Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

gruopondan aldıgım elektirik süpürgesi 6 gün oldu hala gelmedi alt tarafı Ankaradayım yanı niye bu kadar uzun sürdü ki gerçi 10 gün içinde diyor ama herkese 2 günde gelmiiş

hava durumundan etkilenmiş olabilir
gelir merak etme, bilinmedik bir site değil

yaş oldu 25. aldı beni derin düşünce :) yaş ilerledikçe daha bi seçici oluyosun. yandımm :p

Allah hayırlı kısmetler versin:)

arkadaslar ben ceyızım icin elektrik süpürgesi arastırıyorum ancak ne alacagıma karar vermiş değilim? aradıgım ozellıgı hafıf ve guclu olması... torbalı torbasız sulu nasıldır bilemiyorum ancak sulu dusunmuyorum torbasız alır diye dusunuyorum sizler ne aldınız ceyızınıze?

arkadaslar ben ceyızım icin elektrik süpürgesi arastırıyorum ancak ne alacagıma karar vermiş değilim? aradıgım ozellıgı hafıf ve guclu olması... torbalı torbasız sulu nasıldır bilemiyorum ancak sulu dusunmuyorum torbasız alır diye dusunuyorum sizler ne aldınız ceyızınıze?
canım sulu olmuyor onu koyması dökmesi dökmesen kokuyor toz tormasız en ıyısı
eğer paraya kıyarım senelerce kullanırım dersen philips maraton al 500 lıra falandı hepsıburada.com sıtesınde
facebookun varsa yorumlarını bı bak herkes nasıl memnun alırsan ondan al olmadı yine philips al derim
Kızlar çeyizle ilgili değil biliyorum ama nişan tepsisi seçimi hakkında fikrinizi söylerseniz sevinirim :26:
şurada başlık var: http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...isan-tepsisi/586858-nisan-tepsisi-secimi.html

5 le 7 güzel canım ay bu nişan tepsisi fln ilk defa böyle cicili bicili gördüm benim bildiğim gümüş mü çelik mi belli olmayan bi tepsiye konurdu
neler çıkmış darısı başıma inş:KK9::KK9::KK9::KK9:

çeyiz tamam sayılır da damat adayım bile yok şu an :KK70:

yaş oldu 25. aldı beni derin düşünce :) yaş ilerledikçe daha bi seçici oluyosun. yandımm :p
ahahaha bende 25 yaşındayım canım ne olmuş 25 yaşındaysak tam çağları işte sıkma canını damat adayıda çıkar elbet hayırlı biri olsunda geç olsun önemli değil
hava durumundan etkilenmiş olabilir
gelir merak etme, bilinmedik bir site değil
beklemedeyim valla 6 gündür evdeyim gelmedi şimdi ben evde yokken gelir işte o zaman çıldırırım git kargodan al gel 5 kat çıkar vaheyliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:44::44::44::26::26:

ahahaha bende 25 yaşındayım canım ne olmuş 25 yaşındaysak tam çağları işte sıkma canını damat adayıda çıkar elbet hayırlı biri olsunda geç olsun önemli değil

beklemedeyim valla 6 gündür evdeyim gelmedi şimdi ben evde yokken gelir işte o zaman çıldırırım git kargodan al gel 5 kat çıkar vaheyliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:44::44::44::26::26:

Ayy en kotusu o kargoyu gidip kendin alma kismi oluyor zatenn..

