Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ben sadece iç çanmaşırı havlu için gitmeyi düşünüyorom ya açık olur mu ki

canım açık olan elbet vardır ama hafta içi 10 mağaza dolaşacağına pazar günü 2-3 mağaza dolaşıp ancak onlardan fiyat almak zorunda kalıcaksın

kızlar ya bende bu english home yorganlardan almak ıstedım ama kuması polyester dıyo terletırmıkı bılemedım kullanan varmı etrafınızda sızın rahatmıymıs cok kararsızım fıyatıda cok ıyı kacırmak ıstemıyorum o yuzden

Canım bende engilish home un microfiber yorganı var. Hani şu geçenlerde kampanyalı olandan (çift kişiliği 39,90 dı) eğer onu düşünüyorsan hiç tavsiye etmem. Nerdeyse battaniye gibi kış aylarında kullanmak mümkün değil ancak ekim kasım ayında kullanılıyor. Ben kaldırdımhiç ısınamadık. İnce ve çok hafif bir yorgan

canım eimiz doğal gazlı olacak ozamanda yine ısınamazmıyız bide onun yerine hangi yorganı tavsiye edersin madem almışken o kadarda ucuza kaçmam bende

canım eimiz doğal gazlı olacak ozamanda yine ısınamazmıyız bide onun yerine hangi yorganı tavsiye edersin madem almışken o kadarda ucuza kaçmam bende

Ben 1 özdilek 1 engilish home 1 laguna diye bir marka(evim netten patchwork kumaşına ve %100 pamuk yazışına kapılmıştım:)) 1 tane de annemden klasik ev tipi pamuk yorgan almıştım. Engilish home unki ince çıkınca annemin verdiği pamuk yorganı kullanmaya başladım çok güzel ısıtıyor :)) tülbent, dantelli havlu, yorgan, dantel hiçbişey istemedim annemden ama bu yorganı aldığım için seviniyorum. Özdileğinkini daha hiç kullanmadım, evim.netten aldığım orta karar misafirlere veriyorum. Çok net bi yorum olmadı ama bizde durum bu canım :)

anladım canım ne yapsam bilemeddim ya battaniyelerimde var çok üşürlerse battaniyede veririm üstlerine napim hiç bilmiyorum ya kafam çok karıştı :88:

ben çok üşüyen biriyim linens outlet magazınsan 40 veya45 tam hatırlamıyorum microfiber yorganını aldım kendime çok memnunum çok iyi ısıtıyor. paketinde outlet ürün yazıyor ancak ben bariz bir hatasını görmedim. o yüzden çeyizede iki tane aldım..

Bende şu an yataşın promosyon olarak verdikleri yorganı var mikrofiber çok büyük beklentim yoktu ama 1.5 yıldır süper bir ilişkimiz var, evlendiğimde de götürmeyi düşünüyorum(çift kişilik), bir de geçenlerde dükkan360'tan Taç mikrofiber yorganı forumdaki arkadaşların yorumlarına dayanarak aldım 44 liraya, henüz açmadım ama burdaki arkadaşlara güvendiğim için içim rahat :) Yataş ve Taç iyidir yani, indirimde bulursan kaçırma derim.

kizlar ikinizede tesekkur ederim ilginiz icin ama gel gorki dayanamayip aldim annemede sordum ben kapitoneli 4 mevsim set dusunuyorum misafirlerime kisin icine yorgan yazin pike olarak kullanacagim hoylelikle misafir icin pike vs almayacagim o yuzden annem isitir dedi olmazsa battaniye veririm artik napim zaten evimiz dogal gazli olacak Allah nasip ederse

Kızlar lütfen sizden yardımarınız bekiyorm düğüne 1 ay kaldı ve yakında çeyizim gitcek neler yapmam gerek kafam resmen durmuş durumda.Eşyaların yıkanması çeyizlerin hazırlanması ile ilgili lütfen yaptıklarınızı ve yapacaklarımı bana bi anlatın teşekkür ederim şimdidennn

ta ben heyecanlandım :) ilk olarak teleşa kapılma. arkadaşlar sana fikir vericektir diye umuyorum. evlenen 3 ablamdan hatırladığım kadarıyla büyün herşey yıkanıp ütülenip oturacakları evde serilmişti. kısmetse 1 yıl sonra benimde öyle olcak. tabak çanakta aynı şekilde olur sanırım. onları kendi evinde yaparsın galiba. şimdiden kolay gelsin..

ben henuz evlenmedım ama ablamlardan hatırlıyorum butun esyalar carsaf falan once yıkanır utulenır sora bohcalanır kurdela ıle sarılıp goturulur ama sımdılerde eskısı gıbı dantellerı orup carsafa dıken pek yok daha cok nevresım kullanıyoruz.ben evlenırken nevresımlerı herseyı paketlı goturecem sadece dantellı bırkac takımım var onları yıkayıp utulerım dıger nevresımlerı kullanacam zaman yıkarım bır suru havlum var onlarıda aynı sekılde kullanacam zaman yıkarıms adece ılk hafta hangı havluyu nevresımı kullanacaksam onları yıkarım kı yıkanmamıs kullanılmasın dıye.tencere tava yemek takımı falan evıne esyaları goturunce yıka kı sımdı paketlerı bozulmasın gıderken kırılmasınlar.zaten kalabalık gıdersen ıkı8 dk da yıkanır kurulanırlar olmadı hıc yıkamadan yerlestırırsın evlendıgınde kendın yavas yavas yıkar kucuk bır temızlık yapmıs olursun tercıh senın.tullerı perdelerı zaten yıkamadan asabılırsın cunku vucuduna temas etmıcek nasılsa.yanı ole cok panık yapcak bısey yok cok saglam bırkac adamın olsun onların yardımıyla kolayca hallolur hersey.sımdıden mutluluklar dılerım...

Kızlar saten nevresim takımı almayı düşünüyorum bana yardımcı olur musunuz? Bu iki üründen hangisini tercih etmeliyim birde internetten alıcam markafoniden storway markası %100 pamuk diyor iyi midir acaba fikirlerinizi bekliyorum.

canim bence 2. resimdeki daha soft daha hos gozukuyor birde %100 pamuk saten yazmasi gerekiyor diger turlu normal pamuklu nevresim gelir fiyati ne kadar bunun

canim bence 2. resimdeki daha soft daha hos gozukuyor birde %100 pamuk saten yazmasi gerekiyor diger turlu normal pamuklu nevresim gelir fiyati ne kadar bunun

saol canım fiyatı 99,90 ama benim indirim vardı o şekilde alıcaktım ama bende pamuk saten istiyordum biraz daha bakıyım o zaman

Birde üründe çift kişilik saten nevresim takımı yazıyor açıklamasında da %100 pamuktur diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…