Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

merhaba arkadaşlar kuzenim nişanlı ona hediye almak istiyoruz annemle ütü ve masasını almak istiyoruz tefalmde önerebileceğiniz model varmı acaba

kızlar şu sepetlerde satılan havlular var ya onların fiyatı ne kadar normalde? altıncıcadde de 75 lira üzerine 25 lira indirim varmış da 3 tane alsam 50 liraya gelicek. iyi midir ?

aryıldız sevgililer günü kampanyasında maxstyle saten deluxe ve saten nakışlı nevresim takımlarından ve hamam setlerinden almıştım, hafta sonu eve gidince ancak bakma fırsatım oldu ve çok güzeller. eğer bi kampanya daha olursa devamını da almayı düşünüyorum. siz de kampanya yakalarsanız tavsiye ederim. linsesin ürünleri gibi aynı, kumaşı yumuşacık, parıl parıl parlıyo karşıdan

kızlar meraba.first choice nevresimleri hakkınızda bilginiz var mı?kalitesi nasıldır.alan ya da kullanan var mı?modellerini begendim ama emin olamadım.yardımcı olursanız sevinirim:)

kızlar meraba.first choice nevresimleri hakkınızda bilginiz var mı?kalitesi nasıldır.alan ya da kullanan var mı?modellerini begendim ama emin olamadım.yardımcı olursanız sevinirim:)

indirimdeyken almıştım sanırım bu markayı ama tam da emin olamıyorum kusura bakma ama kumaşı çok sert hiç güzel değil artık misafire kullanırım diye düşündüm bende tavsiye etmem

Kızlar bende bunu almak istiyorum.ablama ve kendime

pi,yasa fiyatı 185 lira

internet sitesinde 175 tl kargoda bedava ne dersiniz?

Döküm tencere dediydi bizim ordaki mağazadaki amca....çkta beğendim..rengine özellikle vuruldumm..acaba bir müddet sonra kırmızı rengi atar mı yıkandığında felan.

indirimdeyken almıştım sanırım bu markayı ama tam da emin olamıyorum kusura bakma ama kumaşı çok sert hiç güzel değil artık misafire kullanırım diye düşündüm bende tavsiye etmem

hmm saol canım.markafonide gördümde pamuk saten modellerden begenmıştım.ama bilmediğim için kalitesini alamadım

Yemek masamı dekore edemiyorum bi türlü. Şamdan,çiçek, amerikan servis... Evdekileri beğenmiyorum yemek takımım görseldekinin aynısı. Ne tür bi dekor yapabilirim masama? Gümüş rengi şamdanlar mı almalıyım yada uçuk pembe masa örtüsü ve ortaya minik pembe çiçekler mi alsam
Eki Görüntüle 661040 gt Eki Görüntüle 661044

Son düzenleme:
bonbon marketten alışveriş yapan war mı bu şeker kavanozu almak istiyorum ama kararsız kaldım :/

ben ütüyü Philips azur aldım. masa almadım daha ama onu da Leifheit düşünüyorum...

Merhaba,

Bende ütü masasını daha almadım, Leifheit markasını ilk kez duydum muhtemelen daha araştırmadığım için karşıma çıkmadı, biraz bilgi verebilir misiniz?

bonbon marketten alışveriş yapan war mı bu şeker kavanozu almak istiyorum ama kararsız kaldım :/

Eki Görüntüle 663507

Canım site güvenilir. yalnız bal kavanozu az küçük geldi bilgin olsun........

Merhaba,

Bende ütü masasını daha almadım, Leifheit markasını ilk kez duydum muhtemelen daha araştırmadığım için karşıma çıkmadı, biraz bilgi verebilir misiniz?

canım iyi bi marka sanırım alman malı garantili, muba store sitesinde gördüm. ama ben vazgeçtim, benimkine Gazella markasından aldırtıcam. diğer kullananlara baktım, en kaliteli türk markası bu sanırım üzerine 5 ltlik damacana konmuş ve kırılmamış :))

Çok teşekkürler, Esse de vardı galiba Gazella, bende ona bakayım :)

bence şamdanı gümüş alırsan daha şık durur. cam şamdan da olabilir aslında. masa beyaz olursa ve amerikan servis ya da suplalar renkli olursa renk katar. çiçek de renkli olur zaten...
ben masa örtüsü, runner ve peçeteleri aldım. supla veya amerikan servisi daha almadım. belki de onları kullanmam çünkü tabakların en altında büyük bi tabak oluyor, o da supla görevi görüyor bence.... şamdan yerine küçük şirin mumluklar kullanıcam. çiçekler de minik olsun istiyorum. peçeteler de yer kaplayacak bi de.
kısacası az eşya olması masayı daha ferah tutar diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…