Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ooofffffffffffffff bunlar ne cok hossss güle güle kullan canim
ben bayiliyorum bu tarz tabaklarakaydirigubbakcemile2

canım ben bu modeli çok beğeniyorum, hatta kendim de bunu alacaktım ama sonradan vazgeçip bohemia aldım

canım sen bunu birebir gördünmü ben netten başka bir yerde görmedim de birde neden fikrini değiştirdin meraK ettim assos modelini gördünmü ...sensde güle güle kullan canım bohemia modelini..

canım sen bunu birebir gördünmü ben netten başka bir yerde görmedim de birde neden fikrini değiştirdin meraK ettim assos modelini gördünmü ...sensde güle güle kullan canım bohemia modelini..

cnım ben de internetten siparişle aldım daha önce mağazada görmedim ama gayet kaliteli buldum şahsen evdekiler de beğendia.s
fikir değiştirmemin dee özel bi sebebi yok canım sonuçta senin seçtiğin model de gerçekten çok güzel

arkadaslar bende simdilik ceyiz alisi durdu sizin bu güzel aldiklarinzla bakmakla yetiyorum tmyy yemek takimin benim de son derece hosuma gitti cok kibar cok asil güle güle günlerde kulanirsin insallah.

Son düzenleme:

anladım caNım bense Assos modeliyle bu model arasında gidip geliyorum

canım güle güle kullan çok hoş çok havalı duruyo süpermiş valla...

tmyy yemek takımın çok güsel, çok zevklisin vallaha ne diyimkaydirigubbakcemile5
iyi günlerde kullan inşalla

ooofffffffffffffff bunlar ne cok hossss güle güle kullan canim
ben bayiliyorum bu tarz tabaklarakaydirigubbakcemile2

arkadaslar bende simdilik ceyiz alisi durdu sizin bu güzel aldiklarinzla bakmakla yetiyorum tmyy yemek takimin benim de son derece hosuma gitti cok gibar cok asil güle güle günlerde kulanirsin insallah.

canım tabakların cok guzel gule gule kullan cok sıradışı

teşekkür ederim arkadaşlara.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

edda bence yatak odası takımını koyu renk düşünüyorsan bunu alma çok boğar.Ama açık renk yatak odası alırsan bu takım yakışır ve hoş bence de.Ama siyahlı beyazlı leopar desen daha hoş durur gibime geliyor mirmirmirmir

Aldo güle güle kullan canım.Mutfak malzemeleri de al al bitmiyor yahu.Seninkileri görünce tost makinası almamış olduğumu hatırladım sırnaşık şey

resimini koycağım o kadar çok çeyiz var kı ama ben kolileri açmaya üşeniyorum ( annem sağolsun her aldığımı hemen kolilere koyup ortaklıktan kaldırıyor hihoyyyt

uyy cokta ıyımış bak fıyatları ayy ben bunlara bıda bakım cok beğendım bıde ınox olmuşlar superler

resimini koycağım o kadar çok çeyiz var kı ama ben kolileri açmaya üşeniyorum ( annem sağolsun her aldığımı hemen kolilere koyup ortaklıktan kaldırıyor hihoyyyt

aynen canım hepsini kolilere koyuyor annem çıkartamıyorumkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…