Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

istanbul sancaktepede sancakpark die avm var bunun içerisinde outlet mağazası var sözde defolu ürünler die geçiyor bu yuzden inidirime girmiş ya da sezon sonu ürünler oldugu için çoğu indirimde ama ben begendim defosu yoktu aldıklarımın indirimli almış oldum ama modelde de fiyat ediyor acaba senin baktıgın başka modelimiydi. dün sistemde sorun çıktı faturamı kesemediler ürünlerimi 300 lira üzeri oldugu için evime kargolayacaklar. bugun tekrar gidicem ödeme için. faturada ürün kodları ya da model ismi yazıyordur kesin. resimleriyle beraber paylaşırım eğer seninde almak istediğin ürünlerse bakarsın sende :)

ben Ankaradayım canım online satışları olsaydı alırdım valla istanbula gelme durumum olsa keşkede alsam çok uygunmuş yoksa fiyatları
fotolarını paylaşmanı sabırsızlıkla bekliyorum canım güle güle sağlıkla kullan

kızlar bu döküm tencerelerin çeşitleri varmış hangisi daha iyidir toprak döküm mü aleminyum döküm mü

Aleminyum dokum olanlar da aynen seramik ve teflon gibi ciziliyorlarmis
Ben de tam dokum almak istiyorum, toprak dokum dedigin o oluyor galiba, onlar cizilmiyormus.
Fiyat farklari da var biraz, toprak dokumler daha da agir.
Bu dokum tencereleri almak gerekli mi sizce, ne drrsiniz???

selam kızlar, ben şu kocaman su takımı dedikleri şeylerden almayı düşünmüyorum pek.
alevli_k8883 böyle bardak takımları var fiyatı iyi gibi makinada da yıkanır diyo ama sizce nasıldır?

selam kızlar, ben şu kocaman su takımı dedikleri şeylerden almayı düşünmüyorum pek.
alevli_k8883 böyle bardak takımları var fiyatı iyi gibi makinada da yıkanır diyo ama sizce nasıldır?

canım bence şekilleri desenleri çok basit duruyor daha sade ve daha şık bir şeyler bulabilirsin.

Eki Görüntüle 598800

slm a101 bu hafta hascevher tencere takımı geliyormuş ve fiyatı çok uygun. eve günlük kullanım için almayı düşündümde kalitesi hakkında bir bilginiz var mı?

markayı bilmiyorum ama evim.net te kampanyasını gördüm az önce fiyatı çok uygun siteye göre.
bence içine siniyorsa günlük kullanmak için alabilirsin. gerçi ben bir tencere takımı aldım çeyize çelik olarak.
bunun da günlük- misafir diye ayırımı olmaz herhalde di mi ?? :))

herkese kendi zevki daha güzel görünr tabiki ama ben kendi aldıklarımı çok beğeniyorum.
sade ve her şeyle uyar bıkmam gibi gewliyor
hem de makinede yıkanabiliyor.

Grace Bardak ve Kadeh Takımları | Bernardo

ya çok güzel takım seninki gerçekten ama 6 kişilik bardağa o kadar para vermek bana göre saçma, bi de alırsan 12 kişilik alıcaksın sırf bir takım bardaka 350 lira para vericeksin.
gönderdiğim takım çok da güzel bişey değil tabi o konuda katılıyorum size, fikir alayım dedim sadece

daha uygun fiyatlı ama şık arıyorsun eminönüne bir bak.
ben de herkese eminönü diye yazıp duruyorum sanki komisyon veriyorlamış gibi ama ctesi gittim çok beğendim de o yüzden :))

daha uygun fiyatlı ama şık arıyorsun eminönüne bir bak.
ben de herkese eminönü diye yazıp duruyorum sanki komisyon veriyorlamış gibi ama ctesi gittim çok beğendim de o yüzden :))

evet eminönünden haberim var kuzenim de çeyiz alışverişini ordan yaptı 500 liralık gelin yatak örtüsünü 300e aldığını biliyorum.ctesi günü peşin parayla git dio o da

canım ben dün araştırdım devletşah diye bir yemek blogu yazarı var tvlere flnda çıkıyor hecha yı önermiş çok memnunmuş birçok yere baktım hecha dan memnun olan çok fiyatı tuzlu ama 1 tane alınırsa her işi görür cinsten ekmek bile yapan var ben ondan almaya karar verdim şimdi alamıycam ama yaza doğru alırım kesin
asıl bu dökümlerin aşçıların fln kullandığı Le Creuset markası varmış 200 lıra üzeri fiyatı sadece esse de satılıyormus ama bu hecha da onun kadar kaliteliymiş

Son düzenleme:
kızlar kaç yorgan aldınız çeyizinize daha doğrusu çeyizde kaç yorgan gider annem 5 ve üzeri gider erkek tarafıda verir diyor ben 4 yeter diyorum
kaçlayalım bu yorganları şimdi benim bi uyku setim birde sarevin mikrofiberi var şimdi taçın mikrofiberini alıcam birde kara kış için ipek pamugundan yapılanı alacğaım kaz tüyünden bile sıcak tutanı ee 4 tane yetmez mi sizcede yoksa annem taç ın mikrofiberinden 2 tane al diyor 2 tane mi alıyım çok yer kaplar diye sakınıyorum açıkcası

1 pamuk yaptırıcam 1 de sevdiceğim alır bide kaz tüyünden alıcam başkada almıcam canım ben.onları bide evde sığdırmak var

yorumun için saol. canım çeyize almıycam şimdi aiemle yaşadığım eve alıcam. annem olmadıgından ve büyük abla olunca bana kalıyor evin eksiklerinide tamamlamak...

1 pamuk yaptırıcam 1 de sevdiceğim alır bide kaz tüyünden alıcam başkada almıcam canım ben.onları bide evde sığdırmak var
bende kaz tüyünü araştırdım terletiyormuş ki cidden montu var bende terletiyor terleyip uyanıp soğuk alınca hastalıktan kurtulamayız kı ben terleyınce sureklı üstümü açıcam o yüzden ipek bocugu pamugundan yapılanlara kaydım antibakteriyelmiş
aynı neredeyse fıyatı ondan alıcam
yıkaması kolay olsun diye mikrofiber aldım misafire fln
bir de kazları canlı canlı yoluyorlarmış onu duyunca kaz tüyünden tamamen vazgeçtim
bencede 4 tane yeter iki misafir gelse birde biz 3 yorgan olur 1 tanede yedek durur yeter bencede annemın 5 demesi çok fazla

Son düzenleme:
ben de çok yer kaplar diye fazla almamayı düşünüyorum.
annem bir tane yün yaptırmıştı bana,
kayınvaliden de bir tane verir diyorlar, bir kendime alıcam bir de misafire yeterli bu kadar.

mantıklı.

canım bide şöle bişey var ben 3 taneyi bile çok görüyorum aslında.çünkü artık bütün evler doğalgaz.misafir gelincede zaten kalsa uzun bile kalsa ılık oluyo geceleri yada kısa kaldılar o zaman yükseltirim dereceyi.ve kışta artık 2 ay falan sürüyo
yani bana kışın gelse gelse 2 ayda 4 defa belki yatıya misafir gelir onlar içinde 2 yorgan zapetmek biraz değişik geliyo
acaba 2 tane yeterlimi ya :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…