kızlar ar yıldız da satılan max style ürünlerini kullanan bilen veya gören var mı nasıllar?
Kızlar 3'lü cezve seti mantıklı mı sizce ya da kullanışlı olur mu?..Yer kaplasın istemiyorum çok fazla
ben minik el havlularını kullanıyorum gayet güzel. magazada bornoz takımınıda gördüm gayet şık ve kaliteli duruyordu. bornoz setimi almamış olsaydım kesin kampanyadan alırdım. diger ürünlerini bilemiycem.
Kizlar allahin izniyle benden ceyize basladim yavas yavas gecen teyzemle konusuyordukta durum olunca aslinda beyaz esyanida alip koyucaksin dedi sizin fikriniz ne :?
kızlar ben balık hafıza oldum gecen aylarda bı arkadas cupcake desenlı el havlusu yuz havlusu almıstı bana sıteyıde soylemıstı super pıjamalarıda vardı o arkadas benı tekrar bulabılır mı sıteyı bulmam için
relaxmode canım benim
ay canım çok sağol ya öpüyorum seni hızır gibi yetiştin yoksa ben kafaya takar sabaha kadar hatırlamaya çalışır uyuyamazdım bi aklıma geldi merak ettim ya
Ben de hiç çıkıyorum ki nerdeyse forumdan şıp diye cevap verdim Sevindim mutlu ettiğime...öptüm
ühüü ühüü:26::26::26:
cupcake li havlulardan yok kalmamış sanırım göremedim ben