Canım havlularım bugün geldiRelax mode internet sitesi var oradan sipariş ettim.Aslında mutfak havlusu olandan alacaktım ama o stokta kalmayınca el havlusu bu ama ben yine de mutfakta kullanırım. Tepsi tantitoniden 3 boy var ben en büyüğünü aldım
Esse de indirim çok oluyor geçse de kampanya üzülme ... Ben de şu Joseph marka mutfak eşyalarını attım sepete kullanan var mı nasıl acaba?
relax mode da kargo ucretı nasıl canım
el yuz havlusunu anladımda banyo havlusunun boyu nedır bılıyormusun canım sen bıldıgımız hamam setı havlusu boyu mu oluyor yanı kafam karıstı cunku
ayrıca bır kedı manyagı olarak kedılı havlulara bayıldım hemen kapıyorum
bedende sorun yaşarım dıye pijama işine hiç girmiyorum ben çünkü alt dar geliyor üst bol geliyor çoğunda tombik olunca insanCanım banyo havlusu derken hamam setlerindeki sarınılan büyük havluyu kastetmiitir gibi geliyor Kargo ücreti biraz pahalı bence pijama da al yazlıklardan 100e tamamla eğer ihtiyacın varsa çok kaliteliBen aldım çok beğendim kullanmadım ama malı güzel. Kargo 6.25
Ben en cok 1. Yi begendim, sade severim cunku.Kızlar sizce hangisini alayım ve guzeller mi?
1.Eki Görüntüle 598294
2.Eki Görüntüle 598296
3.Eki Görüntüle 598297
Ben en cok 1. Yi begendim, sade severim cunku.
Ama 2 de fena degil.
3u begenmedim ama
anladım cnm çok saol evet istanbulda otuyorum fakat anadolu yakasındaeminönüne gidebilirim ama sen daha önce gittinmi direk olarak nerelere bakayım kutahyanın yemek takımını nerde en uyguna bulabilirim mağaza işhanı veya çarşı adı fln varsa direk oralara bakayım :) bide pazar gunleri kapalı sanırım bilgin varmı ?
Canım yorumun için tşkler.bende 3. sonradan ekledim aklımda hiç yoktu zaten ben 2. yi dusunuyordum bakarken annem 1. için daha guzel sade dedi sonradan aklım ona kaydı ya 1 ya da 2 olacak gibi.Bakalım baska arkadaslar ne diyecek :)
Pazar kapali,
Cumartesi de bir cok yer 4te kapatiyor ama acik kalan da cok yer var 7ye kadar
Ben en son bu ctesi gittim.
Mercan yokusu diye bir yer var, orda cok bir arada magaza var mutfak esyasi satan.
Ama misir carsisinin hemen arka sokaginda basliyor, fazla uzaklasmak istemezsen.
Bir de jumbonun, hisarin, essenin, tefalin, cemilenin, biev in oldugu bir sokak var normal avm magazalarina gore daha uygun fiyatlari o da hemen yakin meydana. Buyuk Katli otoparktan biraz daha sonra isparkin otoparkinin oldugu sokakta
Cok tsk ederim cnm ilgilenip cvp yazdigin icin :) bugun korkmazin outlet magazasina gittim. ufak tefek olanlarin degil ama tencere kismini hallettim. 4 lu yemek tenceresi, 3lu omlet seti, 3lu dokum tencere, porselen demlikli caydanlik, 3lu cezve takimi 350 geldi evede ucretsiz kargolayacaklar. ufaklarida mikseri tost makinesini flnda en sona alicam modasi gecmesin die onlari ev tekstili urunlerimi flnda dedigin yerlere bakicam en son cunku henuz soz nisan yok acele etmeyim diyorum buyukleri aradan cikartiyorum. sen nelerini aldin eminonunden ne kdra geldi ?
İyi almissin sen de Korkmaz da iyi bir marka diyorlar. Cezve caydanlik esantiyon sayilir da dokum tencereler zaten oldukca pahali normalde.
Ben eminonunden 89 parca catal bicak takimi, 5li celik tencere seti, 5 li seramik setii, 3lu celik sahan takimi, 3lu cezve takimi, caydanlik, duduklu tencereyi 1400e aldim.
Aldiklarimi burda paylasiyorum ilk sayfaya fiyatlariyla yazdim
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...eyiz-almaya-basladim-betuld-nin-ceyizi-p.html
Daha soz nisan yoksa cok da acele etme zaten, her seyin yenisi cikiyor, her gun ayri bir sey duyuyoruz, benim haziranda dugunum var yeni yeni almaya basladimm:)) buyuk maddelerden gidiyorum ben de.
Tekstil ve elektrikli ev aletlri icin once arastirip begenicem fiyatlarina fln bakicam, sonra onlar icin de eminonune gidicen ayni markalari orda daha uyguna bulabilirsem alicam, ki bulabilcegimi dusumuyorum.
Cok ilginc bi yer, yok yok:)
Biraz kolayladim gibi ama daha elektrikli kucuk ev aletleri varr. Ve tekstil urunleri. Siradaki alinacaklarim bunlar:))Ooohoo senin cok az kalmis iyi yapmissin buyuk kismini halletmissin ufak tefekleri tek seferde alirsin zaten en sona. aslinda bnm amacimda dugun sonrasina taksit borc fln birakmamak ama iste dedigin gibi teknoloji cok cabuk degisiyor onlarinda parasini biriktirip en sona toptan alirim artik. Seninde ceyizin cok guzelmis allah iyi gunlerde kullanmayi nasip etsin :))) darisi basima artik o gunleride gormek nasip eder umarim banada :)
Kızlar sizce hangisini alayım ve guzeller mi?
1.Eki Görüntüle 598294
2.Eki Görüntüle 598296
3.Eki Görüntüle 598297
Cok tsk ederim cnm ilgilenip cvp yazdigin icin :) bugun korkmazin outlet magazasina gittim. ufak tefek olanlarin degil ama tencere kismini hallettim. 4 lu yemek tenceresi, 3lu omlet seti, 3lu dokum tencere, porselen demlikli caydanlik, 3lu cezve takimi 350 geldi evede ucretsiz kargolayacaklar. ufaklarida mikseri tost makinesini flnda en sona alicam modasi gecmesin die onlari ev tekstili urunlerimi flnda dedigin yerlere bakicam en son cunku henuz soz nisan yok acele etmeyim diyorum buyukleri aradan cikartiyorum. sen nelerini aldin eminonunden ne kdra geldi ?
Ben en cok 1. Yi begendim, sade severim cunku.
Ama 2 de fena degil.
3u begenmedim ama