Ben de merak ediyorum bunu ya özellikleri çok anlatılmamış öyle iyi midir kararsızım.Fissler istiyorum ama çok pahalı ya bu çok iyiye gelecek:26:
Biz çok kullanırız düdüklüyü annemin emsan var yıllardır kullanıyoruz.Çok özellikli ürünler çabuk bozuluyor aslında bu iyi gibi...
Eki Görüntüle 625729 aryıldız 7 lt düdüklü tencere 135 tl ye geliyor kızlar sizce nasıldır bu model fiyatı falan nasıl
bunu da alayım bir eksiği daha gitsin çok isterdim ama:) şu aralar çok ilgimi çekmedikçe bir şeyler almak istemiyorum o yüzden düdüklü olayını daha sonraya bırakıyorum
kızlar elektrik süpürgesinde hariç dik şarjlı süpürgede almak istiyorum acil anlarda hemencik çekmek için..
tavsiye edebileceğiniz marka model var mı?
suanda ailemle yasadıgımız evde el süpürgesi kullanıyoruz.ben dik şarjlı istiyorum
Aysegulcum canım sen sanalreyonumdan alis veris yaptın mı hic
Telefon alıcam da nasıldır ki 150 lira fark var hepsiburadayla fln
canım oradan iki defa alışveriş yaptım bir sorun yaşamadım sadece biraz geç gönderiyorlar sen gene telefonla ulaş konuş iyice emin ol
yok canım kare değil yüz havlusundan küçük oluyorlar dikdörtgen... mutfak havlusu gibi kullanılıyor...
kızlar merhaba zeyve yemek takımı alan var mı aranızda.
Mutfak Gereleri - Yemek ve Kahvalt Takmlar - Yemek Takmlar (6 Kiilik) En ucuz zccaciye rnleri...
modelleri güzel ama kalitesi konusunda kararsız kaldım