Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

relax mode da kargo ucretı nasıl canım
el yuz havlusunu anladımda banyo havlusunun boyu nedır bılıyormusun canım sen bıldıgımız hamam setı havlusu boyu mu oluyor yanı kafam karıstı cunku
ayrıca bır kedı manyagı olarak kedılı havlulara bayıldım hemen kapıyorum

Canım banyo havlusu derken hamam setlerindeki sarınılan büyük havluyu kastetmiitir gibi geliyor Kargo ücreti biraz pahalı bence pijama da al yazlıklardan 100e tamamla eğer ihtiyacın varsa çok kaliteli Ben aldım çok beğendim kullanmadım ama malı güzel. Kargo 6.25

bedende sorun yaşarım dıye pijama işine hiç girmiyorum ben çünkü alt dar geliyor üst bol geliyor çoğunda tombik olunca insan
ben havludan vazgeçeyim bari napayım

KIZLAR YARDIM LÜTFEN

SLM Kızlar
kütahya porselen kare bone yemek takımı bizim orda bir toptancı var nakit 640 olur dio. kütahyanın porselen sepeti sitesinde 829 civarı yazıyo. modelleride begendim aslında çok ince şık ve de sağlam. sizde bu modelleri kare bone olarak 640 liradan daha ucuza eminönünde bulabilir miyim ? araştırmaya oralara kdr gitmeye gerek varmı karar veremedim

Ben en cok 1. Yi begendim, sade severim cunku.
Ama 2 de fena degil.
3u begenmedim ama

Canım yorumun için tşkler.bende 3. sonradan ekledim aklımda hiç yoktu zaten ben 2. yi dusunuyordum bakarken annem 1. için daha guzel sade dedi sonradan aklım ona kaydı ya 1 ya da 2 olacak gibi.Bakalım baska arkadaslar ne diyecek :)

Pazar kapali,
Cumartesi de bir cok yer 4te kapatiyor ama acik kalan da cok yer var 7ye kadar
Ben en son bu ctesi gittim.
Mercan yokusu diye bir yer var, orda cok bir arada magaza var mutfak esyasi satan.
Ama misir carsisinin hemen arka sokaginda basliyor, fazla uzaklasmak istemezsen.
Bir de jumbonun, hisarin, essenin, tefalin, cemilenin, biev in oldugu bir sokak var normal avm magazalarina gore daha uygun fiyatlari o da hemen yakin meydana. Buyuk Katli otoparktan biraz daha sonra isparkin otoparkinin oldugu sokakta

Ben de 2.yi çok beğendim. 3. çok fazla desen, 1. de çok sade, 2. bayan için de bay için de klas ve hoş :)

Cok tsk ederim cnm ilgilenip cvp yazdigin icin :) bugun korkmazin outlet magazasina gittim. ufak tefek olanlarin degil ama tencere kismini hallettim. 4 lu yemek tenceresi, 3lu omlet seti, 3lu dokum tencere, porselen demlikli caydanlik, 3lu cezve takimi 350 geldi evede ucretsiz kargolayacaklar. ufaklarida mikseri tost makinesini flnda en sona alicam modasi gecmesin die onlari ev tekstili urunlerimi flnda dedigin yerlere bakicam en son cunku henuz soz nisan yok acele etmeyim diyorum buyukleri aradan cikartiyorum. sen nelerini aldin eminonunden ne kdra geldi ?

İyi almissin sen de Korkmaz da iyi bir marka diyorlar. Cezve caydanlik esantiyon sayilir da dokum tencereler zaten oldukca pahali normalde.
Ben eminonunden 89 parca catal bicak takimi, 5li celik tencere seti, 5 li seramik setii, 3lu celik sahan takimi, 3lu cezve takimi, caydanlik, duduklu tencereyi 1400e aldim.
Aldiklarimi burda paylasiyorum ilk sayfaya fiyatlariyla yazdim
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/584164-ceyiz-almaya-basladim-betuld-nin-ceyizi-p.html
Daha soz nisan yoksa cok da acele etme zaten, her seyin yenisi cikiyor, her gun ayri bir sey duyuyoruz, benim haziranda dugunum var yeni yeni almaya basladimm:)) buyuk maddelerden gidiyorum ben de.
Tekstil ve elektrikli ev aletlri icin once arastirip begenicem fiyatlarina fln bakicam, sonra onlar icin de eminonune gidicen ayni markalari orda daha uyguna bulabilirsem alicam, ki bulabilcegimi dusumuyorum.
Cok ilginc bi yer, yok yok:)

Son düzenleme:

Ooohoo senin cok az kalmis iyi yapmissin buyuk kismini halletmissin ufak tefekleri tek seferde alirsin zaten en sona. aslinda bnm amacimda dugun sonrasina taksit borc fln birakmamak ama iste dedigin gibi teknoloji cok cabuk degisiyor onlarinda parasini biriktirip en sona toptan alirim artik. Seninde ceyizin cok guzelmis allah iyi gunlerde kullanmayi nasip etsin :))) darisi basima artik o gunleride gormek nasip eder umarim banada :)

Biraz kolayladim gibi ama daha elektrikli kucuk ev aletleri varr. Ve tekstil urunleri. Siradaki alinacaklarim bunlar:))
İvir zivirlar alinirr bi kerede

canım çok uyguna almışsın döküm setler zaten 200 lira nereden aldın istanbulda mı bu aldığın yer online siteleri fln var mı ürünlerini alabileceğimiz
bi de hangi arkadaş yazdıydı markafonide kargo bedava diye bugün tencere alıcaktım farklı ürünlerde eklememe rağmen sepetime kargo ücreti ekledi twitterdan bugün kargo bedava değilmiydi yazdım size kargo üceri uygulaması var yazmıs anlamadım yanı bı bana mı özel kargo ücreti iteliyorlar yoksa bugün yokmuydum hiçbir şey anlamadım bugün markafoniden ürün alıo kargo ücreti ödeyen var mı

kızlar istanbulda fisslerin outleti varmıs yorum yazmıs bı kadın kopyalıyorum alacaklar hala yerindeyse magaza oraya bı baksınlar
29 Nisan 2011, 11:07 tarihinde.
fissler var alman markası senelerdir tencerelerini kullanırız, er-tek ithalatçısı linkini vermem doğru mu bilmiyorum ama ertek retail diye aratırsan bulursun bostancı koprusunun ordaki outletlerin arasında onların da outletı var, boyner gibi magazalardan geri gelen ürünleri satıyorlar pıyasadan ucuza aklında bulunsun.

kızlar bu döküm tencerelerin çeşitleri varmış hangisi daha iyidir toprak döküm mü aleminyum döküm mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…