Ayy en kotusu o kargoyu gidip kendin alma kismi oluyor zatenn..

evet kargoların hepsi uzak bana hatta bu yurt içiyle gelecek resmen 4 durak var aramızda koca birde sapa bi yer ordan binince direk evin önünede inemiyorum koca süpürgeyle napacaksam artık hadi getirdim diyelim 5 kat merdivenden çıkartması var önceden ne güzel annemin iş yerine veriyordum orda duruyordu şimdi oda yok mecbur evde hapis bekliycem:KK14:

ankarada olup country mobilya arayan varsa sözlüm country mobilya yapıp magazalara satıyor kendi modelleri var üretiyorlar mağazalara veriyorlar sherwood origami kenan karcı coşkunoğulları vs vs bunlar hatırladıklarım ilgilenen olursa

iki gündür alacaklarım 30 tl üzeri yine olmuyor sanırım arkadaş bi şeyden yararlanıyor[/QUOTE]

bende şuan kargo bedava ancak bir hesabım için geçerliymiş. diger mailimle sitteme girince kargo bedava olmuyor. sanırım bir kısma kargo bedava yapmışlar...

iki gündür alacaklarım 30 tl üzeri yine olmuyor sanırım arkadaş bi şeyden yararlanıyor

bende şuan kargo bedava ancak bir hesabım için geçerliymiş. diger mailimle sitteme girince kargo bedava olmuyor. sanırım bir kısma kargo bedava yapmışlar...[/QUOTE]

size kargo bedava değil öyle bi kampanya varsa bizi bilgilendirin kargo bedava kampanyası yok diye mail atmışlar
anlamadım valla :KK1::KK1:

Son düzenleme:
örgü battaniyeler sıcak tutuyor mu kızlar onun yerine normal bi alsam tekrardan
örgü battaniyeli nevresimli takımlar çok hoşuma gidiyor aslında takım olarak güzel duruyorlar

canım çok uyguna almışsın döküm setler zaten 200 lira nereden aldın istanbulda mı bu aldığın yer online siteleri fln var mı ürünlerini alabileceğimiz
bi de hangi arkadaş yazdıydı markafonide kargo bedava diye bugün tencere alıcaktım farklı ürünlerde eklememe rağmen sepetime kargo ücreti ekledi twitterdan bugün kargo bedava değilmiydi yazdım size kargo üceri uygulaması var yazmıs anlamadım yanı bı bana mı özel kargo ücreti iteliyorlar yoksa bugün yokmuydum hiçbir şey anlamadım bugün markafoniden ürün alıo kargo ücreti ödeyen var mı

slm cnm biraz geç yukledim ama kusura bakma anca mağazaya gidebildim kardan dolayı :)
cezve 35 , a1504 cookplus tencere 20 lira, a1504 cookplus tencere 29 lira, teflon ızgara tavası 27 lira, çaydanlık takımı 45, 3 lü omlet seti fiyatlar 18-20-21 lira, simena 4lü tencere seti 118 lira, toplam 334 lira gelmiş oldu sadece cezve takımı haric diğerleri neredetse yarı fiyatına geldi internette tek tek baktım. belki cezveyi geri verebilirim yerine başka bişey alabilirim. cunku ben 35 aldım nette 25 yazıo şaşırdım onada yeni sezon sanırım :) fazlası zarar olmaz die biraz karışık aldım bi anda karar verdim aklımda alacaklarımı planlamamıştım daha sonra eksikler çıktıkça alıcam tencere kısmından ve küçük mutfak aletlerinide sona bırakıcam onlarıda eminönünden daha uyguna almak istiyorum cunku :)

$cezve.jpg $ÇAYDANLIK.jpg $korkmaz-a1511-simena-tencere-seti-x.jpg $omlet 1637.jpg $Korkmaz_1504.jpg $tencere 1501.jpg

