size kargo bedava değil öyle bi kampanya varsa bizi bilgilendirin kargo bedava kampanyası yok diye mail atmışlar
anlamadım valla
evet cnm öle maalesef ama derler ya yuvayı dişi kuş kurarmış die gerçekten doğru :) çok meraklıyız gerçeklerden bu işlere o yuzden almadanda duramıyoruz :) aslında dediğim yer bi avm nin içinde küçük bir mağazası var ama bnm işimi gördü gunluk catal bıcak takımı vardı hatta 100 liraya takım halinde onuda ileriye bıraktım bide ben yemek takımı için 89 parça çatal bıcak takımı nehirden aldım oda 240 liraya geldi nakitshop.comdan aldım hatta netten almaya guvenemediğim için direk yerine gittim oda çekmeköyde bilgin olsun :)
kızlar bu linensin sitesindeki duvar saatler var ya onlardan alan var mı ahşap giibi mi nasıl acaba?
kızlar ben çeyiz olayını çoktaaan bitirdim ama ihtiyaçlar bitmek bilmiyo.size sormak istedim aranızda islamoğlunun çay setini alan var mı gitti gidiyorda parlak ve saten iki model var fakat resimleri ikisi de birbirine benziyo aradaki farkı bilen var mı saten olanın her yeri mi saten yoksa bazı yerleri mi görmeden alacağım emin olamadım bilenler cevaplarsa sevinirim kolay gelsin
philips maraton herkes acayip memnunkızlar önerebildiginiz elektrik süpürgesi varmı.bu torbasızlar nasıl?
üzülme canım banada aynısı olmuştu 1 haftadan daha kısa sürede neredeyse tekrar girmişti bende arayıp madem elinizde yoktu neden tekrar girdi şimdi nasıl tedarik edeceksiniz peki fln diye bi celallenerek konuşmuştum onlarda farklı bir tedarikciyle anlastıklarını zaten böyle sorun yaratan tedarikçilerle tekrar iş yapmadıklarını sölediler bana bi güzel çek hediye ettiler sonra fiyatlara bi baktım benim alacağımdan da daha indirimli girmiş mi sanırım tadarik edemeyenler için tekrar alsınlar diye acayip ucuza almıştım normal alacağım fiyattanmarkafoniden arzum ar232 ekmek kızartma makinesini sipariş ettim ama siparişimi gönderemiyorlarmış.çok sinirlendim ve çok üzüldümmm
bence uygun fiyatı hepsi aynı kalitede diyorlar al gitsinKızlar karacanın 3 adet seramik tencere 1 adet tavası 135 tl sizce fiyatı nasıl alsammı ki?
üzülme canım banada aynısı olmuştu 1 haftadan daha kısa sürede neredeyse tekrar girmişti bende arayıp madem elinizde yoktu neden tekrar girdi şimdi nasıl tedarik edeceksiniz peki fln diye bi celallenerek konuşmuştum onlarda farklı bir tedarikciyle anlastıklarını zaten böyle sorun yaratan tedarikçilerle tekrar iş yapmadıklarını sölediler bana bi güzel çek hediye ettiler sonra fiyatlara bi baktım benim alacağımdan da daha indirimli girmiş mi sanırım tadarik edemeyenler için tekrar alsınlar diye acayip ucuza almıştım normal alacağım fiyattan
vardır bundada bi hayır takipte kal canım
Kızlar karacanın 3 adet seramik tencere 1 adet tavası 135 tl sizce fiyatı nasıl alsammı ki?
canım banada çek verdiler ama 10 tl oda ne işime yarasın. tekrar gelse bile alma ihtimalim yok.bende kredi kartı yok. arkadaşıma vermiştim bilgileri o benim yerime almıştı.şimdi ondan tekrar da böyle birşey isteyemem. ama dediğin gibi hayırlısı böyleymiş demek ki. canım birde karttan çekilen tutarı hemen yüklüyorlar mı geri. birde ekstrede görünüyor mu tekrar geri yüklendiği. arkadaşımın kartı olduğundan tedirgin oldum biraz:18::18: