinirim:)
indirimdeyken almıştım sanırım bu markayı ama tam da emin olamıyorum kusura bakma ama kumaşı çok sert hiç güzel değil artık misafire kullanırım diye düşündüm bende tavsiye etmem
ben ütüyü Philips azur aldım. masa almadım daha ama onu da Leifheit düşünüyorum...
bonbon marketten alışveriş yapan war mı bu şeker kavanozu almak istiyorum ama kararsız kaldım :/
Eki Görüntüle 663507
bu siteden bikça kişi alışveriş yapmıştıı canım..
bonbon marketten alışveriş yapan war mı bu şeker kavanozu almak istiyorum ama kararsız kaldım :/
Eki Görüntüle 663507
Merhaba,
Bende ütü masasını daha almadım, Leifheit markasını ilk kez duydum muhtemelen daha araştırmadığım için karşıma çıkmadı, biraz bilgi verebilir misiniz?
canım iyi bi marka sanırım alman malı garantili, muba store sitesinde gördüm. ama ben vazgeçtim, benimkine Gazella markasından aldırtıcam. diğer kullananlara baktım, en kaliteli türk markası bu sanırımüzerine 5 ltlik damacana konmuş ve kırılmamış :))
Yemek masamı dekore edemiyorum bi türlü. Şamdan,çiçek, amerikan servis... Evdekileri beğenmiyorum yemek takımım görseldekinin aynısı. Ne tür bi dekor yapabilirim masama? Gümüş rengi şamdanlar mı almalıyım yada uçuk pembe masa örtüsü ve ortaya minik pembe çiçekler mi alsam
Eki Görüntüle 661040 gt Eki Görüntüle 661044
Çok teşekkürler, Esse de vardı galiba Gazella, bende ona bakayım :)