- 18 Ağustos 2012
- 316
- 1
canım çok uyguna almışsın döküm setler zaten 200 lira nereden aldın istanbulda mı bu aldığın yer online siteleri fln var mı ürünlerini alabileceğimiz
bi de hangi arkadaş yazdıydı markafonide kargo bedava diye bugün tencere alıcaktım farklı ürünlerde eklememe rağmen sepetime kargo ücreti ekledi twitterdan bugün kargo bedava değilmiydi yazdım size kargo üceri uygulaması var yazmıs anlamadım yanı bı bana mı özel kargo ücreti iteliyorlar yoksa bugün yokmuydum hiçbir şey anlamadım bugün markafoniden ürün alıo kargo ücreti ödeyen var mı
istanbul sancaktepede sancakpark die avm var bunun içerisinde outlet mağazası var sözde defolu ürünler die geçiyor bu yuzden inidirime girmiş ya da sezon sonu ürünler oldugu için çoğu indirimde ama ben begendim defosu yoktu aldıklarımın indirimli almış oldum ama modelde de fiyat ediyor acaba senin baktıgın başka modelimiydi. dün sistemde sorun çıktı faturamı kesemediler ürünlerimi 300 lira üzeri oldugu için evime kargolayacaklar. bugun tekrar gidicem ödeme için. faturada ürün kodları ya da model ismi yazıyordur kesin. resimleriyle beraber paylaşırım eğer seninde almak istediğin ürünlerse bakarsın sende :)
Kızlar sizce hangisini alayım ve guzeller mi?
1.Eki Görüntüle 598294
2.Eki Görüntüle 598296
3.Eki Görüntüle 598297
kızlar bu döküm tencerelerin çeşitleri varmış hangisi daha iyidir toprak döküm mü aleminyum döküm mü
selam kızlar, ben şu kocaman su takımı dedikleri şeylerden almayı düşünmüyorum pek.
alevli_k8883 böyle bardak takımları var fiyatı iyi gibi makinada da yıkanır diyo ama sizce nasıldır?
selam kızlar, ben şu kocaman su takımı dedikleri şeylerden almayı düşünmüyorum pek.
alevli_k8883 böyle bardak takımları var fiyatı iyi gibi makinada da yıkanır diyo ama sizce nasıldır?
Eki Görüntüle 598800
slm a101 bu hafta hascevher tencere takımı geliyormuş ve fiyatı çok uygun. eve günlük kullanım için almayı düşündümde kalitesi hakkında bir bilginiz var mı?
herkese kendi zevki daha güzel görünr tabiki ama ben kendi aldıklarımı çok beğeniyorum.
sade ve her şeyle uyar bıkmam gibi gewliyor
hem de makinede yıkanabiliyor.
Grace Bardak ve Kadeh Takımları | Bernardo
canım bence şekilleri desenleri çok basit duruyor daha sade ve daha şık bir şeyler bulabilirsin.
ya çok güzel takım seninki gerçekten ama 6 kişilik bardağa o kadar para vermek bana göre saçma, bi de alırsan 12 kişilik alıcaksın sırf bir takım bardaka 350 lira para vericeksin.
gönderdiğim takım çok da güzel bişey değil tabi o konuda katılıyorum size, fikir alayım dedim sadece
daha uygun fiyatlı ama şık arıyorsun eminönüne bir bak.
ben de herkese eminönü diye yazıp duruyorum sanki komisyon veriyorlamış gibi ama ctesi gittim çok beğendim de o yüzden :))
Aleminyum dokum olanlar da aynen seramik ve teflon gibi ciziliyorlarmis
Ben de tam dokum almak istiyorum, toprak dokum dedigin o oluyor galiba, onlar cizilmiyormus.
Fiyat farklari da var biraz, toprak dokumler daha da agir.
Bu dokum tencereleri almak gerekli mi sizce, ne drrsiniz???
kızlar kaç yorgan aldınız çeyizinize daha doğrusu çeyizde kaç yorgan gider annem 5 ve üzeri gider erkek tarafıda verir diyor ben 4 yeter diyorum
kaçlayalım bu yorganları şimdi benim bi uyku setim birde sarevin mikrofiberi var şimdi taçın mikrofiberini alıcam birde kara kış için ipek pamugundan yapılanı alacğaım kaz tüyünden bile sıcak tutanı ee 4 tane yetmez mi sizcede yoksa annem taç ın mikrofiberinden 2 tane al diyor 2 tane mi alıyım çok yer kaplar diye sakınıyorum açıkcası
markayı bilmiyorum ama evim.net te kampanyasını gördüm az önce fiyatı çok uygun siteye göre.
bence içine siniyorsa günlük kullanmak için alabilirsin. gerçi ben bir tencere takımı aldım çeyize çelik olarak.
bunun da günlük- misafir diye ayırımı olmaz herhalde di mi ?? :))
bende kaz tüyünü araştırdım terletiyormuş ki cidden montu var bende terletiyor terleyip uyanıp soğuk alınca hastalıktan kurtulamayız kı ben terleyınce sureklı üstümü açıcam o yüzden ipek bocugu pamugundan yapılanlara kaydım antibakteriyelmiş1 pamuk yaptırıcam 1 de sevdiceğim alır bide kaz tüyünden alıcam başkada almıcam canım ben.onları bide evde sığdırmak var
ben de çok yer kaplar diye fazla almamayı düşünüyorum.kızlar kaç yorgan aldınız çeyizinize daha doğrusu çeyizde kaç yorgan gider annem 5 ve üzeri gider erkek tarafıda verir diyor ben 4 yeter diyorum
kaçlayalım bu yorganları şimdi benim bi uyku setim birde sarevin mikrofiberi var şimdi taçın mikrofiberini alıcam birde kara kış için ipek pamugundan yapılanı alacğaım kaz tüyünden bile sıcak tutanı ee 4 tane yetmez mi sizcede yoksa annem taç ın mikrofiberinden 2 tane al diyor 2 tane mi alıyım çok yer kaplar diye sakınıyorum açıkcası
1 pamuk yaptırıcam 1 de sevdiceğim alır bide kaz tüyünden alıcam başkada almıcam canım ben.onları bide evde sığdırmak var
bende kaz tüyünü araştırdım terletiyormuş ki cidden montu var bende terletiyor terleyip uyanıp soğuk alınca hastalıktan kurtulamayız kı ben terleyınce sureklı üstümü açıcam o yüzden ipek bocugu pamugundan yapılanlara kaydım antibakteriyelmiş
aynı neredeyse fıyatı ondan alıcam
yıkaması kolay olsun diye mikrofiber aldım misafire fln
bir de kazları canlı canlı yoluyorlarmış onu duyunca kaz tüyünden tamamen vazgeçtim
bencede 4 tane yeter iki misafir gelse birde biz 3 yorgan olur 1 tanede yedek durur yeter bencede annemın 5 demesi çok fazla