Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Gunaydin kizlar
uzun zamandir uygun fiyata iyi bir marka yemek takimlarini arastiriyorum ama 600-700 den asagi bulamiyorum. gecenlerde gittigidiyorda gural porselen yemek takimi gordum fiyatida 450 lira. ama tek modeli var kararsiz kaldim.
Fotosunu koydum sizce bu model nasil ve de bu civarlarda iyi bir marka yemek takimi baska nerde bulabilirim.
Eki Görüntüle 596735

kütahya porselenin bu modeli 3-5 ay önce 1000 tl idi yılbaşından önce 650 idi aynı sitede. şimdi bi baktım 450 olmuş. belki işini görür bu ayarda başka modeller de var sitede ama çoğu tükenmiş.. TRANSPARAN BONE

kütahya porselenin bu modeli 3-5 ay önce 1000 tl idi yılbaşından önce 650 idi aynı sitede. şimdi bi baktım 450 olmuş. belki işini görür bu ayarda başka modeller de var sitede ama çoğu tükenmiş.. TRANSPARAN BONE

çok tşk ederim cnm model guzelmiş ama biz kare yemek takımı düşünüyoruz yuvarlak modellerde baya uygun fiayata var ama son çıkan kare modeller biraz pahallı maalesef. yınede kutahya porselen alıcam sanırım. almışken iyisinide almak lazım :)

ama sayfayı biraz inceledim benim istediğim bone kare yemek takımları kutahyanın kendi sitesinde 829 iken senin yazdıgın sitede 649 lira :) hemen modellere bakıcam begendiğim olursa almayı düşünüyorum cunku hem kare hemde bone bu fiyata bence uygun tekrar tşk ederim :) sen daha once burdan ürün almışmıydın guvenilirmi, ürünleri sağlam geliyor mu cnm ?

ama sayfayı biraz inceledim benim istediğim bone kare yemek takımları kutahyanın kendi sitesinde 829 iken senin yazdıgın sitede 649 lira :) hemen modellere bakıcam begendiğim olursa almayı düşünüyorum cunku hem kare hemde bone bu fiyata bence uygun tekrar tşk ederim :) sen daha once burdan ürün almışmıydın guvenilirmi, ürünleri sağlam geliyor mu cnm ?
İstanbuldaysan muhakkak eminonune bak. Fiyatlar cok farkediyor.

Arkadaşlar ben de Ergunpaşabahçeden misafir yemek takımını mı alsam diyorum. Kare Bone'ler 650 liraya düştü ve tükeniyor sürekli. Bundan daha uyguna bulabilir miyim acaba ne önerirsiniz? Eminönüne gitsek bile bundan daha düşüğe bulabilir miyim ki?

Arkadaşlar ben de Ergunpaşabahçeden misafir yemek takımını mı alsam diyorum. Kare Bone'ler 650 liraya düştü ve tükeniyor sürekli. Bundan daha uyguna bulabilir miyim acaba ne önerirsiniz? Eminönüne gitsek bile bundan daha düşüğe bulabilir miyim ki?

İstanbuldaysan toptancılara bi bak tabii ki. en azından modelini seç, ergunpasabahce daha uyguna veriyorsa seçtiğin modeli o siteden al derim canım :KK6:

evet cnm çisil ikram seti almıştım sorunsuz bi şekilde geldi. hatta ürünü kargoya verdiklerinde de bilgi amaçlı aradılar. sorun olacağını sanmıyorum.

kızlar aryıldız'ın tencere ve çatal kaşık bıçak setlerini uygun fiyata bulabileceğim güvenilir bir internet sitesi bilen varsa yardımcı olabilir mi?

kızlar aryıldız'ın tencere ve çatal kaşık bıçak setlerini uygun fiyata bulabileceğim güvenilir bir internet sitesi bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Emsan dan aldığım tencerelerde sorun çıktı geri verdim mağazaya.Yeni getirdikleri de sorunlu çıktı değerleri de. TAm üç kere değişim oldu artık ben de hepsini iade ettim ARYILDIZ arıyorum ama sitelerde uygun bulamıyorum . CAnım sen bulunca bana da haber verir misin:KK16:

İstanbuldaysan toptancılara bi bak tabii ki. en azından modelini seç, ergunpasabahce daha uyguna veriyorsa seçtiğin modeli o siteden al derim canım :KK6:

ergunpasabahce den yemek takımı almıştınız sanırım yanlış hatırlamıyorsam bende kütahyanın yemek takımını almak istiyorum bu sitede uygun ben bu garanti işini merak ettim siteden alıyoruz ya hani kütahyada da 10 yıl parça tamamlama garantisi varya sitede de yazıyor zaten kırılırsa falan parça tamamlamayı nerden yapıcaz peki bilginiz var mı acaba?

