Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım bence sen 3le 4 iyi annem dediki üstüne bsy falan dökülür yedek olsun dedi
benim sözlümün kuzenleri falan çok ankaradayız bız burada kış çok soguk oluyor
evli kuzenleri fln oturmaya geldimi sabaha kadar okey oynuyorlar sonrada yatıya kalıyorlar
birde bizim oturacagımız ev herkese uzak olacagı için 1 günlükte olsa yatılı çok olur dıye ben 4le dim
polatlıdan bı kuzenleri gelıyor 2 3 kısı hepsi erkek yanyanada yatmazlar kızlar gıbı o yuzden 4ledim ben
tabi sizin durumunuz farklıdır yatılıya gelen olur mu bılmem ama sen yedek yap 3 le 2 çok az
hem vakumlu torbalarla vakumlar koyarız bır sey olmaz dedi anacıgım

pmauk yorgan denedinmi hiç vakumlamayı canım ya olurmuki :44:
biz zaten baza alıcam yatağı direkt altına koyucam yorganları
3 tane iyi sanki

ya ben kk yı çok seviyom ya böle fikirleşiyoz ya bayılıyom

pmauk yorgan denedinmi hiç vakumlamayı canım ya olurmuki :44:
biz zaten baza alıcam yatağı direkt altına koyucam yorganları
3 tane iyi sanki

ya ben kk yı çok seviyom ya böle fikirleşiyoz ya bayılıyom

canım annemin kullandıkları pamuk mu yün mü bilmiyorum mikrofiber olmadığı kesin onları biz vakumladık incecik olmuyor ama baya bi küçülüyor gözle görülür halde
mikrofinberler hayli hayli vakumlanır bence kaliteli bi vakum torbası alırsak işimizi görür

ben onuda araştırıyım bari bi yandan saol canım

ben onuda araştırıyım bari bi yandan saol canım

canım bu nette satılan cicili bicililerden sakın alma ince oluyor onlar hemen yırtılıyor ben a-101 den almıstım 2 lı miydi 3lü müydü 10 lıramıydı neydı çok iyi çıktı
koçtaş vs yerlerde satılıyormuş onlar çok kaliteliymiş hiç koçtaşa girip bakmadım gerçi kalın olanı al işini görür canım

10 liraya iyi almışım canım o zman ya

10 liraya iyi almışım canım o zman ya

bime fln da geliyor benim arkadaşım ihlas mağazasından almış kendi memleketinden kırşehirden onunkiler kalınmış ne yırtılmış nede havası inmiş ankarada ihlas mağazası var mı hiç bilmediğimden araştırmadım senin oralarda varsa ihlas mağazası bi bak derim

öf ihlasa sinir oluyorum ben
ütü masası almıştık anneme hangi bayisine gittiysem aylar geçti getiricekler ütü bezinden o yüzden kılım onlara
ikea da falan bakıyım ben bide aklımda olsun

Kızlar bişe soracağım size kusura bakmayın ben bilmiyorum yani:)

mutfak sayacı ne işini görüyor
?

Kızlar bişe soracağım size kusura bakmayın ben bilmiyorum yani:)

mutfak sayacı ne işini görüyor
?

Decembercım mutfak sayacı, mutfaktayken dakika usulü pişirmemiz gereken şeylerin başında beklemek yerine sayacın o dakikaya ayarlanmasını ve bize haber vermesini sağlıyor :) Ben henüz almadım ama tahminimce işlevi budur tatlım :)

ben sepete ekledim ürünü kargo parası eklendi dünde aynı sey oldu kargo bedava dendi yine kargo parası ekledi bu markafoni
canım sen kargo bedava oldugunu nereden öğrendin

ben sepete ekledim ürünü kargo parası eklendi dünde aynı sey oldu kargo bedava dendi yine kargo parası ekledi bu markafoni

banada aynı şey oldu. kargo parası ekleniyor malasef

aa süpermiş yaa bende alayım bari tantitonide var çok şeker ler bi bak canım

banada aynı şey oldu. Kargo parası ekleniyor malasef

dün ben aldıımda kargo bedava diyorsu canım bilmiyorum ki,acaba benim kuponum mu vardı bilmiyorum ki

aa süpermiş yaa bende alayım bari tantitonide var çok şeker ler bi bak canım

dün ben aldıımda kargo bedava diyorsu canım bilmiyorum ki,acaba benim kuponum mu vardı bilmiyorum ki
sende bedava fln var sanırım canım 2 gündür bende olmuyor çünkü
bildiğim kadarıyla markafonini kargo bedavası 30tl ve üzeri için geçerli...

iki gündür alacaklarım 30 tl üzeri yine olmuyor sanırım arkadaş bi şeyden yararlanıyor

gruopondan aldıgım elektirik süpürgesi 6 gün oldu hala gelmedi alt tarafı Ankaradayım yanı niye bu kadar uzun sürdü ki gerçi 10 gün içinde diyor ama herkese 2 günde gelmiiş

yaş oldu 25. aldı beni derin düşünce :) yaş ilerledikçe daha bi seçici oluyosun. yandımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…