Eklentiler

• $FB,7338,76,korkmaz-a1638-.jpg
    $FB,7338,76,korkmaz-a1638-.jpg
    13,2 KB · Görüntüleme: 43
  • $KORKMAZ-A1636-VIOLETTA.jpg
    $KORKMAZ-A1636-VIOLETTA.jpg
    14,7 KB · Görüntüleme: 72
slm cnm biraz geç yukledim ama kusura bakma anca mağazaya gidebildim kardan dolayı :)
cezve 35 , a1504 cookplus tencere 20 lira, a1504 cookplus tencere 29 lira, teflon ızgara tavası 27 lira, çaydanlık takımı 45, 3 lü omlet seti fiyatlar 18-20-21 lira, simena 4lü tencere seti 118 lira, toplam 334 lira gelmiş oldu sadece cezve takımı haric diğerleri neredetse yarı fiyatına geldi internette tek tek baktım. belki cezveyi geri verebilirim yerine başka bişey alabilirim. cunku ben 35 aldım nette 25 yazıo şaşırdım onada yeni sezon sanırım :) fazlası zarar olmaz die biraz karışık aldım bi anda karar verdim aklımda alacaklarımı planlamamıştım daha sonra eksikler çıktıkça alıcam tencere kısmından ve küçük mutfak aletlerinide sona bırakıcam onlarıda eminönünden daha uyguna almak istiyorum cunku :)

Eki Görüntüle 600805 Eki Görüntüle 600806 Eki Görüntüle 600809 Eki Görüntüle 600811 Eki Görüntüle 600808 Eki Görüntüle 600812

canım çok güzeller bayıldım masallah :nazar::nazar: güle güle kullan çelik tencere setini çok iyi fiyata almışsın diğerleride cezve yerine yine yarı fıyatına gelebilecek bi gerecini al istersen döküm tava al etleri mangal gibi yapıyormuş işine yarar cezve alırsın elbet 5 lıraya 10 lıraya tekli bile koyuyorlar çoğu yerde
35 liraya ihtiyacın olan bir şey al değiştir bence kuzum
online satışları yokmuş değil mi canım

canım çok güzeller bayıldım masallah :nazar::nazar: güle güle kullan çelik tencere setini çok iyi fiyata almışsın diğerleride cezve yerine yine yarı fıyatına gelebilecek bi gerecini al istersen döküm tava al etleri mangal gibi yapıyormuş işine yarar cezve alırsın elbet 5 lıraya 10 lıraya tekli bile koyuyorlar çoğu yerde
35 liraya ihtiyacın olan bir şey al değiştir bence kuzum
online satışları yokmuş değil mi canım

çok saol cnm umarım sende aldıklarını güle güle kullanırsın :) tekrar mağazaya gidicem değişim için ama hala ne eksik kaldı bilemiyorum buyuk tencere kısmından :) başka ne alabilirim ki bilemedim küçük corba tenceresi vardı alsammı acaba yoksa gereksizmi ? ya da bu tencelerinde bi boy buyugunumu alsam kalabalık misafir yemekleri için :)

bu arada online siteleri yok cnm maalesef bende çok baktım ama ürünlerini hep farklı siteler satıyor.

Son düzenleme:
bende şuan kargo bedava ancak bir hesabım için geçerliymiş. diger mailimle sitteme girince kargo bedava olmuyor. sanırım bir kısma kargo bedava yapmışlar...

size kargo bedava değil öyle bi kampanya varsa bizi bilgilendirin kargo bedava kampanyası yok diye mail atmışlar
anlamadım valla :KK1::KK1:[/QUOTE]

markafoni bu aralar iice saçmaladı. yeniyıldan öncede 80 lira üstü alışverişe 25lra çek veriyordu. alışveriş yaptım çek gelmedi. mail attım mailiniz listede akli degil dedi. şimdide ben sepete ekleyince 30 lira üstü olunca kargo parasını eklemiyor anlamadım...kısmetmi desek :)

Eki Görüntüle 600805 Eki Görüntüle 600806 Eki Görüntüle 600809 Eki Görüntüle 600811 Eki Görüntüle 600808 Eki Görüntüle 600812

aldıkların çok güzel maşşallah hayırlı olsun. hangi korkmazdan aldın canım..
eminönü iyi fikir gerçekten çok ucuz anca benim gibi kararsız insansan elin boşda dönebilirsin, o kadar karışık gelki bana beceremedim alışverş yapmayı :)))

