tmyy yemek takımın çok güzell güle güle kullan ben çok beğendim.
**tmyy** yemek takımın çok hoş.Hem spor hem de şık ve sade.Güzel günlerde kullanman dileğiyle cokacimcoook
Bu arada bende bugün itibari ile 1,200ytllik bir borcun altına girmiş bulunuyorum :) Birkaç şey aldım sizlere özenip.Geldiği zaman resimlerini çeker paylaşırım.:jeyyar:
ayyy şimdi farkettim bi parmağım görünüyo fotoda çok komik yaaa:roflol::roflol:
yemek takımı aldım. bugün geldi kızlar, nasıl sizce ben çok beğenerek aldım:asigim:
home store dan aldım 735 ytl idi peşin alınca 55 ytl indirim yaptılar.
kitaplıkmış çok hoş yaaaa
ya giriyorum biryere bir milyon çeşit seçemiyorum bir de kararsızlık var aklımda da birşey oldu mu imkanı yok üstüne başka şey beğenemiyorum bir de satıcılardan gına geliyor buna şunu uyduralım bu buna yakışır en son sıkıldım diyip gidiyorumkaydirigubbakcemile
en iyisi internetten alışveriş ya milyon tane çeşit var ama gezmek derdi yok gözüme çarpanı alcam be artıkın yeter beğendim bir tane çatal bıçak indirimde pazartesi benimkinin kartıyla alcamsonra tencere ve tabak kalcak ama o tabakalr yakıyor beni halen aha bu benim takımım diyemedim bebenneyaptımki
bir de annem karışıyor o çok şöyle bu çok böyle diyorum ben kullancam tamam beğen diyor hatun her bi şeyimi son an almak istemiyorum ama sona kalcak gibi bu durumda:)
tmyy çok beğendım nann aynısının goldunu bana alırsınn artık:dilcikar: yanındakı parmak nesı :roflol:
bardaklarda çok şeker bende alcam:dilcikar: ı gunlerde kullanın
ayyy şimdi farkettim bi parmağım görünüyo fotoda çok komik yaaa:roflol::roflol:
yemek takımı aldım. bugün geldi kızlar, nasıl sizce ben çok beğenerek aldım:asigim:
home store dan aldım 735 ytl idi peşin alınca 55 ytl indirim yaptılar.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa...çok güzel tmmy yaaa...çok güzel..
Ben yuvarlak takımlardan başka hiçbirşeyi beğenmem..Tarzım değil kare tabak falan..
Tutucu bir insanımkaydirigubbakcemile3
Ama bu harika çok beğendim..çook şık ve sade..
Home store marka mı, aldığın yer mi şeker??