- 18 Ağustos 2012
- 316
- 1
canım çok uyguna almışsın döküm setler zaten 200 lira nereden aldın istanbulda mı bu aldığın yer online siteleri fln var mı ürünlerini alabileceğimiz
bi de hangi arkadaş yazdıydı markafonide kargo bedava diye bugün tencere alıcaktım farklı ürünlerde eklememe rağmen sepetime kargo ücreti ekledi twitterdan bugün kargo bedava değilmiydi yazdım size kargo üceri uygulaması var yazmıs anlamadım yanı bı bana mı özel kargo ücreti iteliyorlar yoksa bugün yokmuydum hiçbir şey anlamadım bugün markafoniden ürün alıo kargo ücreti ödeyen var mı
istanbul sancaktepede sancakpark die avm var bunun içerisinde outlet mağazası var sözde defolu ürünler die geçiyor bu yuzden inidirime girmiş ya da sezon sonu ürünler oldugu için çoğu indirimde ama ben begendim defosu yoktu aldıklarımın indirimli almış oldum ama modelde de fiyat ediyor acaba senin baktıgın başka modelimiydi. dün sistemde sorun çıktı faturamı kesemediler ürünlerimi 300 lira üzeri oldugu için evime kargolayacaklar. bugun tekrar gidicem ödeme için. faturada ürün kodları ya da model ismi yazıyordur kesin. resimleriyle beraber paylaşırım eğer seninde almak istediğin ürünlerse bakarsın sende :)