İstanbuldaysan muhakkak eminonune bak. Fiyatlar cok farkediyor.

anladım cnm çok saol evet istanbulda otuyorum fakat anadolu yakasında :KK43: eminönüne gidebilirim ama sen daha önce gittinmi direk olarak nerelere bakayım kutahyanın yemek takımını nerde en uyguna bulabilirim mağaza işhanı veya çarşı adı fln varsa direk oralara bakayım :) bide pazar gunleri kapalı sanırım bilgin varmı ?

Son düzenleme:
kızlar essenın beyaz seramık takımını alsam mı benım beyaz tefal setımle uyumlu olur dıye dusundum
fakat kırmızı seramıklerın fıyatı daha pahalı nedense anlamadım acaba beyaz olan iyi seramik değil mi ki
http://www.markafoni.com/product/3238416/

kızlar essenın beyaz seramık takımını alsam mı benım beyaz tefal setımle uyumlu olur dıye dusundum
fakat kırmızı seramıklerın fıyatı daha pahalı nedense anlamadım acaba beyaz olan iyi seramik değil mi ki
http://www.markafoni.com/product/3238416/

Ben de sitedeki mor ve yeşil olanlara bayıldım:KK16:
Ama beyaz da kötü durmuyor fakat ben dışı beyaz olan tencereleri çok çabuk dış güzelliğini bozacağını düşündüğüm için almak istemiyorum canım.Yoksa beyaz da güzel...

Ben de sitedeki mor ve yeşil olanlara bayıldım:KK16:
Ama beyaz da kötü durmuyor fakat ben dışı beyaz olan tencereleri çok çabuk dış güzelliğini bozacağını düşündüğüm için almak istemiyorum canım.Yoksa beyaz da güzel...

aslında çok tenecerem var ama hiç seramik tencere tava almadım en azından bı tavasını almak ıstıyorum beyazı da gorunce benım beyaz tefal setımle uyar dıye düşünüp aklım kaydı
kızımızıda guzel mürdüm de acaba farklı renk mi alsam değişiklik olsa ya da hiç mi almasam yine kararsızlıklardayım:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

dur seni yakalamışken sorayım fiti fitim bu cupcake teosisiyle el havlusunu nereden aldım bayıldım masallah gule gule kullan

Son düzenleme:
ysmgzldr
arkadaşım merhaba annene bı set almıssın kutayha porselen yemek takımı 12 kısılıge tamamlamışsın
12 kişiliği pahalıymıydı böyle yaptın bırde nereden aldın modelini çok beğendim nazar değimesin maşallah güle güle kullanın

Son düzenleme:
SLM Kızlar
kütahya porselen kare bone yemek takımı bizim orda bir toptancı var nakit 640 olur dio. kütahyanın porselen sepeti sitesinde 829 civarı yazıyo. modelleride begendim aslında çok ince şık ve de sağlam. sizde bu modelleri kare bone olarak 640 liradan daha ucuza eminönünde bulabilir miyim ? araştırmaya oralara kdr gitmeye gerek varmı karar veremedim :KK43:

aslında çok tenecerem var ama hiç seramik tencere tava almadım en azından bı tavasını almak ıstıyorum beyazı da gorunce benım beyaz tefal setımle uyar dıye düşünüp aklım kaydı
kızımızıda guzel mürdüm de acaba farklı renk mi alsam değişiklik olsa ya da hiç mi almasam yine kararsızlıklardayım:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

dur seni yakalamışken sorayım fiti fitim bu cupcake teosisiyle el havlusunu nereden aldım bayıldım masallah gule gule kullan

Canım havlularım bugün geldi:KK16: Relax mode internet sitesi var oradan sipariş ettim.Aslında mutfak havlusu olandan alacaktım ama o stokta kalmayınca el havlusu bu ama ben yine de mutfakta kullanırım. Tepsi tantitoniden 3 boy var ben en büyüğünü aldım:KK16:

Esse de indirim çok oluyor geçse de kampanya üzülme ... Ben de şu Joseph marka mutfak eşyalarını attım sepete kullanan var mı nasıl acaba?

Eklentiler

• $josph.jpg
    $josph.jpg
    14,7 KB · Görüntüleme: 46
  • $joseph.jpg
    $joseph.jpg
    16,4 KB · Görüntüleme: 61
X