Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar ar yıldız da satılan max style ürünlerini kullanan bilen veya gören var mı nasıllar? :KK14::KK14:

ben minik el havlularını kullanıyorum gayet güzel. magazada bornoz takımınıda gördüm gayet şık ve kaliteli duruyordu. bornoz setimi almamış olsaydım kesin kampanyadan alırdım. diger ürünlerini bilemiycem.

Kızlar 3'lü cezve seti mantıklı mı sizce ya da kullanışlı olur mu?..Yer kaplasın istemiyorum çok fazla

ben minik el havlularını kullanıyorum gayet güzel. magazada bornoz takımınıda gördüm gayet şık ve kaliteli duruyordu. bornoz setimi almamış olsaydım kesin kampanyadan alırdım. diger ürünlerini bilemiycem.

bornozdan kastınız ponponlu olanlar mı başka bornoz göremedim ben ?

$2012000231245_0_304x424.jpg
$2012000231269_0_304x424.jpg
$2001234544764_0_304x424.jpg

Geç mi cevaplıyorum bilmiyorum ama bence de ortadaki. Soft güzel bir rengi var çok hoşuma gitti :)

Kizlar allahin izniyle benden ceyize basladim yavas yavas gecen teyzemle konusuyordukta durum olunca aslinda beyaz esyanida alip koyucaksin dedi sizin fikriniz ne :?

Kizlar allahin izniyle benden ceyize basladim yavas yavas gecen teyzemle konusuyordukta durum olunca aslinda beyaz esyanida alip koyucaksin dedi sizin fikriniz ne :?

alma canım evının nasıl olacagını bılmıyorsun buyük fırın kucuk fırın sıgar mı
yenı yenı seyler cıkıyor mıkro dalgası davlumazı ankastresı
o zaman alırsın parasını bırıktır bence
beyaz esyayı bızde erkek alır kız fırını goturur bı bıde bulasık makınesı dıger bazı arkadaslar ama bızde almaz kız
siizde nasıl
benım erkek arkadasımda da alınır mıs yatak odası almayız bız oturma grubu alırız onlardada yatak odasını kız alırmıs
gercı mobılyası oldugu ıcın ben hıc almıycam ama
beyaz esya olayını fln nasıl halledıcez meraktayım :KK1::KK1:

kızlar ben balık hafıza oldum gecen aylarda bı arkadas cupcake desenlı el havlusu yuz havlusu almıstı bana sıteyıde soylemıstı super pıjamalarıda vardı o arkadas benı tekrar bulabılır mı sıteyı bulmam için:KK1:

kızlar ben balık hafıza oldum gecen aylarda bı arkadas cupcake desenlı el havlusu yuz havlusu almıstı bana sıteyıde soylemıstı super pıjamalarıda vardı o arkadas benı tekrar bulabılır mı sıteyı bulmam için:KK1:

relaxmode canım benim:KK16:

relaxmode canım benim:KK16:

ay canım çok sağol ya öpüyorum seni hızır gibi yetiştin yoksa ben kafaya takar sabaha kadar hatırlamaya çalışır uyuyamazdım bi aklıma geldi merak ettim ya :KK1::KK1::KK1:

ay canım çok sağol ya öpüyorum seni hızır gibi yetiştin yoksa ben kafaya takar sabaha kadar hatırlamaya çalışır uyuyamazdım bi aklıma geldi merak ettim ya :KK1::KK1::KK1:

:KK1: Ben de hiç çıkıyorum ki nerdeyse forumdan şıp diye cevap verdim:KK1: Sevindim mutlu ettiğime...öptüm:KK16:

:KK1: Ben de hiç çıkıyorum ki nerdeyse forumdan şıp diye cevap verdim:KK1: Sevindim mutlu ettiğime...öptüm:KK16:

ühüü ühüü:26::26::26:
cupcake li havlulardan yok kalmamış sanırım göremedim ben

bonvagon sitesinde 50 tl ye 20 cekim var yarın geceye kadar gecerli karşılıksız verebilirim kullanmıycam

X