aldıkların çok güzel maşşallah hayırlı olsun. hangi korkmazdan aldın canım..
eminönü iyi fikir gerçekten çok ucuz anca benim gibi kararsız insansan elin boşda dönebilirsin, o kadar karışık gelki bana beceremedim alışverş yapmayı :)))

tşk ederim cnm :) ben sancakteper sancakparkta korkmazın outlet mağazası var ordan aldım ama aklımda bir sürü şey var ama daha erken :KK43: cunku söz nişan olayı tarihi fln henuz kesinleşmedi yine 1 yılı geçer gibi. o yuzden bende her gördüğümü almak istemiyorum yenileri çıkar bide evde boş yere kalabalık yapmasın die ama buyukleri aradan çıkartayım dedim hakkımızda hayırlısı inş :)

tşk ederim cnm :) ben sancakteper sancakparkta korkmazın outlet mağazası var ordan aldım ama aklımda bir sürü şey var ama daha erken :KK43: cunku söz nişan olayı tarihi fln henuz kesinleşmedi yine 1 yılı geçer gibi. o yuzden bende her gördüğümü almak istemiyorum yenileri çıkar bide evde boş yere kalabalık yapmasın die ama buyukleri aradan çıkartayım dedim hakkımızda hayırlısı inş :)

desene durumuz aynı. bendede söz nişan daha ortada yok. aileler bile tanışmıyor. ama bir yandan almaya çalışıyorum. ben senin zıttını yapıyorum yalnız :) büyükler evde çok yer kaplar diye hep ıvır zıvır aldım, nasıl olsa bu kadar fiyattan bişey olmaz diye farkında olmadan çok saglam paralar vermişim :))) şimdide büyükleri alsammı almasammı bilemedim. ben daha çok tencerelerimi hisardan almak istiyorum ama korkmazıda çok begeniyorum evde kullanıyoruz çatal kaşıklarıda güzel. egere sancaktepede çatal bıçaklarıda uygun fiyatsa üşenmeden gelebilir :)

desene durumuz aynı. bendede söz nişan daha ortada yok. aileler bile tanışmıyor. ama bir yandan almaya çalışıyorum. ben senin zıttını yapıyorum yalnız :) büyükler evde çok yer kaplar diye hep ıvır zıvır aldım, nasıl olsa bu kadar fiyattan bişey olmaz diye farkında olmadan çok saglam paralar vermişim :))) şimdide büyükleri alsammı almasammı bilemedim. ben daha çok tencerelerimi hisardan almak istiyorum ama korkmazıda çok begeniyorum evde kullanıyoruz çatal kaşıklarıda güzel. egere sancaktepede çatal bıçaklarıda uygun fiyatsa üşenmeden gelebilir :)

evet cnm öle maalesef ama derler ya yuvayı dişi kuş kurarmış die gerçekten doğru :) çok meraklıyız gerçeklerden bu işlere o yuzden almadanda duramıyoruz :) aslında dediğim yer bi avm nin içinde küçük bir mağazası var ama bnm işimi gördü gunluk catal bıcak takımı vardı hatta 100 liraya takım halinde onuda ileriye bıraktım bide ben yemek takımı için 89 parça çatal bıcak takımı nehirden aldım oda 240 liraya geldi nakitshop.comdan aldım hatta netten almaya guvenemediğim için direk yerine gittim oda çekmeköyde bilgin olsun :)

çok saol cnm umarım sende aldıklarını güle güle kullanırsın :) tekrar mağazaya gidicem değişim için ama hala ne eksik kaldı bilemiyorum buyuk tencere kısmından :) başka ne alabilirim ki bilemedim küçük corba tenceresi vardı alsammı acaba yoksa gereksizmi ? ya da bu tencelerinde bi boy buyugunumu alsam kalabalık misafir yemekleri için :)

bu arada online siteleri yok cnm maalesef bende çok baktım ama ürünlerini hep farklı siteler satıyor.

çorba tencereside büyük tencerede uygun olur bence eğer tavan azsa döküm tavada alabilirsin canım

X