Gunaydin kizlar
uzun zamandir uygun fiyata iyi bir marka yemek takimlarini arastiriyorum ama 600-700 den asagi bulamiyorum. gecenlerde gittigidiyorda gural porselen yemek takimi gordum fiyatida 450 lira. ama tek modeli var kararsiz kaldim.
Fotosunu koydum sizce bu model nasil ve de bu civarlarda iyi bir marka yemek takimi baska nerde bulabilirim.
Eki Görüntüle 596735
kütahya porselenin bu modeli 3-5 ay önce 1000 tl idi yılbaşından önce 650 idi aynı sitede. şimdi bi baktım 450 olmuş. belki işini görür bu ayarda başka modeller de var sitede ama çoğu tükenmiş.. TRANSPARAN BONE
kütahya porselenin bu modeli 3-5 ay önce 1000 tl idi yılbaşından önce 650 idi aynı sitede. şimdi bi baktım 450 olmuş. belki işini görür bu ayarda başka modeller de var sitede ama çoğu tükenmiş.. TRANSPARAN BONE
İstanbuldaysan muhakkak eminonune bak. Fiyatlar cok farkediyor.ama sayfayı biraz inceledim benim istediğim bone kare yemek takımları kutahyanın kendi sitesinde 829 iken senin yazdıgın sitede 649 lira :) hemen modellere bakıcam begendiğim olursa almayı düşünüyorum cunku hem kare hemde bone bu fiyata bence uygun tekrar tşk ederim :) sen daha once burdan ürün almışmıydın guvenilirmi, ürünleri sağlam geliyor mu cnm ?
Arkadaşlar ben de Ergunpaşabahçeden misafir yemek takımını mı alsam diyorum. Kare Bone'ler 650 liraya düştü ve tükeniyor sürekli. Bundan daha uyguna bulabilir miyim acaba ne önerirsiniz? Eminönüne gitsek bile bundan daha düşüğe bulabilir miyim ki?
ama sayfayı biraz inceledim benim istediğim bone kare yemek takımları kutahyanın kendi sitesinde 829 iken senin yazdıgın sitede 649 lira :) hemen modellere bakıcam begendiğim olursa almayı düşünüyorum cunku hem kare hemde bone bu fiyata bence uygun tekrar tşk ederim :) sen daha once burdan ürün almışmıydın guvenilirmi, ürünleri sağlam geliyor mu cnm ?
bir de www.alisverisyap.com sitesinden alışveriş yapan oldu mu daha önce? nasıl bisite güvenilir mi? fiyatlar piyasaya göre baya uygun görünüyor..
kızlar aryıldız'ın tencere ve çatal kaşık bıçak setlerini uygun fiyata bulabileceğim güvenilir bir internet sitesi bilen varsa yardımcı olabilir mi?
İstanbuldaysan toptancılara bi bak tabii ki. en azından modelini seç, ergunpasabahce daha uyguna veriyorsa seçtiğin modeli o siteden al derim canım
İstanbuldaysan muhakkak eminonune bak. Fiyatlar cok farkediyor.
kızlar essenın beyaz seramık takımını alsam mı benım beyaz tefal setımle uyumlu olur dıye dusundum
fakat kırmızı seramıklerın fıyatı daha pahalı nedense anlamadım acaba beyaz olan iyi seramik değil mi ki
http://www.markafoni.com/product/3238416/
Ben de sitedeki mor ve yeşil olanlara bayıldım
Ama beyaz da kötü durmuyor fakat ben dışı beyaz olan tencereleri çok çabuk dış güzelliğini bozacağını düşündüğüm için almak istemiyorum canım.Yoksa beyaz da güzel...
aslında çok tenecerem var ama hiç seramik tencere tava almadım en azından bı tavasını almak ıstıyorum beyazı da gorunce benım beyaz tefal setımle uyar dıye düşünüp aklım kaydı
kızımızıda guzel mürdüm de acaba farklı renk mi alsam değişiklik olsa ya da hiç mi almasam yine kararsızlıklardayım
dur seni yakalamışken sorayım fiti fitim bu cupcake teosisiyle el havlusunu nereden aldım bayıldım masallah gule gule kullan