ayyy şimdi farkettim bi parmağım görünüyo fotoda çok komik yaaa:roflol::roflol:
yemek takımı aldım. bugün geldi kızlar, nasıl sizce ben çok beğenerek aldım:asigim:
home store dan aldım 735 ytl idi peşin alınca 55 ytl indirim yaptılar.
çok güzelmiş canım güle güle kullanırsın inşallahh........
canım ben bu modeli çok beğeniyorum, hatta kendim de bunu alacaktım ama sonradan vazgeçip bohemia aldım
canım sen bunu birebir gördünmü ben netten başka bir yerde görmedim de birde neden fikrini değiştirdin meraK ettim assos modelini gördünmü ...sensde güle güle kullan canım bohemia modelini..
ooofffffffffffffff bunlar ne cok hossss güle güle kullan canim
ben bayiliyorum bu tarz tabaklarakaydirigubbakcemile2
cnım ben de internetten siparişle aldım daha önce mağazada görmedim ama gayet kaliteli buldum şahsen evdekiler de beğendia.s
fikir değiştirmemin dee özel bi sebebi yok canım sonuçta senin seçtiğin model de gerçekten çok güzel
canım güle güle kullan çok hoş çok havalı duruyo süpermiş valla...
tmyy yemek takımın çok güsel, çok zevklisin vallaha ne diyimkaydirigubbakcemile5
iyi günlerde kullan inşalla
ooofffffffffffffff bunlar ne cok hossss güle güle kullan canim
ben bayiliyorum bu tarz tabaklarakaydirigubbakcemile2
arkadaslar bende simdilik ceyiz alisi durdu sizin bu güzel aldiklarinzla bakmakla yetiyorum tmyy yemek takimin benim de son derece hosuma gitti cok gibar cok asil güle güle günlerde kulanirsin insallah.
canım tabakların cok guzel gule gule kullan cok sıradışı
arkadaşlar bu da taçın battaniyesi almayı düşünüyorum ama hala karar veremedim
ay dayanamadım valla bankaya gidince gittim aldım iki takım bardak:))16 yetale tuttu:)
aldo super bıde fıyatlarını yazsan cok sevıncem ı gunlerde kullan
resimini koycağım o kadar çok çeyiz var kı ama ben kolileri açmaya üşeniyorum( annem sağolsun her aldığımı hemen kolilere koyup ortaklıktan kaldırıyor hihoyyyt